Goed.

Alles duidelijk en goed geleverd.

Alles oke.alles naar wens.

Alle twee de dekbedovertrekken zijn goed ontvangen. Alles naar wens.

Keurige behandeling en aflevering van mijn bestelling. Helaas voldoet het geleverde niet aan mijn verwachtingen en stuur ik het terug. Hoe de verdere afwikkeling gaat, weet ik nog niet

Geweldige Service

Ik had kussens besteld met veren, helaas na bijna een jaar vond ik iedere dag veren en het steekte in mijn hoofd regelmatig in mijn slaap . Ik heb contact met Slaaptextiel opgenomen en het was voor mij zo opgelost. Snel, behulpzaam en vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg. Vandaag de nieuwe kussens in ontvangst mogen nemen, wat zal ik vanavond weer heerlijk kunnen slapen. Ik ben een tevreden klant.

Goede producten

Stevige matras. Waar voor het geld. Matras is wel prijzig maar de kwaliteit is daarom ook top. Service is goed.

Lang gewacht, niet alles gekregen

Langer dan 2 weken gewacht op mijn bestelling, omdat er gewacht moest worden op 1 product. Nadat de voorspelde tijd was verstreken, contact opgenomen via mail, geen antwoord. Gebeld tijdens beperkte bereikbaarheidstijden. Product bleek niet leverbaar. De rest van de producten daarna wel gekregen, verpakking helaas kapot toen het binnenkwam. Wat mij betreft teveel gedoe, ik kies volgende keer voor een andere webshop.

Ben heel tevreden, duidelijke en overzichtelijke site,hele goede service snelle levering . Top.

gewoon zoals je het verwacht

Geen pakket ontvangen

Mijn pakket kwam niet aan vermits de busnummer als huisnummer werd ingegeven. Hierdoor werd het pakket terug gestuurd. Jammer van de vertraging, hopelijk wordt het snel recht gezet.

Mooi beddengoed, super snelle levering

Mooie kwaliteit beddengoed!

Snelle levering en kwaliteit is super we slapen er heerlijk onder

Snelle levering, prijs kwaliteit verhouding goed. Een aanrader.

Bestelling kwam later netjes op de hoogte gehouden door slaaptextiel hierover artikelen voldoen aan verwachting

Niets ontvangen

Niets ontvangen!!

ik ben zeer tevreden

Goed product jammer dat de levertijd een week is

Snel en goede kwaliteit!

Goede kwaliteit

Geweldig!

Heerlijke katoenen dekbedovertrek, voor een goede prijs en lekkere slaapcomfort! Hij past perfect en ik ga zeker nog meer bestellen in de toekomst:-).

Mooie kwaliteit voor die prijs en snelle levering

Mooie kwaliteit

Snel en kwaliteit

Snelle levering. En de kwaliteit van het beddengoed is goed.

Prima en netjes verpakt

De bestelling duurde wat lang een artikel was niet op voorraad en werd niet meer geleverd ik kreeg 2 opties dat was erg netjes. Ik had een optie gekozen en toen duurde het enige tijd voor mijn bestelling binnen was. Maar niet getreurd er zaten geurstokjes bij en iets voor mijn dochter vanwege het lange wachten . En het maakte sws alles goed toen het binnen was haar reactie op het dekbedovertrek van brandweerman sam was geweldig.. het was het wachten wel waard.

Levering incompleet

Levering incompleet incompleet. Kussens niet ontvangen. Hierover dezelfde dag gebeld en een mail verstuurd. Na 7 werkdagen geen reactie ontvangen. Klantenservice is telefonisch niet bereikbaar!

Mijn bestelling was deels niet meer te leveren. Nieuwe bestelling was duurde, maar slaaptexiel is mijn super tegemoet gekomen in de extra kosten...

Goed geregeld

Alles goed geregeld. Alleen vind ik de verzendkosten aan de hoge kant

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam