Fijne kwaliteit dekbedovertrek!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima prijs en kwaliteit verhouding

Super mooi

Nog mooier dan op de foto

Mijn tweede 4 seizoenen dekbed

Het beste dekbed ooit. Of het koud of warm is het dekbed heeft biedt altijd het beste comfort. Het is de speciale katoenen samenstelling die daarmee de beste en ventilerende eigenschappen heeft. Wij slapen altijd heerlijk, zowel in koud als warm klimaat buiten. De winterversie heeft 2 delen van het dekbed aan elkaar bevestigd. Dit is een beetje zwaar bij het alleen opmaken. Als je dit met zijn tweeën doet is dat eenvoudig te doen. Het gewicht slaapt op zich heerlijk.

Goede kwaliteit

Kwaliteit is perfect De kleur maïsgeel was minder geel dan verwacht

Kwaliteit

Mooie handdoeken.

Kwaliteit en service

Helaas hadden wij na 1x wassen een kussensloop die langs de zoom/lock was "uitgescheurd. Dit na alle tevredenheid opgelost

Mooi vermaat

Een fijn formaat

altijd prachtig, mijn linnenuitzet ooit ook bij Walra opgespaard

Helaas vind ik het winter dekbed te zwaar maar dan had ik daar zelf beter op moeten letten kan helaas niet retourneren want ik heb het al op bed maar ja hoe kom je er anders achter ?

Snelle levering, goed product mooie prijs

Snel en mooi

Mooie producten en supersnel geleverd

zeer goede service

....

Walra altijd 100 procent goed

Erg goed

Mooi traveldekbed! Kan niet wachten om het te gebruiken!

prima service

Ik heb onlangs handdoeken besteld en ben echt positief verrast! Niet alleen werden ze razendsnel geleverd — binnen twee dagen — maar de kleuren zijn werkelijk schitterend. De kwaliteit is fantastisch en de handdoeken voelen luxueus zacht aan. Ik geniet er elke dag van… een absolute aanrader!

Top kwaliteit

De moltons zijn zeer fijn, sluiten mooi aan het matras en heerlijk zacht. Alles van Walra zijn super kwaliteit.

Heerlijke handdoeken.

Heerlijk zachte handdoeken.

Zoals altijd erg tevreden

Kwaliteit altijd uitstekend, al jarenlang tevreden klant van Walra.

Top kwaliteit!

Prima kwaliteit en snelle levering

Tja wat moet ik eraan toevoegen. WALRA. In een woord geweldig

Snelle levering, topkwaliteit

Hele snelle levering. Zeer groot voordeel dat overtrek naast de lengte van 220 nog extra 20 cm instopstrook heeft.

Het was een keurig pakketje met mooie handdoeken en theedoeken !

De levering was echt heel snel !!

helemaal goed

fijn materiaal, ben er blij mee

Fijne producten, prima kwaliteit.

Wel koop ik altijd in de uitverkooo, anders best prijzig. Maar wel fijne kwaliteit!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven