Hele fijne handoeken

De handoeken werden snel bezorgd en ik ben zeer tevreden over het product

Bestelling niet volledig

Bestelling niet volledig, bij natellen. Zelf mail gestuurd waarom niet. 2 washandjes bleken niet meer leverbaar. Was niet gemeld bij de bestelling. Bij andere leverancier uiteindelijk besteld.

Prima product, goede kwaliteit en het past!

Prima product, goede kwaliteit en het past!

Goede kwaliteit en gerecycled katoen..mooi!

Set badhanddoeken gekocht. Zeer goed afgewerkte kwaliteit, drogen goed. En ook nog eens van gerecycled katoen... Ben er echt blij mee.

Behaaglijk overtrek

We slapen heerlijk onder dit mooie overtrek

Alweer van topkwaliteit

Ik bestel graag mijn dekbedovertrekken via Walra. De kwaliteit is stevig maar ook zacht. Heerlijk om onder te slapen. Veel keuze in design.

Uitstekende producten

De producten van Walra zijn van uitstekende kwaliteit. Mooie kleuren, prima materiaal en de kleuren passen goed bij ieder interieur. Echter u vraagt mij nu niet geleverde producten te beoordelen. Deze heb ik 12 nov besteld maar tot op heden niet ontvangen

Super kwaliteit

Super kwaliteit van dekbedovertrek en jersey hoeslaken. Super zacht! Was blij verrast. Van de de handdoeken wist ik al dat de kwaliteit super was, maar nu blijkt ook het beddengoed fantastisch te zijn! Echte aanrader. En super geholpen door de klantenservice.

Makkelijk en snel besteld en geleverd

Dit is de 1ste ervaring met Walra,maar zeker niet de laatste. Het is van zeer goede kwaliteit. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Prima service en fijne handdoeken

Mooie kwaliteitsproducten

Mooie kwaliteitsproducten, maar verzending duurde langer omdat artikelen niet op voorraad waren

Al jaren altijd goed

Van kinds af aan al Walra voor mijn handdoeken en beddengoed. Never change a winning team

Maken belofte waar

Wat een super fijne handdoeken. Dik en zacht en blijven mooi in de was. Nooit meer sndere

Fijne handdoeken

Ik had de handdoeken besteld omdat de deal erg gunstig en goedkoop was voor 5 mooie grote handdoeken. Het verzenden duurde wel lang maar het wachten waard.

Vroeger al ervaring met Walra. Toen kon je de uitzet sparen . Nu de kwaliteit nog steeds goed

Niets ontvangen!

Ondanks dat ik thuis was, bericht ontvangen van dhl dat pakketje niet kon worden afgeleverd!

Moltononderlaken

Molton onderlaken voor gebruik 40gr gewassen kort programma Gedroogd aan de lijn Past echter nauwelijks /niet meer op een bed van 210 Stretch laken na wassen oké

Top kwaliteit!!!

Overzichtelijke website. Snelle levering. Volgende keer weer walraven!!!

Goede kwaliteit

Super kwaliteit heel tevreden mee. Sinds ik dit bedrijf heb ontdekt koop ik nergens anders meer mij. Beddengoed en bad textiel. Wil niks anders meer !

Mooie zachte handdoeken

Mooie kleur en lekkere zachte handdoeken. Erg blij mee kleur is ook mooi. Ondanks niet op voorraad erg snel geleverd.

Super ! <3

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Walra. Ik heb handdoeken besteld in verschillende formaten – kleine handdoeken, grote handdoeken en washandjes – allemaal in de kleur Antraciet. De kleur is prachtig en de kwaliteit is uitstekend; precies wat ik ervan had gehoopt. De bestelling was netjes en zorgvuldig verpakt. Een kleine tip: misschien is het leuk om een bedankkaartje toe te voegen aan de bestelling. Door de drukte rondom Black Friday kreeg ik niet meteen een trackingscode, waardoor ik even ongerust was omdat het mijn eerste bestelling bij Walra was. Maar toen ik via WhatsApp contact opnam, kreeg ik direct antwoord en werd bevestigd dat de bestelling eraan kwam. Over het algemeen ben ik ontzettend tevreden over zowel de kwaliteit als de service. Zeker een aanrader!

Tegengevallen

Bewust goede kwaliteit mokton topper hoeslakens gekocht, na een kort wasje van 20 minuten op 30 graden, ontdek ik bij het bed opmaken dat beide zijkanten te kort zijn, zo jammer. De lengte is wel goed 200cm, dd breedte 140cm helaas te kort.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven