Heerlijke dikke badtextiel!

Heerlijke dikke badtextiel!

Goed spul!

Fijne kwaliteit. En vlotte levering

Een badlaken was stuk

Eén badlaken was stuk, zelf gemaakt geen zin om terug te sturen.Op de rand genaaid.Jammer.

Handdoeken

Prima grijze handdoeken. 1 x wassen en je kunt ze al gebruiken en drogen goed. Snelle levering.

Altijd een droom om onder een dekbed van Walraven te liggen.

Het beddengoed en tevens de handdoeken en theedoeken set gaan mee naar Gran Canaria. Daar woont mijn zoon en schoondochter, hun genieten er tevens van.

Goede kwaliteit.

Mooie stoffen en zeer goede kwaliteit!!!

Theedoeken naam Walra onwaardig

Wij zijn enthousiaste gebruikers van handdoeken, maar o wat een teleurstelling zijn die theedoeken. Ze zij veel te dun en na een paar borden is de theedoek kledder nat. Kortom zwaar teleurgesteld.

Ik heb een jaar geleden ook de keukenzetjes besteld en gebruik ze nodig steeds. Geweldig van kwaliteit, en lekker groot.

Tafelkleed is te dun.

En daarom zend ik het retour. Incl. de servetten. Voor deze prijs had ik een ‘zwaardere’ kwaliteit verwacht. Je kunt je handen erdoor zien.

Bestelling snel geleverd!

Walra heeft voor mij het allerbeste product!

Top produkt

Snelle levering,top produkt,zeer goede kwaliteit

kwaliteit en snelle levering

mooie dekbedovertrekken, had er 2 besteld en ook beide gehouden

Verbluffend

Zeer snelle levering, netjes ingepakt en precies wat ik me er van had voorgesteld.

Fijne producten!

Heel fijn badgoed! Ook heel snel geleverd. Was een mooie aanbieding.

Supermooie handdoeken

Zonder gewassen te hebben drogen ze gelijk al goed af. Heerlijke handdoeken.

Snelle levering van mooie producten.

Vlotte levering en goed produkt

ik kende walra van eerder (gekregen) producten. Vandaar mijn bestelling. Wel spijtig dat jullie die grote maat (van de handdoeken die ik reeds thuis heb) niet (meer) verkopen. Heel vlotte levering en tevreden over de kwaliteit van de handdoeken.

Eerste keer iets besteld. Mooie handdoeken. Netjes verpakt en bezorgd.

goede kwaliteit

prima afwerking; snelle levering; groot assortiment

Geweldige kwaliteit

Zie vorige reactie

Top service en top producten

Heel blij met m'n nieuwe dekbedovertrekken. Walra beddengoed staat voor mij echt op nummer 1. Goede kwaliteit, blijft jaren mooi.

Kwalitatief uitstekende producten

Producten van hoge kwaliteit en snelle correcte levering.

Prachtig product ontvangen

Had snel gevonden wat ik zocht (was toevallig ook nog een actie). Vlot bezorgd. Fijne dikke handdoeken en washandjes die weer lang mee zullen gaan.

Netjes zoals toegezegd geleverd.

bestellen was goed te doen en het is ook zoals besteld geleverd. Kwaliteit van Walra is bekend en stabiel.

Fijne hoeslakens

Ze zijn fijn in gebruik en blijven mooi in model..was na was

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven