Het is oke

We hebben het hier besteld omdat ze hadden aangegeven dat het de volgende dag in huis was, maar dat was niet het geval. Daarnaast is de afdruk van een van de twee gezichten niet goed afgedrukt waardoor het grijze deel (denk voor schaduw rond om het oog) Dwars door de pupil heen is afgedrukt.

positief

n.v.t.

Doen wat ze beloven

Overtrekset Vincent van Gogh besteld (hier 10 euro goedkoper dan elders overigens, niet geheel onbelangrijk!). Prachtige overtrek, in een hele mooie "ladedoos". Bij bestelling wordt vermeld dat levering 1 week duurt en dat klopte ook. Wij zijn blij. Dus: doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Veel keuze ook en makkelijke website om te zoeken. Top.

Goed , mooi materiaal

Onze eerste ervaring is goed

Goed, maar levering duurde iets langer dan ik verwachte

Levering was anders dan op site vermeld. Daarna met contact prima opgelost.

Levertijd langer dan.opgegeven.

Helaas is de levertijd langer dan opgegeven. En door de vetraging bij de vervoerder duurde het nog langer dan dat in eerste instantie werd aangegeven via de T&T code. Heb uiteindelijk nu nog steeds mijn bestelling niet, maar het beoordelingsformulier wel ontvangen

Keurig

Perfect! Heerlijke dekbedovertrek. Lekker zacht.

Ga het komende week ervaren!

Heb een dik matras en ben geslaagd met een mooi pasend hoeslaken!

Kapotte verpakking

Kapotte doos en verpakking

Klacht wordt niet beantwoord

Ruim een week geleden heb ik een klacht per mail gestuurd over kleurverschil in door mij bestelde hoeslaken en kussenslopen. Na een week heb nog een 2e mail gestuurd om te vragen of ze mijn mail wel ontvangen hebben, maar ook daar krijg ik geen reactie op.

Goed hoor

Alleen heb liever gelijk bij thuisbezorgen de rekening van AfterPay

Snel geleverd, product zoals verwacht!

Snel geleverd, product zoals verwacht!

zeer tevreden over de geleverde artikelen. .

Tevreden

Mooi product leuke prijs snelle bezorging

Bestelling duurde 14 dagen om te arriveren

Bestelling werd pas na 14 dagen geleverd. GEEN reactie op e-mails. Dus dit was de eerste, en ook zeker mijn laatste keer dat ik hier iets bestel.

Twijfels

Kan nog niet beoordelen. Nadat ik besteld had, wachtte ik op een track and trace. Die kwam na 5 dagen. De bestelling is nog niet binnen. Hopelijk zijn de dekbedovtrekjen lang genoeg zoals de site aangeeft. De factuur zegt iets anders. Eerst maar afwachten.

Good website!! Very positive experience!!!

Very good website structure. All buttons working properly. I could easily find what I needed. Now I'm waiting my delivery due to the weather it has been delayed !!!!

Cars dekbedovertrek besteld, snelle levering!

Zeer tevreden!

Verkeerd product geleverd

Lekkere topper besteld, maar totaal iets anders binnen gekregen. Na 10x bellen en steeds in gesprek maar een mail gestuurd. Word ook niet op gereageerd, dus zit met iets wat ik niet besteld heb of teminste hele andere kwaliteit.

snel bezorgt

goede kwaliteit

Prima levering en product

Snelle levering. Dekbedovertrek is naar wens.

Eerlijke goede site

Toegankelijke website met vlotte service.

Mijn eerste aankoop bij deze winkel en is erg goed bevallen . De 2e dag al in huis , gratis bezorgd , en prima kwaliteit- prijs verhouding

goede ervaring, snelle levering

Krelis Louwenstraat 1