Goede bezorging

Goede kwaliteit

Gisteren besteld, de volgende dag gelijk al ontvangen. Print komt overeen met de foto's. Ook goede kwaliteit voor die prijs! Zeker aanraden.

snelle levering door de koeriersdienst

Helemaal top

Perfecte topper hoewel het eerder op een matrasbeschermer lijkt maar slaapt prima Netjes verpakt en snel bezorgd

Mooi dekbed goeie kwaliteit en niet duur beter als Smulders en dekbed discounter zeer tevreden bestel gauw meer

Duurde langer dan verwacht

De verzending duurde wat langer dan ik had verwacht maar wel nog binnen een week, dus netjes. Product ziet eruit zoals op plaatje. Afwachten hoe het zich houd in de was, daar kan ik nog niet over oordelen. Ziet er veelbelovend uit na 1 maal koud wassen.

Op zich goede ervaring. Wel gewend bij anderen dat je direct na bestellen doorkrijgt hoe lang levertijd is. Bij slaaptextiel niet en na aantal dagen bericht en de melding dat product gereed is voor verzending.

Wat vertraging, maar toch gekregen

Naar aanleiding van de informatie op de website begreep ik het volgende; voor 17u besteld, morgen in huis. Helaas had ik na zo'n 5 a 6 dagen nog niks gehoord of gekregen qua track en trace (alleen een bevestigingsmail). Ik kreeg ook geen gehoor van de klantenservice.. Na een tijdje kreeg ik plots een mailtje van DHL dat mijn product die dag bezorgd werd (zo'n 7 a 8 dagen na originele bestelling). Alles zat erbij en zag er goed uit. 5/5 voor producten. 1/5 voor klantenservice.

Correcte kwaliteit en service

Correcte service, goede kwaliteit, zeer tevreden

Slecht. Ben al meer dan 3 weken op mijn pakketje aan het wachten.

En moest er ook nog zelf achteraan jagen. Geen goede eerste ervaring en ik zal hier ook niet meer snel iets bestellen.

snel

hartstikke fijn dat het zo snel geleverd is heel blij mee

Mooie kwaliteit, prima prijs. En snelle levering.

Alleen heb ik mijn pakketje gemist terwijl ik gewoon de heledag thuis ben omdat dhl niet aan belt

Goed!

Goede producten. Maar ook goed contact als er iets later werd geleverd etc in verband met Corona op het moment. Ook netjes werd er gevraagd of de afmetingen etc klopten. Dus zeer tevreden!

Ja geweldig goede service en levering

Leverd goede service en komt afspraken m.b.t levering na

Tevreden

De 2 dekbed overtrekken die ik besteld heb zijn heel mooi en ben er zeer tevreden over...volgende keer bestel weer!

Lekker zacht

Mijn dochter is helemaal blij met het lekkere zachte, kleurige dekbedovertrek.

Fijne producten, slechte service

Ik had voor mijn moeder 2 éénpersoons dekbedovertrekken besteld. Flanel. Die waren voor een goede prijs. Eerst hoor ik meer dan een week niks maar krijg dan een bericht dat deze niet meer leverbaar zijn. Dus ik bestel andere. Na een aantal dagen hoor ik nog niks en stuur via de site een mailtje. Vervolgens krijg ik een automatisch mail dat het druk is en dat ze binnen 2-4 dagen reageren. Niet dus. Dan een aantal dagen worden 2 sets dekbedovertrekken geleverd. De nieuwe die ik besteld heb en de andere die zogenaamd niet meer leverbaar zijn. Sorry ze zijn heel mooi, maar ik baal van jullie service

Andere kwaliteit dan op site staat

Ik koop een dekbed waarbij op de site staat dat het van 100% katoen/satijn is en op de verpakking staat 100% katoen.

Precies geleverd zoals beloofd.

Enige reden om geen 5 sterren te geven is dat het product niet op voorraad was. Dat werd bij bestelling duidelijk aangegeven, dus het was voor ons geen probleem.

Makkelijk bestellen

Bestelling is makkelijk te doen. Tussen bestellen en levering thuis zitten 8 dagen.

Heb mijn bestelling op tijd ontvangen en ik ben er super blij mee. Precies zoals beschreven.

Hadden we veel eerder moeten doen

Hele nette service

Onlangs heb ik 2 overtrekken en 2 moltons besteld voor mijn nieuwe topdekmatras. Na een paar dagen kreeg ik bericht dat er nog maar 1 molton op voorraad was en ook niet meer in de collectie kwam. Ik mocht een alternatief kiezen of mijn geld terug krijgen. Vanwege de drukte heeft het allemaal een beetje op zich laten wachten waardoor ik op een gegeven moment naar de klantenservice heb gebeld. Ik werd bijzonder vriendelijk geholpen en het werd meteen geregeld. De volgende dag had ik mijn spullen plus een leuk extraatje omdat het wat langer had geduurd. Kortom, ik ben zeer tevreden.

goed product, snelle levering

Snel verstuurd, snel geleverd en product zoals omschreven

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam