Snelle levering, goede informatieverstrekking.

Tevreden over product en levering.

een heel goede keuze

zeer comfortabel en een verassend mooi dessin

Snelle bezorging

Mijn bestelling gedaan, en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis. Zeer snelle service.

Goed!

Topmatras besteld. Helaas met een scheurtje geleverd. Maar dit is snel en netjes opgelost door Slaaptextiel.

Superblij met het dek matras

Bestelling kwam niet aan maar opgelost

Bestelling kwam niet aan, via chat met klantenservice is bestelling opnieuw geplaatst en aangekomen. Duurde lang maar wel opgelost.

Ik heb mijn kussens nog niet ontvangen.

Kussens zouden geleerd worden tussen 13.25 en 15. 25 u.

Prima bedrijf.

Ben zeer tevreden over slaaptextiel, goed assortiment en snel geleverd.

Snelle correcte levering

Snel en correct geleverd

Besteld en de andere dag al in huis. Voldoet prima aan de omschrijving en afbeelding.

makkelijke webshop, snelle en goede levering. 4 april besteld en 7 april in huis

door deze ervaring van goede webshop en snelle levering ga ik voortaan meer bij hun beddengoed bestellen

Goed snelle levering

Snelle levering op de hoogte gehouden van de bestelling en wanneer de levering plaats vind

De kleur is niet hetzelfde als op de site

Ik had gedacht dat het wit zou zijn zoals op het plaatje maar het is grijs

De bestelling werd al twee dagen na plaatsing afgeleverd. Mooie kwaliteit van dekbedovertrekken. Over het algemeen erg tevreden

Lange levertijd

Lange levertijd

Na het plaatsen van de bestelling kwam ik er achter dat ik wat was vergeten, mailtje gestuurd en ze hebben het kunnen toevoegen aan de geplaatste bestelling. Goede en snelle service, volgende dag was het pakketje al in huis!

Matige communicatie

"morgen in huis" is een breed begrip. Mocht dit niet mogelijk zijn, wordt je daar helaas niet tijdig over ingelicht. Dit kan zeker beter vergeleken bij andere online aanbieders.

Te klein en stinkend

Ik heb een onderlegger besteld van 180x 200, hij is hooguit 172 breed. Daarbij stinkt het enorm en ligt hij al dagen buiten te luchten. De stank lijkt er nu wel uit te gaan. Had het graag meteen willen gebruiken, hopelijk over een paar dagen. Contact gehad met klantenservice. Zeer vriendelijk. Ze hadden 2 oplossingen: omruilen of een deel van het geld terug. Gekozen voor het laatste. De lucht was er na een paar dagen uit. En ik had het al in gebruik genomen.

Mooi hoeslaken met hoge hoek

Past precies!

Teleurgesteld

Ik heb mijn bestelling geretourneerd. Ik was heel erg teleurgesteld van de stof. Stof sloeg nergens op.

Een overzichtelijke site, goede prijzen en snelle levering

Lange levertijd en kosten voor retour

De levertijd van 7 dagen vond ik lang en over één van de producten was ik niet tevreden. De molton was in tegenstelling tot bewering niet erg dik. Een andere bestellen doe ik niet, want als die ook niet goed is, dan moet ik twee keer retourkosten betalen.

Nog niet ontvangen!

Geen ervaring, heb nog niets ontvangen. Ik was gewoon heel de dag thuis en krijg dan een e-mail dat ik niet thuis was. Dit is al meerdere malen gebeurd bij DHL parcel. Ik kan het dan na het weekend ophalen. Zeer jammer dat deze bezorgdiensten zijn klanten zo bedriegt!

Had nu maar een dekbedovertrek nodig. Vond € 5,95 bezorgkosten wel veel. Bij volgende bestelling zorg ik dat het boven € 75.— is.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam