Goede kwaliteit en snelle levering!

Mooie dekbedhoezen en binnen 3 dagen geleverd.

Scheef genaaid

Scheef genaaid

Dekbedovertrekken zien er precies uit zoals verwacht.

Kleuren en motieven, evenals kwaliteit precies zoals verwacht. Hoezen van hetzelfde merk matchen ook perfect qua kleur.

Goede ervaring. Twee dekbedovertrekken besteld en zijn netjes bezorgd!

Positief. Bestelling en bezorging was prima. Dekbedovertrekken zijn ook goed!

Mooie dekbedden, snelle levering

Dekbedhoezen zien er mooi uit en ze waren snel geleverd. Goeie prijs-kwaliteit verhouding.

Kleur was iets lichter van het dekbed als op de foto maar is natuurlijk ook moeilijk om exact goed te krijgen op het voorbeeld. Verder goede levering

Snel, accuraat en mooie producten.

Heel tevreden

Snel geleverd, hele mooie overtrek, goede kwaliteit.

Super top

Keurig

Snel geleverd en probleem snel opgelost

hoezen waren snel geleverd. In 1 ervan zat een scheur maar dit was snel opgelost

Een pre dat ook losse kussenslopen gekocht kunnen worden

Het was moeilijk om een verkoper te vinden die ook losse slopen levert. Gelukkig is dat bij slaaptextiel.nl mogelijk.

Slechte kwaliteit Disney dekbedovertrekken

Twee Disney overtrekken aangeschaft voor mijn kleinkinderen. Zoals gebruikelijk heb ik de overtrekken eerst op 30° gewassen voor gebruik. Nadat ze uit de droger kwamen zag ik meteen dat de kleuren hadden afgegeven. Het mooie was er meteen af. Voor mij rede om hier niets meer te kopen.

tevreden

Blij met de bestelling en mooie kwaliteit dekbedovertrek voor me zoontje helemaal blij mee!!!

Slechte service

Bedtent besteld via de website. Kreeg ik vrij snel thuis, bleek toen het verkeerde te zijn. Na wat heen en weer gebel en gemail uiteindelijk na bijna een week de goede geleverd gekregen. Bleek dat ik geen bevestiging materiaal erbij heb. Weer kunnen bellen, zouden me binnen 2 dagen terugbellen met een oplossing. Tot heden nog niks gehoord dus maandag weer bellen.......

Opgegeven levertijd ruim overschreden

Aangekondigde levertijd was 2-5 werkdagen na bestelling. Enkele dagen na mijn bestelling liet men mij weten dat er een vertraging was en dat mijn bestelling pas de volgende week zou worden geleverd. Een week later meldde men mij dat een artikel uit mijn bestelling sowieso niet kon worden geleverd. Na 3 weken kwam vervolgens het bericht dat een ander artikelen uit mijn bestelling pas een maand later leverbaar zou zijn. Uiteindelijk heb ik meer dan 2 maanden moeten wachten op de levering.

Het is precies wat je besteld

Duidelijk, snel en zoals omschreven.

Blij met mijn bestelling, snel geleverd enz., niets op aan te merken.

Goede kwaliteit/prijsverhouding

Goede kwaliteit/prijsverhouding. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Tevreden!

Heel tevreden

Mooie grote klamboe gekocht. Ik wilde er graag 1 zonder openingen, en die was hier te bestellen. Snel geleverd en doet aan de verwachtingen.

Mooi product en snelle levering

Heel tevreden met mijn dekbedovertrekken. Precies wat ik verwachte qua prijs-kwaliteuit verhouding. Pakketje was ook binnen 2 dagen geleverd! Super tevreden!

Heel tevreden

Levering binnen een paar dagen. En een heel mooi dekbedovertrek!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb meerdere malen bestelling geplaatst, het wordt snel geleverd, en ben erg tevreden over mij bestelde producten. Vooral het kwaliteit van het baby beddengoed en het baby sluier is zo mooi gemaakt als set.

Makkelijk besteld en betaald. Vlot geleverd, keurig verpakt en mooi product! Ik ga hier zeker weer eens kijken ...

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam