Snel en goed

Snel en goed afgeleverd. Prima kwaliteit producten.

leuke keus

zocht voor kleinkinderen, heb leuk kunnen kiezen. bezorging, ondanks de kerst met 2 werkdagen er fijn.

Snelle levering, veel keus.

Een dekbed besteld als cadeautje. Was niet meegekomen met de levering, werd netjes op de hoogte gehouden van de status. En werd uiteindelijk snel alsnog geleverd aan mij.

Alles conform de afspraken.

Snel en nauwkeurig

Doen wat op de site wordt beloofd

Correct

Heb telefonisch contact gehad en werd zeer netjes geholpen

goed produkt - snel geleverd

Mooie kleuren en product zoals omschreven.

Ik heb hem net binnen moet kijken hoe het bevalt. Materiaal voelt wel dun aan dus benieuwd of het goed blijft

Overall goede ervaring

Black Friday verschillende items besteld. Eén item was niet meer voorradig. Dit was balen omdat het wel als op voorraad op de website stond. Het werd echter goed opgelost en we kregen een iets duurder item voor dezelfde prijs. Verzenden duurde hierdoor wel langer, maar ik had geen haast.

Super!!

Geweldig snelle levering!

Tevreden

De bestelling werd toch eerder geleverd dan verwacht en was goed verzorgd

Goede en snelle service!

Onverhoopt was er een probleem met een van de bestelde artikelen. Slaaptextiel heeft dit snel en netjes opgelost!

inhoud van mijn pakket was oké, alleen verzending verliep nogal chaotisch....

dit is geen verwijt naar Slaaptextiel toe - wel kritiek op de verzender in België (i.c. BPost) die het pakket had afgeleverd op een afhaalpunt waar ik het helemaal niet verwacht had en dan nog zonder mij behoorlijk te berichten - is ondertussen met BPost wel uitgeklaard

Mooi textiel. Supersnel geleverd

Leverancier oké, transporteur waarfeloos !!!

Waardeloze aflevering door DHL !!! DHL beweert, dat chauffeur niemand heeft aangetroffen heden om 13.18 u, terwijl wij met 2 personen op het pakket zaten te wachten. Dit al meerdere malen meegemaakt met DHL, wat een FUCK bedrijf !! Als ik opnieuw iets bij jullie bestel wens ik, dat jullie een andere transporteur gebruiken !!

Kwaliteit prijs verhouding is uitstekend

Hele mooie spullen van goeie kwaliteit voor scherpe prijzen Snel geleverd en ik ben heel tevreden Zeker een aanrader !

Goede service.

Perfect, netjes op tijd geleverd en super kwaliteit zeker aan te bevelen!

fijne service en snel geleverd.

Mijn bestelling heel snel ontvangen en goede website. zeker een aanrader !

Prachtig, snelle levering en uiterst zeer hoge kwaliteit beddengoed !

Al mijn spullen zijn netjes en snel geleverd door www.slaaptextiel.nl Erg tevreden met mijn nieuwe spullen. En een goede klanten service

Snelle levering en goed geholpen aan de telefoon mbt advies

Een tevreden klant!

Adresgegevens fout doorgegeven aan DHL, daarna tijd geen reactie. Uiteindelijk terugbetaald.

5 oktober vijf hoeslakens besteld, 10 oktober heeft DHL willen bezorgen maar hadden blijkbaar niet mijn volledige huisnummertoevoeging gekregen vanuit Slaaptextiel. Op de factuur pdf staat mijn adres wel correct bij het factuuradres en het verzendadres dus ik heb het wel goed ingevuld gehad. De bestelling is automatisch retour gestuurd naar de verzender, maar of deze ooit is aangekomen kan ik niet op de DHL track/trace zien. Ik heb 10 oktober meteen naar slaaptextiel gemaild en 15 oktober nogmaals, zonder reactie terug. Vandaag (Maandag 19 oktober) 2 keer gebeld tussen 11.00 en 13.00, 1 keer naar het nummer op de site en 1 keer naar het nummer dat in de geautomatiseerde mail staat en telkens 5 minuten de telefoon over laten gaan, zonder antwoord. Wel verzoekje gehad om op kiyoh mijn ervaring te delen dus bij deze. Update: ik ben na het versturen van mijn beoordeling 19 oktober nog teruggebeld en de retour is uiteindelijk 23 oktober terugbetaald.

top

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Erg blij mee . Levering was iets later maar herrie op de hoogte gehouden

Goede bezorging

Vlotte bezorging, netjes geleverd. Dekbedovertrek is mooi, kwaliteit minder. Zweet erg. Maar te verwachten voor de kleine prijs.

Bestelling en levering is goed

Het materiaal ( stof ) van dekbedovertrek en lakens zijn goed, heerlijk om onder te slapen. Alleen vind ik het erg jammer dat het dekbedovertrek wat ik heb gekocht erg scheef is, wat ik bij zo’n prijs eigenlijk niet verwacht.

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam