Bestelling niet ontvangen ivm voorraad

Hoeslaken in de sale besteld en betaald niet ontvangen. Ruim een week na bestelling mail ontvangen dat het hoeslaken toch niet meer op voorraad was. Geld wel teruggestort gekregen. Producten zijn normaliter van goede kwaliteit.

Heerlijk bad- en beddengoed

Walra heeft heel fijn beddengoed, goed van kwaliteit en het bestelproces verloopt altijd soepel. Snelle levering maakt het een goede ervaring.

Great Quality

I've been buying Walra for the past couple of years, and I value their material, their sustainable options, as well as the overall quality of their products.

Prachtige handdoeken! Kwaliteit 10+

Prachtige kwaliteit handdoeken, heerlijk zacht. Levering duurde helaas wat langer dan gehoopt ivm “out of stock”… maar super blij met mn bestelling.

Prima dekbed, mooie kleuren

Uiteraard

Niets op aan te merken!

Snelle levering, goede service en kwaliteit

Duidelijk omschreven, correcte bezorgin. Kleur zoals op afbeelding Mijn dochter is er blij mee

Perfect!

Ik ben blij met de kwaliteit van de handdoeken. Ook de prijs is zeker goed! Mooie collectie en diverse keuzes :)

Kwaliteit

40 jaar geleden al mijn “ uitzet” bij Walra gespaard. Nog steeds topkwaliteit.

Meer dan uitstekend

Overzichtelijke website. Uitstekende informatie en foto’s. Geen veelal schreeuwende designs. Maar volop keuze in echt mooie producten.. Snelle levering.

Snelle, goede levering

Zeer mooie kwaliteit beddegoed. Zeer tevreden over.

Top!!

Mooie producten Snel geleverd

Super handdoeken en snelle levering!

Ik heb het ervaren als een vriendelijk, toegankelijk bedrijf met kwalitatief hoogwaardige producten en snelle en adequate levering.

Geweldig materiaal. Snel geleverd.

Blij met bestelling

Mooi dekbedovertrek, duidelijke communicatie over verzending.

altijd goed

Nog niet veel besteld maar de keren dat ik dat deed was altijd top. Goede kwaliteit, snelle levering. Mijn uitzet was al Walra...en dat is echt al even geleden

zoals verwacht Prima bedrijf, fijne kwaliteit!

al meerdere keren besteld, goede kwaliteit erg tevreden!

TOP kwaliteit!

Opnieuw zeer tevreden van mijn nieuwe aankoop van Walra handdoeken- gewoonweg top kwaliteit met een heel vriendelijke klantendienst.

100% kwaliteit

Ik had altijd het idee dat de spullen van Walraven duur waren, fout dus. Je betaalt dan wel iets meer voor een handdoek van de HEMA maar de kwaliteit…….. 100% beter

Goede pasvorm

Fijn materiaal. Goede pasvorm om de topper.

maat klopt niet

De maat van de bestelde handdoeken zijn kleiner dan genoemd op de web site. Op de web site wordt 60 x 110 cm genoemd maar wat ik heb gekregen is 60 x 105 cm.

Heerlijk

Snelle service en een heerlijk dekbedovertrek van katoen/satijn.

Kwalitatief mooi dekbedovertrek

Snelle levering en prachtig motief. Goede kwaliteit en blijft mooi.

Heel fijn en goed

Zeer goede kwaliteit zeer blij mee

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven