Kwalitatief goede producten

Meerdere keren bij Walra besteld, altijd goed verpakt en snel geleverd

Gewoon prima

Gewoon goed.

Goede kwaliteit prijs verhouding!

Ik ken Walra van heel lang geleden, bijna 50 jaar geleden zocht ik daar mijn hele linnenuitset uit. Ik betaalde iedere maand een bedrag en kreeg iedere twee maanden een mooi pakket. Ook later bestelde ik geregeld iets bij. Zo ook mijn bestek casette bij Alstar, waar ik nog een tijdje consulente geweest ben. Mooie spullen waar ik heel veel plezier van had en nu nog heb. Mijn laatste bestelling ziet er goed uit, mooie kwaliteit van een royaal formaat. Dank u wel daar voor.

2 hoeslakens besteld, waarvan 1 helaas ontvangen met een gaatje. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice had ik heel snel antwoord. Er is toen gelijk een nieuw hoeslaken opgestuurd. Erg blij met deze goede, snelle service.

Walra is perfect.

Walra kan ik aan iedereen aanraden want de kwaliteit van de producten is helemaal top.Het blijft mooi en lang goed.Het verkleurd niet en gaat lang mee.Vandaag een 2 bij 2 hamanhandoek binnen gekregen en die staat helemaal geweldig op ons bed.

Tevreden met print en stof

Kwaliteit en prijs in verhouding :)) Snelle levering en grotendeels hergebruik van katoen, wat de kwaliteit en stof zeker niet heeft benadeeld. Zeer tevreden!

Altijd topkwaliteit

Het lijkt duur maar altijd waar voor m'n geld. Dekbedovertrek gaat jaren mee, hoeslakens ook, topkwaliteit

Fantastisch comfort en kwaliteit

Al jaren ben ik vertrouwd met Walra producten. Van mijn uitzet aanschaffen tot dekbedhoezen, kussens, spreien, keukentextiel, noem maar op en ik heb het in huis. Dus ja, ik blijf Walra trouw:-)

Dekbed zonder overtrek Whimsy Lines

Het is een prachtig dekbed, ik was er helemaal weg van maar... de maat 240x220 past echt niet in een 10 kg Siemens wasmachine zoals mij per e-mail werd gegarandeerd en zoals het ook op de website staat. Ik heb staan proppen maar nog niet de helft van het dekbed paste er in, de rest hing ernaast. De voorlichting op de pagina is dus niet oké. Ik vind het echt jammer en heb het inclusief de twee kussenslopen teruggestuurd.

Alles is goed gegaan

Mooie kwaliteit

Flanellen dekbedovertrek ziet er goed uit. Mooi afgewerkt. Goede kwaliteit

uitstekende kwaliteit

uitstekende kwaliteit, na ontvangst eerst een keer gewassen, voelt goed aan.

Super tevreden!

Tafelkleed besteld via de website. Handig en snel. Supersnel geleverd. Mooi tafelkleed. Kortom super tevreden!

Good quality

I already own a few items by Walra and just like this recent purchase, I find both bedlinen and towels of good quality and real value for money. Also, lovely colour options that go along with many styles. Will buy again and recommend.

Ondanks dat de garantieperiode voorbij was, toch een nieuw artikel gekregen. En er hoefden zelfs geen verzendkosten te worden betaald en mocht het oorspronkelijke artikel worden gehouden.

Zwee tevreden

Snelle levering van kwalitatieve producten

Goede kwaliteit en heldere communicatie

Goed product, en snel en adequaat contact met klantenservice na vertraging bezorging

Top kwaliteit

Mijn dekbedovertrek binnen Ligt heerlijk zacht Ben erg blij mee Voor herhaling vatbaar

Mooie kwaliteit

Zeer mooie kwaliteit! Een zeer goede aankoop voor meerdere jaren.

Top service en kwaliteit

Alle dekbedovertrekken die ik al bij Walra bestelde zijn super zacht en van prima kwaliteit! Gevarieerd aanbod, prima communicatie en supersnelle levering! Een aanrader

Mijn dekbedden zijn heerlijk..de laatste erg zacht ook. Goeie kwaliteit. Vlotte levering.

Klasse

Ondanks dat mijn 1e zending fout was gegaan. Moet eerlijk zeggen dat t netjes is verholpen. En de 2e goeie zending, was binnen dag geleverd. Over de kwaliteit hoef ik t niet te hebben is gewoon uitstekend. Gebruik walra al meer dan 25 jaar, en de kwaliteit is top. Of je nou badhanddoeken of bedovertrek, t blijft goed

Een 10

Snelle levering, goede communicatie, fijn bedlinnen!

Prima beddengoed, zeer tevreden

Had in de jaren 70 ook al keukendoeken van Walra en die waren Supergoed! Ben dan ook blij dat het merk weer terug is.

Always happy with Walra!

A satisfied customer, I've ordered several times from Walra and shall continue to do so.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven