Vind kwaliteit behoorlijk tegenvallen.....zeker tijdens slapen....rare kwaliteit!!

Netjes optijd

Mooie kwaliteit

Mooi overtrek

Pakket nog niet ontvangen helaas, nog twee dagen wachten volgens dhl

Helaas mijn kussens niet ontvangen via DHL

Alles prima geregeld zoals afgesproken

Alles goed en prima geregeld zoals afgesproken

lange verzendtijd

Stond al wel bij product 3 weken levertijd aangegeven. Maar dit werden uiteindelijk een 6 weken levertijd. Product is wel redelijk. Het betreft een speelkleed voor een tipi tent. De lusjes blijven helaas niet zo goed zitten aan de tipi tent poten

teruggestuurd

heb het vrijdag 22-01-2021 teruggestuurd. het was niet de kleur. groetjes lenie

Prima klantenservice!!! Denken echt met je mee,

Leuke dekbedhoezen

Snelle levering! De dekbedhoezen zijn mooi en zoals beschreven hoeven ze niet gestreken te worden. Ideaal. Kwaliteit is ietwat aan de dunne kant, maar de ervaring zal het moeten bewijzen dat ze van goede kwaliteit zijn.

Goede kwaliteit

goede afhandeling

Op tijd geleverd

Zeer goede serviceverlening!

De maat die ik bestelde was niet meer leverbaar en het duurde in eerste instantie wat langer voordat men reageerde in de mailwisseling, maar toen slaaptextiel een grotere maat voorstelde en ik daarmee akkoord ging, nam Slaaptextiel de kosten voor hun rekening vanwege het ongemak. Top service waar veel andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!

Bestelling netjes verlopen

en bestelde dekbedovertrek bevalt.

Niet te best

Duurde erg lang voordat mijn bestelling eindelijk werd verzonden. Kreeg GEEN updates over de bestelling en er werd niet gereageerd op mijn email. Heel erg jammer

Snel verstuurd en een goed product.

Eerste keer dat we via deze site besteld hebben en het is goed bevallen.

Perfect!

Snelle levering, goed product!

Prachtig

Heb microvezel overtrekken gekocht. Leek bij ontvangst vrij dun maar het slaapt lekker en is echt warm. En de jungle print is ook geweldig, 'n echte eyecatcher voor de slaapkamer

Bestelling binnen 1 dag geleverd en product precies zoals beschreven

Goed ontvangen en goede kleur

Ben er blij mee Past goed bij de bed overtrek waarvan de kussenslopen versleten waren.

Snelle levering en mooie oroducten

Mooie producten voor goede prijs en snel geleverd

Het dekbed ziet er goed en mooi uit!

Online besteld omdat de winkels gesloten zijn. Even afwachten wat er binnenkomt. Toen we het binnenkregen was ik heel tevreden.

Top!!!

Mooie prijzen goede kwaliteit en super snel geleverd

Goed ervaring snel bezorgen

Goed ervaring snel bezorgen

Snel

Snelle levering en goede prijs

Voldoende

Bezorging DHL niet oké! Was in de brievenbus gepropt, het paste niet eens! Brievenbus staat aan een zandweg! DHL moet het bij huis afleveren!

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam