Goed en snel geleverd

Mijn ervaring met Walra is altijd goed, de handdoeken gaan lang mee, zo ook de dekbed overtrekken.

Geweldige kwaliteit!!

Walra handdoeken zijn zacht en van hele goede kwaliteit! Ze blijven mooi,ook na jaren gebruik ....beter dan elke andere handdoeken! Zelfs met gebruik van droger

Heerlijk beddengoed, ligt al meteen op mijn bed

Snelle bezorging, keurig ingepakt. Was een cadeautje om te ontvangen.

Besteld was snel binnen , kwaliteit is super

Geweldige service

We hadden een aantal badjassen waar we niet tevreden over waren en dit is echt keurig en super vriendelijke opgelost. REDEN OM BIJ JULLIE ALLLES TE BESTELLEN VOOR ONZE UITBREIDING.

Heel fijne zaak

Ik kom niet heel vaak, maar wel graag bij Wala. Vriendelijke en deskundige medewerksters op het gebied van borstprotheses en bovendien is er altijd een mooie collectie kleding aanwezig. Indien gewenst wordt er advies gegeven, maar dit wordt niet opgedrongen. Kortom, perfect!

Product en levering perfect

Ik ben dol op de kleuren en stoffen van Walra

Snelle levering en goede telefonische service

De bestelde handdoeken zijn van goede kwaliteit, heel blij mee.

Geweldige producten

Voor onze B&B maken we gebruik van de producten van Walra. Inmiddels ook privé omdat het zo goed bevalt en we enthousiaste reacties krijgen. Voor de B&B worden de handdoeken en overtrekken veel gewassen maar blijven mooi.

Prachtige handdoeken

Mooie dikke handdoeken in een prachtige kleur

Mooie handdoeken snel geleverd

Ik ben lid geworden van de Wales club en kreeg handdoeken voor een goede prijs. Alles was in een oogwenk geleverd. Goed gedaan Walra

Fijne en goede materialen

De producten van Walra zijn altijd goed en fijn. Keukentextiel, beddengoed en badkamertextiel, alles gebruiken we met veel plezier.

Snel en heerlijke kwaliteit

Bestelling netjes en snel ontvangen

Fijne lakens goede service

Alles is goed bij Walra service spullen alles toppie

Heerlijk zacht badlinnen

Mijn kleinkind gaat zich er heerlijk knus in voelen.

Superb

Het stof blijft lang mooi en goed, het absorbeert goed.

Snelle levering van product

Prachtig dekbed overtrek

Mooie kwaliteit, voldoet ruim aan verwachting. Elke dag blij mee!

Mooie kwaliteit

Hele mooie dekbed overtrekken we zijn er superblij mee!!!

Vlotte verzending en een prachtig dekbedovertrek

Het overtrek is van mooie kwaliteit in een prachtige rustige kleur.

Walra: modern, fleurig en prima kwaliteit

Walra staat na heel veel jaren nog altijd voor topkwaliteit met een moderne twist.

Mooie handdoeken en een Snelle bezorging

Bestellen was eenvoudig alles naar tevredenheid ontvangen voor onze nieuwe badkamer

Goede kwaliteit, snel geleverd, praktisch verpakt.

Ik heb het hierboven duidelijk omschreven

Super tevreden

Parklaan 81