Goed product, snel geleverd.

Ruime keus en snelle levering.

Snelle en keurige levering

Walra een betrouwbare leverancier. Perfect linnengoed

Snelle levering. Goede service. Betrouwbaar.

Super Goede ervaring

Snel in huis, beddengoed is van super kwaliteit en een mooie kleur

Goed spul!

Tot nu toe is alles wat ik bestel bij Walra heel goed!

Makkelijk online te bestellen en snelle en goede levering

Eenvoudig online besteld + snelle levering.

had er meer van verwacht

Bestelde een dekbedovertrek. Werd benoemd als kleur "zand", was eigenlijk gewoon off white/gebroken wit. Veel te duur voor geboden kwaliteit.

Ouderwetse degelijkheid in een jasje van nu

Wat is het toch iedere keer een kadootje als de Walra doos binnen komt. Echt nog steeds een super kwaliteit . Prachtige kleuren .

Goede kwalitei handdoeken, en snelle levering!

Zeer tevreden!

Zeer klantvriendelijke oplossingsgerichte klantenservice. Geen eindeloze chatbots!!

Na een ontbrekende levering, heeft WALRA dit keurig en snel opgelost. Blij met de service en de kwaliteit van de bestelde dekbedden.

Lekker zacht dekbedovertrek

Mooie, kwalitatief goede producten voor een eerlijke prijs

Heerlijk koel veren kussen, waar je helemaal in kunt duiken.

Scheefgenaaide molton kussenslopen

Niet tevreden over het flink aantal bestelde molton kussenslopen. Ze blijken scheefgenaaid te zijn. Het was dat ik ze stante pede nodig had, anders waren ze linea recta retour gegaan. Het positieve is wel dat ze van 100% katoen gemaakt zijn. Daar moet je tegenwoordig een hele zoektocht voor afleggen.

Mooie onderhoezen en dekbedden

Mooie onderhoezen en dekbedden. Kleine kwaliteitsverbetering mogelijk door knoopsgaten te checken. Deze zijn soms aan de te kleine kant.

Altijd zeer goede kwaliteit en de grootte van handdoek 110 cm bij 70 cm is de ideale afmeting

De handdoeken zaten echter in een kapot gescheurde plastic zak. Niet netjes dus. Ik kon nu niet als kado geven. Viel tegen van jullie dat originele verpakking niet was: netjes verpakt met de juiste maten erop , dit was dus niet het geval Dus voor afmetingen wel aanbevelen, maar qua verpakking niet

Zoals altijd goede kwaliteit

Ik ben altijd heel tevreden over Walra. Ik vind het alleen jammer dat de theedoeken zo gekreukt uit de droger komen. Dat had ik anders verwacht. Verder mooie kwaliteit.

Is helemaal top

Zeer en zeer tevreden

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering, kleur en kwaliteit is zoals beloofd.

Heel blij met dekbedovertrek

snelle levering en overtrek voelt fijn en stevig!

Perfect geregeld

Bestellen was eenvoudig, heldere communicatie en snelle bezorging. Onze bestelling hebben we geretourneerd en ook dat proces, incl terugbetaling ging super snel.

Snel en prima

Bijbesteld in dezelfde kleur!

ik gebruik mijn hele trouwen al dekbed overtrekken van het merk Walra en nog heel goed ziet dat er uit niet verkleurt

Erg goede klantenservice

Mijn bestelde nieuwe overtrek voor een dekbed was helaas aan de bovenkant afgescheurd, foto's . Direct contact opgenomen met de klantenservice, mijn e-mail werd steeds heel snel beantwoord. Zij kwamen met een aantal oplossingen , waarbij ik gekozen heb om het terug te sturen en mijn geld teruggestort zou worden. Helaas bleek na 2 weken dat er bij DHL iets fout is gegaan met het terugsturen. Dit weer gemeld bij Walra, Blijkt dat pakket nu weer bij DHL zelf ligt, waarvan ik hoop dat zij dit alsnog naar Walra terugsturen. Ondanks dat dit bij DHL helemaal mis is gegaan en Walra het (nog) niet ontvangen heeft, heb ik het door mij betaalde bedrag al terug ontvangen van Walra. Dit vind ik een top service.

slecht

de door mij bestelde dekbedhoezen bleken helemaal niet op voorraad! pas een week na mijn bestelling kreeg ik daar een mailtje over en twee dagen later werd het aankoopbedrag teruggestort.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven