Correcte levering maar product minder mooi

Na het wassen van de molton kussenovertrekken vind ik de molton niet mooi van kwaliteit. Vlokkerig, jammer. Zou deze niet opnieuw bestellen.

Uitstekend.

Topkwaliteit!

Gebruik nu al een paar jaar de badlakens van Walra. Ze blijven mooi en hun kwaliteit behouden. Hetzelfde met de dekbedovertrekken. Je betaald misschien iets meer, maar daar krijg je ook wat voor terug.

Goede kwaliteit keukendoeken!

Goede degelijke kwaliteit keukendoeken. Wat ik fijn vind is dat ze langwerpig zijn i p v. vierkant. Rustige kleur en design! Voor het gebruik eerst even wassen, ze drogen goed af!

Goede kwaliteit

Mooie hoeslakens, passen prima om de matras en blijven ook goed zitten.

Mooi assortiment van uitstekende kwaliteit

Mooie producten van uitstekende kwaliteit. Snelle verzending

Ik had de producten snel binnen

Walra heeft fantastisch materiaal

Ik heb nu 3 keer dekbedovertrekken gekocht bij Walra . Mijn beste keuze ooit. Stof is fantastisch. Lengte van de dekbedovertrekken fantastisch. Het is prijs waardig.

Snelle levering,lage kosten en goede kwaliteit Ik ben er enorm blij mee

Beddengoed van uitstekende kwaliteit!

De badhanddoeken en het beddengoed zijn van uitstekende kwaliteit, in de mooiste kleuren, en voordelig geprijsd.

Zacht slapen

Heel fijne site duidelijk en gevarieerd. Dekbedovertrek geweldig, heerlijk zacht, ik kom hier zeker terug. Alles super snel geleverd.

vlot besteld, vlot bezorgd. mooie kwaliteit maar die kende ik al.

Kwaliteit als vanouds!

Precies zoals je het wilt.

Hele goede service

Nadat de levering vertraagd was heeft Walra snel een nieuw pakket opgestuurd. Heel fijne

Mooie kwaliteit mooie producten

Heel blij met de snelle levering van mijn nieuwe theedoeken. Mooi materiaal absorbeert goed. Mooie kleur. Kortom , een blije klant

Mooie kwaliteit!

Zacht en prachtig dekbed overtrek

Goed passende splittopper voor om mijn topdek-matras. Voelt heerlijk om op te liggen. Vanwege zeer goede ervaringen in het verleden, wederom voor het merk Walra gekozen.

Kwaliteit en service ... ben helemaal tevreden

Al jaren bekend met Walra. Top kwaliteit en betaalbaar. Nu doorgeven aan mijn dochter die haar eigen plekje heeft. Natuurlijk met beddengoed van Walra .

Echte mooie kwaliteit en super snel bezorgd

Prijs en kwaliteit in prima verhouding Ik ben er super tevreden over

Vlug vlot en vrolijk

Heerlijke overtrekken besteld, waren snel binnen en prachtige kwaliteit.

Goede kwaliteit en service.

De producten van Walra zijn van goede kwaliteit en mooi qua kleur en structuur van de stoffen.

Mooie producten en snelle levering. Heel blij mee!

Ik heb/gebruik Walra al 50 jaar

De kwaliteit is te goed en verslijt haast niet

Mooie kwaliteit

De katoene molton was van een super kwaliteit.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven