goede service

Na mailcontact ontving ik snel een reactie en fijne service, ik ben tevreden met mijn aankopen, de kleur en de kwaliteit.

Prima bedrijf

Netjes en snel geleverd.

Hele mooie badjassen.

Goede website. Snelle levering, het product goed

Prima kwaliteit

Prettig in gebruik!

Altijd goede ervaringen met de handdoeken en washandjes van Walra

Snel geleverd. Bekend met de goede kwaliteit.

Fijn dat jullie nu beddengied voor de caravan hebben.

Walra: De kwaliteit van vroeger, met de afwerking de degelijkheid van vroeger dus: HARDSTIKKE GOED !

Snelle levering, lekker zacht, alles tot in de puntjes verzorgd.

Fijn badtextiel

Om de nieuwe badkamer af te maken, bestelde ik nieuw badlinnen, bij Walra. De handdoeken zijn zacht en mooi van kleur! Je kan mooie setjes samen stellen zodat je van alles iets hebt.

Snelle bezorging.

Super!!

Mooie kwaliteit !!!

Overzichtelijke website en mooie artikelen

De website is overzichtelijk en de beschrijvingen en foto’s van de artikelen zijn duidelijk. Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik ben heel tevreden over de bestelde artikelen. De kwaliteit en kleur van de handdoeken en gastendoekjes zijn erg goed. De katoenen dekbedovertrekken (in de kleur jeans blauw, erg mooi!) en hoeslaken zijn vooral met dit warme weer erg fijn. Het hoeslaken past ook perfect over een matras met topper (soms is dat bij andere merken nog weleens te strak).

Super Gelijk reactie op een mail. En goede oplossing voor een miscommunicatie Heel netjes En natuurlijk een hele snelle levering Zeer tevreden

Heerlijk spul

Heerlijk spul van goede kwaliteit

Het beddengoed van Walra is super goed ik wil geen ander merk meer

Hele goede kwaliteit en mooi

Heel goed en fijne kwaliteit

Super kwaliteit

Zeer tevreden over kwaliteit en de service.

Heerlijk katoenen overtrek

"Heerlijk katoenen overtrek – lekker lang en koel, met een prachtig dessin. Slaapt heerlijk en ziet er mooi uit!"

Goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit, licht en degelijk materiaal.

Uitstekend op alle front. Levering, communicatie, kwaliteit. Uitstekend!

Mooie kwaliteit handdoeken

En ook goeie prijs Blij mee

Fantastisch beddengoed

Ik ben al jaren Walra fan. Mijn lakens heb ik tientallen jaren mee gedaan. Na dertig jaar heb ik nog steeds de handdoeken. En deze nieuwe dekbedhoes is heerlijk koel.

Super, fantastisch ik wil alleen nog maar dekbedovertrekken van Walra!!!

Alleen maar lof.

Geweldig!

Super snelle levering en prachtige kwaliteit en kleur.

Blij

Goede kwaliteit.