voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De geleverde goederen zijn prima

Ik zou een ander bedrijf nemen voor de levering vd pakketjes echt "redt mijn pakket" is niet zoals het zou moeten.De pakketjes worden zomaar op andere plekken afgegeven en jij als klant kunt gaan uitzoeken waar je pakket zich bevindt in je wijk!!!

slechter dan verwacht

Op internet werd de korting niet berekend, product werd na 4 weken geleverd en dat stond pas in de bevestigingsmail. Product is veel kleiner als ze op de foto aangeven. Misleiding

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Producten zijn van goede kwaliteit. Stond bij het product voor 23:59 besteld morgen in huis. Kwam helaas 5 dagen later pas. Terwijl de snelle bezorging de enige reden was dat ik voor deze site koos. Te laat om het als cadeautje te geven dus..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super snel en hun belofte en komen hun belofte na.

slechter dan verwacht

Lever hetgeen je in de daydeal toont.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging

goede service, goed behandeld

Toch wel lange levertijd : Levering : 13 d na datum van bestelling !

slechter dan verwacht

Pluspunten

Het bestellen ging vlot. Veel producten op voorraad Ik ging voor een dekbedovertrek welke de volgende dag al bezorgt zou worden.

Aangeven dat de bezorging alleen maar avonds is. Ik had juist mijn werk opgegeven ivm altijd iemand aanwezig om pakket in ontvangst te nemen overdag. Helaas was het bedrijf een voor mijn gevoel onervaren bedrijf. Hierdoor kreeg ik uiteindelijk mijn pakket 2 dagen later bezorgt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes bericht bij niet kunnen leveren. Geld was snel teruggestort

Op website lijkt het net of producten te bestellen zijn, maar bij doorlinken toch niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles verlopen zoals verwacht

ik heb 1 bestelling gedaan en daar ongeveer 10 mails van gehad totaal, dit is inclusief de mails van "red je pakketje" ik vind dit wat overdreven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment en niet duur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie op vraag!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijke klantenservice snelle levering

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kwam er via internet niet aan uit en een telefoniste heeft alle geduld gehad om dit voor mij alsnog in orde te maken. Waar vindt je op de dag van vandaag deze service nog? Echt geweldig!!! Afleveren pakket gebeurd in de avonduren, superhandig, aangezien het overdag nog wel eens lastig kan zijn om aanwezig te zijn

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn mooi dekbed voor niet teveel geld

Jammer dat doordat er iets mis was gegaan ik twee producten teveel kreeg ik zelf de retour hiervan moest betalen. Ik heb er zelf maar twee besteld i.p.v. 4.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg klantvriendelijk en binnen een dag reactie op mijn email.

De verpakking op de website gaf een ander aantal aan dan geleverd is. Gelukkig heeft slaaptextiel de resterende aantallen opgestuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke e-mails over de status van je bestelling.

Niet

voldoende, een redelijke ervaring

een andere bezorgdienst nemen want zij leveren de bestelde producten in de avonduren maar dan zijn de meeste niet thuis of ze liggen al in bed mijn bestelde product was er pas om 22.30 uur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, beloofde tijd aangehouden. Ze reageren wel sneller dan ik gewend ben. Ga zo door!

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam