Vlotte service en prima kwaliteit

Zeer snel het kinderdekbed gekregen en ik ben ook tevreden over de kwaliteit van de katoenen stof.

bestelde artikel bleek niet meer voorradig te zijn. Er werd aangeboden een artikel uit te zoeken of het geld te retourneren. Ik heb een ander artikel gekozen en dat werd snel bezorgd.

Makkelijk zoeken, snel bestellen, snelle levering. Product voldoet precies aan de verwachting.

kleurverschil tov de foto

Tevreden over de snelle levering en goede service, maar de overtrek was toch wel donkerder dan het lijkt op de foto. Ook was de plastic verpakking van de overtrek zelf al gescheurd.

Niet tevreden met aankopen.

Ik heb een dekbedovertrek en een hoeslaken besteld. Zeer ontevreden, want de hoeslaken is erg dun hierdoor is het ook doorzichtig. De dekbedovertrek is ook dun en doorzichtig daarnaast ook nog eens een andere kleur ontvangen dan besteld.

Super !!!!

Staat heel mooi, en goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit. Product zoals omschreven. Snel geleverd ondanks de drukte

goed product, snel geleverd

De bestelling was snel in huis en netjes verpakt, alleen jammer dat de verzendkosten bijna de helft van het product bedragen. Snap dat het verzenden betaald moet worden, maar zonder die kosten was het voor mij een 10 geweest.

voldoende keuze, makkelijk online te bestellen en perfect volgens afspraak geleverd opeen keurige manier. Zeer tevreden

Super goed geholpen

We hebben een bestelling geplaatst, we wilden er later iets bij bestellen,gebeld met een medewerkster,die alle moeite gedaan heeft om het gevraagde op tijd bij ons te bezorgen. Alle lof voor die geweldige service.

Snelle bezorging

Zeer snelle bezorging,

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Ondanks de drukte ivm de feestdagen was het pakket ruim binnen de opgegeven termijn geleverd.

Prima producten!!

Ruime keus in prima producten voor een hoede nachtrust. Snel in huis

Zeer snelle levering

Artikelen zeer snel geleverd

Super goeie service

Service super goed. Vriendelijk personeel.

De bestelling is zeer vlot verlopen.

Duidelijke website. Correcte bestelling. Vlugge aflevering.

Net bedrijf met mooie producten

Goed hoor

Voordelig, hoogwaardige kwaliteit

Ondanks de corona een snelle levering van stijlvolle en hoge kwaliteit materialen.

Super goed

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit

Dekbedovertrek bevatte een vlek en geen reactie klantenservice na 3 weken

Voor het eerst een kwalitatief goed dekbedovertrek bij slaaptextiel besteld vervaardigd uit 100% percale katoen. Helaas bleek na 1 keer wassen dat het witte overtrek een rood/paarse vlek bevatte. Helaas niet gezien bij het uitpakken. Via de website een klacht ingediend. Helaas na 3 weken nog geen reactie. Dan maar weer het dekovertrek gewassen om te kijken of de vlek eruit misschien bij een 2e keer wassen uit zou gaan. Dit lijkt het geval te zijn enkel is de zijnaad van het overtrek open gescheurd. Zojuist een nieuwe klacht -dit keer per mail- ingediend wellicht dat er nu wel een reactie komt. Voor ons eens maar nooit weer.

moeilijk

Na herhaaldelijk mededelen dat bestelling verkeerd was en met een desbetreffende vraag daarover, nog steeds geen antwoord gekregen.

Goede service zeer vriendelijk aan de telefoon

Zeer vriendelijke site ook aan de tel

Super Service!

Zeer tevreden, zou er zo weer een bestelling doen!

Netjes geregeld

Op 23 december 2020 voor het eerst besteld bij slaaptextiel. Waren heel benieuwd, keurig gemeld wanneer het gebracht werd. Vanmiddag ontvangen, ziet er goed uit. Nu afwachten hoe het in gebruik blijft.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam