Snekke service, goede kwaliteit (so far ) kleur is me iets te rosé maar dat was lastig online te beoordelen.

Goede kwaliteit

Allen vrij lang op het door mij bestelde artikel moeten wachten

snelle correcte levering, alles correct.

snelle correcte levering, alles correct.

De bezorging duurde lang

Jammer dat het een week duurde voordat het bezorgd werd. Afspraak was 1 tot 3 dagen. Artikel was ik wel tevreden over.

Het duurde een beetje lang

Het bestellen ging makkelijk, maar de levering duurde een beetje lang. Maar dat kan natuurlijk gebeuren. Niet alles kan op voorraad liggen.

Zeer goede kwaliteit

Ondematras bescherming van goede kwaliteit

veel keuze, duidelijke maten. Alleen jammer dat de verzendkost naar België niet wegvalt bij grote bestellingen.

Lekker dekbedovertrek en snelle levering

De omschrijving zeg het al

Snelle service, goede kwaliteit. Snelle bezorging.

Order still not received after 5 days

My order confirmation said it would arrive in 1 to 3 days. After 3 days I called customer service, who informed me their system said 2 to 4 days, but actually they were still waiting to receive the product from their supplier. Today (day 5) the item was due to be delivered by DHL. But now their track and trace shows something has gone wrong and I can expect a further delay of 1 to 2 days. So I can't even review the product because I do not have it.

Keurig netjes verzorgd. En ook met aangeven wanneer het wordt bezorgd.

Snelle levering binnen 24 uur.

Mooie kwaliteit goede levering

Trage levering door Bpost

Zondag besteld, woensdag geleverd door een nederlandsonmachtige postbode. (Bpost) Ook trage en late communicatie door B post Uw pakje wordt geleverd tussen 8 en 17 uur. Daar ben je niet veel mee.

Mooi dekbedhoes. Op tijd geleverd.

Ontgoocheld

Geen binnenvulling hoes meegeleverd. Staat nochtans op de website vulling met veren. Ben ontgoocheld.

Prima bedrijf

Netjes op de hoogte gebracht bij een iets te late levering maar toch keurig op tijd en netjes afgeleverd.

Dekbedovertrek was als omschreven en goed geleverd met duidelijke instructie. Geen op of aanmerkingen.

Zeer tevreden!

Snelle correcte verzending en ik ben ontzettend blij met het prachtige beddensprei. Ik kom in de toekomst zeker terug!

Prima afgeleverd

De wachttijd tot levering was langer dan verwacht. Geen tussentijdse up date. Jammer,daardoor kreeg ik t gevoel van nep levering. Bellen op gevraagd tijdstip bleek geen optie. Er werd niet opgenomen. 6x geprobeerd. Uiteindelijk keurige mail met track/trace! Toen wel snelle levering. Na controle de dekbedovertrekken in de wasmachine gedaan volgens instructie. Ben benieuwd hoe dit zal slapen straks.

Top!!

Beddengoed van Essenza besteld. Super mooie en kwaliteitsvolle stof. Prachtige print én ook nog eens heel mooi ingepakt in een hoes dat we nu gebruikt hebben als kussensloop voor een kussen op onze bank. Wij zijn blij!

klasse

Goede service. 1 dekbedovertrek bleek niet meer leverbaar. Direct mail gekregen met de vraag of ik een andere wilde uitkiezen of dat het geld retour moest. Het te retourneren bedrag stond weer heel snel op mijn rekening.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Niets ontvangen

Nog niets ontvangen , track en tracé zegt dat het nog bij de afzender is

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam