Heerlijke zachte handdoeken

Goed geholpen wat mis gegaan met levering door DHL

Vriendelijk geholpen, DHL had t pakket in een andere regio gelverd, gebeld met Walta ze sturen t opnieuw op netjes geholpen.

Ga zo door

Slaap heerlijk onder het dekbed van Walra

Uitstekende service

Geleverde hoezen bleken erg krap. Walra zorgde na contact voor de levering van een nieuwe set. Uitmuntende klantvriendelijkheid!

Prima.

Niets op aan te merken.

fijne spullen

De bestelling kwam op tijd en de spullen voldeden aan mijn verwachtingen. Ria

Snelle levering en goed verpakt

Ik ben blij met mijn nieuwe kussens! Voelt als een hotelbed nu

Al jarenlang zeer tevreden.

Ik ben ooit in aanraking gekomen met Walra via een ‘huisparty’. Ik denk zo’n 35 jaar geleden. Ik heb nog steeds een aantal handdoeken in gebruik die ik destijds kocht. Kwalitatief zeer goede badstof! Onlangs heb ik nieuwe moltons gekocht. Vallen mooi ruim en toch goed passend om de matrassen. Wederom mooie kwaliteit. Heel blij mee!

Lekker groot

Lekker in de sauna

Mooie dekbedhoezen ruime instrook kwaliteit en snel geleverd

Topservice

Onze bestelling werd door PostNL onmiddellijk teruggestuurd en kwam niet in het postpunt terecht toen we niet thuis waren. Walra maakte hier geen enkel probleem van en stuurde onze bestelling opnieuw op via een andere firma zonder extra kost. Zeer tevreden met deze service en uiteraard ook de producten.

Mooi dekbedovertrek

Ik heb dit dekbedovertrek uitgekozen omdat het warmer zou liggen dan de katoenen in de winter. En ik ben heel tevreden over dit mooie dekbedovertrek! Je kunt er heerlijk onder slapen want het ligt lekker warm!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mijn ervaring met Walra is prima. Dekbedovertrekken besteld en volgende dag al geleverd. Heerlijk zachte kwaliteit en mooi design.. Hoop dat ik er lang plezier van mag hebben

Hele fijne ervaring ook met ruilen hele goede service.

Leuke keukenschort. Snelle geleverd

Prachtige dekbed overtrekken

Goede kwaliteit en snelle levering. Perfect!

Goede kwaliteit en snelle levering. Perfect!

Kwalitatief heel goed en betaalbaar.

Kwalitatief erg goede handdoeken. Ruime keuze in kleur. Schappelijke prijs en een dag na bestellen had ik de handdoeken in huis.

Zeer fijn kwaliteits linnengoed

Heerlijke handdoeken en linnengoed van top kwaliteit, zeer tevreden! Ga zeker meer kopen

Snelle maar slordige levering

Mooie handdoeken, verkreukelen alleen wel gelijk al bij de boorden/randen wat ik jammer vind. Verder was de levering lekker vlot maar wel enorm slordig in de doos gegooid leek het wel. Een aantal handdoeken waren als bundel verpakt in plastic en de rest was echt enorm door elkaar, ontzettend slordig aangekomen. Dat vond ik echt een minpunt in mijn product/merkbeleving

Super kwaliteit en super service

Ben sowieso fan van de artikelen van Walra maar ook de service en communicatie is klantvriendelijk en zeer goed

Gewoon weg uitstekend !!!

Toffe kleuren en kwaliteit !!

Perfecte service, goede kwaliteit.

Mooie overzichtelijke website, snelle levering en geweldige producten

Hele goeie kwaliteit en fijne handdoeken!

De grootste handdoeken gekozen voor het maximaal luxe effect. Hele zachte, goed drogende handdoeken. Stoffen in het begin nog wel veel, dus hebben nog wat wasbeurten nodig.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven