Aflevering SLORDIG

I.p.v. 24 uur service heb ik 4 dagen moeten wachten en is bij de verkeerde buur s’avonds het pakje in de handen gedrukt zonder bewijs bij mij in de bus waar mijn pakje is. Het is goed afgelopen maar het verdiend geen schoonheidsprijs prijs. Groet Mevr. A.Dominicus

Lange levertijd

Product is goed, maar de levertijd (1,5 week) vonden wij wat lang.

Verwarrend

Krijg een uitnodiging om een review te schrijven terwijl mijn bestelling nog niet is aangekomen. Wel al bericht gekregen van transporteur dat alles onderweg is.

Top service!

Had in Januari aantal dekbedden besteld waarvan een snel kapot ging. Netjes geld terug gekregen en natuurlijk gelijk weer nieuwe besteld. Top service!

Loved it

Loved it

Prima niks op aan te merken

Snelle levering,goed product

Mooie dekbedovertrek,goede lengte,snel geleverd

Slecht

Ik heb 2 dekbedden besteld. Beide niet leverbaar of nog te verkrijgen, dat vind ik erg slordig. Daarna, afhandeling, geld retour en telefonisch contact was wel prima.

Super goede service

Goede service op tijd geleverd

Zeer klantvriendelijk!

De producten voldeden volledig aan de verwachtingen. We kregen een heel vriendelijk mailtje dat de bestelling wat vertraging had opgeleverd, maar uiteindelijk was het er toch zeer vlot.

wederom snelle levering, de volgende dag, goede kwaliteit produkt

positief

Snelle levering en bij vragen klantvriendelijk gesprek.

Ik had een bestelljng geplaatst, maar ipv een splittopper een gewoon topper hoeslaken besteld. Wordt direct opgelost en je krijgt gewoon een betaalopdracht voor evt bijbetaling. Echt super. Zeer goeie topper hoeslakens en splittopperhoeslakens van beddinghouse. Die blijven keurig om je topper zitten en je hebt een lekker strak bed.

Heel netjes tot 2 x toe gebeld dat mijn bestelde item nog niet binnen was. Zonder zelf erachteraan te hoeven bellen zoals bij menig ander bedrijf. Mijn geld snel terug gestort. Ga zeker een nieuw item bestellen... top servuce

Teleurgesteld

Ik had deze opleg matras gekocht om mijn bed wat minder hard te krijgen is me dus niet gelukt.. had deze veel dikker verwacht zoals op foto..

telefonisch contact

mijn spullen heb ik nog niet. Maar het contact aan de telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Super leuk soort van tasje er bij

Prachtig

Prachtige strandhanddoek met flamingo's. Goede kwaliteit. Snelle levering, de volgende dag al geleverd.

Goed en snel

Mooie rolkussens besteld!

heel goed

niks mis mee

Mooie kwaliteit en goede service.

Mooie kwaliteit en goede service.

Leuk dekbed overtrek besteld voor mijn 18 jarige zoon. Veel keus en niet duur. In het weekend besteld en dinsdag in huis.

Top service!!!

Goede website, veel keuze, snelle levering. Echte aanrader!!!

Duidelijke website top

Netjes verpakt snel verzonden