perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering. Na bestelling keurig een mail met daarin de Track & Trace code voor volgen van je bestelling. Zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering , komen afspraken na . Goede communicatie over de de levering.

Pluspunten

Werk website op tijd bij als items niet meer voorradig zijn of helemaal niet meer te krijgen. Daarnaast heb ik me toch wel gestoord aan de enorme berg mails met info. Om precies te zijn heb ik 11 mails gehad. Dat is teveel. Vervelender was de inhoud van de mails. JIJ ontvangt JOUW bestelling morgen. JIJ dit JIJ dat. Ik ben niet van adel ofzo, maar ik zou jullie adviseren om als aanhef u te gebruiken. Oja, de info op de site was tegenstrijdig. Klamboe heeft en een omtrek van 15,5 en 13,5 meter. Wat is het nu? Even gelijktrekken is mijn advies.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig te woord gestaan, na een nietgelezenverhaal van mijn kant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtig dekbedovertrek Super snelle levering dezelfde day Ruime keuze

Geen....Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

'S ochtends besteld en dezelfde dag mijn bestelling in huis! Alles perfect verzorgd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De site is overzichtelijk en er is veel keuze. De levering verliep snel en er werd vooraf een track en trace code toegestuurd. Het product was netjes verpakt en precies zoals verwacht.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service en levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Houden je goed op de hoogte. De levering ziet er erg netjes uit. Bijna nie t gekreukt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

groot assortiment, snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verstuurd en prima service

Door problemen met DHL was het pakket niet op het ophaalpunt op het moment dat op briefje/online link stond.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging en super product!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima verzending, ook geen probleem om iets weer retour te sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goede kwaliteit en ruime keuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, zeer snel geleverd (zondag besteld, maandagavond geleverd), goed verpakt.

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering , het aller belangrijkste

slechter dan verwacht

Pluspunten

Update: Uiteindelijk is er toch communicatie geweest blijkbaar en maakt het uit welke werknemer je spreekt. Klaarblijkelijk heeft de één net iets meer loyaliteit aan het bedrijf waar ze voor werkt dan de ander! We hebben de resterende voorraad (die er toch wél bleek te zijn) mogen ontvangen voor de aanbiedingsprijs!! en het resterende bedrag redelijk snel teruggestort gekregen.. Uiteindelijk toch (redelijk) opgelost.

8 dekbedden besteld (39,95 per stuk) welke twee weken later in de aanbieding zijn voor 19,95. 160 euro verschil is wel serieus geld. Terugsturen (op eigen kosten) binnen 30 dagen kon, geld terug krijgen en dan opnieuw bestellen. Naar mijn idee erg overbodig. Afgesproken dat ik het restant van de aanbieding, 5 stuks, wel tegen de aanbiedingsprijs aanschaf, betaald en ruim een week later horen dat de aanbieding op is en niet meer geleverd kan worden. Dit is natuurlijk een waardeloze gang van zaken. Hierover contact gehad met de klantenservice waar er gezegd werd dat een andere klantenservice collega verkeerde informatie had gegeven... Het bekende “ van het kastje naar de muur” Het product is echter nog wel bestelbaar op de site!!!??? Op de vraag hoe dat kan wacht ik nog steeds op antwoord, vraag me af of daar antwoord op komt. Al met al slechte communicatie en alleen met de juiste medewerker kan je afspraken maken als een andere medewerker die persoon niet passeert en “overruled”

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kon niets meer bijbestellen.zonder 7 euro verzendkosten te betalen. Terwijl ik 4 weken moest wachten op het product. Als reden gaven ze.op dat ik heb gekozen.voor afterpay Maar toen ik kon kiezen voor afterpay stond er niet bij dat ik niets meer.kon toevoegen aan.de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prima verpakt

Ga zo door!

Krelis Louwenstraat 1