Schoenen met leuke korting gekocht, mooi verpakt en ook nog eens met een lekker geurtje!

Een ware verrassing om het pakket te openen. Keurig, kleurig en heerlijk geurig verpakt!

Super leuke shop!

Pakketjes worden heel erg mooi ingepakt! Leuke meiden, persoonlijk advies.. Ik ben fan!

Goede service en leuk ingepakt!

Fijne en vriendelijke service. Je voelt je echt verwend als je je pakketje openmaakt. Zit leuk ingepakt met een strikje en een kaartje.

Snelle service en een cadeautje om open te maken!

Mijn order was een uur later al verzonden. Er kwam een mooie stevige doos met daarin een fantastisch ingepakt cadeau ( leuk met een persoonlijk kaartje en mooie sorella linten eromheen) het rook ook nog eens naar een geweldig lekkere parfum! Ik was blij verrast nog niet eerder zo’n inpakservice meegemaakt. Helaas paste mijn broek niet en kon ik deze snel en makkelijk retourneren. Ik ben fan van jullie en ga zeker opnieuw bij jullie bestellen. Bedankt

Perfect!

Mooie loafers en prachtig verpakt!

Fantastisch mooi

Het was gewoon een feest om mijn bestelde blouse te unboxen. Zo ongelofelijk leuk ingepakt en de blouse was ook nog eens fantastisch

Super! Prachtige winkel

Mooie winkel, leuk team en snelle verwerking!

Een feestje!

Bestellen bij Sorella is een feestje! Je voelt je jarig als het pakket komt. Zij snappen hoe je iemand echt blij kunt maken.

Geen pakje maar een belevenis!

Ik heb een armband van PSCallme bij Sorella besteld. Het was de volgende dag al verstuurd en toen ik het pakje open maakte was het heel zorgvuldig ingepakt en ook nog in met kadopapier en linten. Een echt kadootje! De armband was voor mezelf, zodat het een ware belevenis was om de armband tevoorschijn te halen uit de cadeauverpakking. Ik heb er intens van genoten. Dank je wel team Sorella voor "dit prachtige geschenk". Liefs <3

Ontzettend leuke winkel :)

Ontzettend leuke winkel :)

Prachtige spullen en geweldige dames

Prachtige shop met nog mooiere spullen. Pakketjes komen mooi verpakt binnen. Feest om Uit te pakken. Bij foute zending heel attent en snel gehandeld met persoonlijk contact.

Mooie items, prachtig ingepakt en de volgende dag in huis. Perfect!

Mooie items gekocht. Prachtig ingepakt en leuk ook dat jullie er een persoonlijke boodschap bij hebben geschreven.

Uitstekend!

Wat was het jurkje mooi ingepakt. Het ziet er zo feestelijk uit, echt een cadeautje!

Persoonlijke aandacht! Goede service!

Goede service en persoonlijke aandacht!

Heldere communicatie & perfecte service!

Zowel telefonisch als contact per dm is super vriendelijk en helder! Waanzinnig mooi verpakt....een feestje om alles uit te pakken.

Een feest om je bestelling uit te pakken!

De winkel zelf is al een pareltje maar als je online besteld krijg je een klein stukje van dat pareltje thuis.

Helemaal leuk

Online schoenen besteld waren overal uitverkocht en Sorella had ze nog. En een paar daagjes later kwam m’n pakketje al binnen helemaal mooi ingeplakt en een lief kaartje erbij. Dat is nog eens een kadootje ontvangen voor jezelf.

Super service en kwaliteit

Echt zo leuk om op de website te shoppen en hen te volgen op insta. Supersnelle service en geen enkele webshop pakt de spullen zo mooi en colourful in, echt top!

Alles met veel liefde gedaan❤️

Mijn bestelling kwam als een cadeautje binnen. Prachtig verpakt, heerlijke geur, lief persoonlijk kaartje en voor de paasdagen een doosje chocolade eitjes. Blij verrast!!! Maar t allerliefst kom ik persoonlijk bij jullie in de winkel. Tot snel lieve sorella"s, ga zo door!

Hier word je blij van!

Een pakketje van jullie ontvangen is werkelijk een feest. Zo goed verzorgd enkel ruikt ook nog eens heerlijk! Reuze bedankt.

Vriendelijke dames

Erg vriendelijke dames! Ik twijfelde welke geur ik het beste kon bestellen en ze hebben mij hier fijn bij geholpen. Ook word het erg prachtig ingepakt!

Gewelig!!!

Zo blij en fijne service!!!

Elk pakketje een cadeautje

Elk pakketje is een cadeautje om uit te pakken. Zo zorgvuldig en kleurrijk daar wordt je gewoon blij van. De collectie is uitgebreid en mooi en het contact verloopt prettig.

de zijl 3

9101 ML Dokkum

Over Sorella

Sorella Dokkum is de fashion boutique van Friesland. Bij ons kun je terrecht voor fashion, beauty en niche parfums. Onze familie staat voor jullie klaar om advies te geven. Hopelijk zien we jullie snel in onze boutique of in onze online shop. Liefs, Familie Sorella