Prettige ervaring!

Mijn pakket was door toedoen van dhl niet bezorgd en retour gezonden. Netjes en snel proactief geholpen door de klantenservice! Pakket is snel opnieuw, kosteloos, verzonden. Dankjewel!

Valt tegen

Hoeslaken besteld, maar kwaliteit is niks.

Positief

Fijne ervaring met Walra.

Super zacht en stevig

wij zweren inmiddels bij de dekbedovertrekken van walra en vinden niets anders meer echt lekker. met name het zachte maar toch stevige gevoel is waar wij het voor doen, natuurlijk ook in leuke kleuren!

Zeer goed geregeld allemaal

Bestelling is op tijd, je word goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending dus niets anders dan lof

Kwaliteit en service vallen tegen

De kwaliteit van de handdoeken vallen tegen, veel losse draadjes na het wassen. De klacht van verkeerde stiksels werd ondeskundig opgepakt en is niet wat je van een bedrijf mag verwachten. Uiteindelijk werden nieuwe producten toegestuurd.

Foutje snel hersteld

Er zat een verkeerde maat in de verpakking. Na terugsturen werd dit foutje snel hersteld en heb ik nu het goede hoeslaken van prima kwaliteit.

Minder mooi dan verwacht

Helaas viel de kleur van de dekbedhoes en mijn verwachting t.o.v. de getoonde afbeelding tegen. In plaats van roze blijkt dit meer zalmkleur te zijn. Jammer.

Blij verrast!

Gewoon in 1x super tevreden. Mooi en juiste formaat dekbedovertrek en splitter overtrek en splitter molton eveneens naar tevredenheid Mijn oma en moeder waren altijd tevreden en ik nu ook! Super!

Ze doen wat ze beweren op de site.

Ik had een nieuwe keukenhanddoek en die was aan de rand gerafeld na de eerste keer wassen. Klachtenformulier ingevuld met foto erbij. De volgende dag is het behandeld en nog een dag later kreeg ik al een nieuwe toegestuurd.

Superkwaliteit dat is Walra.

Uitstekende service. Ik had mijn credits niet geactiveerd. Na een mail alsnog bijgeschreven. Twee keer twee dekbed zonder hoes besteld. Erg mooie kwaliteit en bijpassende kussenslopen. Gemak dient de mens. Heel tevreden over.

Snelle levering en goede kwaliteit

Al meerdere keren bij Walra handdoeken besteld. Goede kwaliteit. Blijven ook jarenlang mooi en zacht.

Superservice

Wij hadden een heel goede ervaring met de klantenservice. We zijn heel vriendelijk en vlot geholpen met een prima oplossing voor het probleem!

Goeie spullen alleen

Kwaliteit goed retourneren ook goed klantenservice is slecht ik had un vraag gesteld over de donshoofd kussens via de mail helaas geen antwoord gekregen na 2maamden. Nog niets dat vindt ik wel jammer klantenservice is ook heel slecht berijkbaar over vragen

prima kwaliteit.

Had voor mijn trouwen al een Walra uitzet.. en nu een wasbaar dekbed zonder hoes...allebei van uitstekende kwaliteit.

top

mooi badlaken erg blij mee, snelle levering en netjes verzorgd

uitstekend linnengoed, goede en snelle service online bestelling

Uitstekende kwaliteit

In 1965 zijn we begonnen om onze huwelijk uitzet maandelijks te sparen. Sinds die tijd is er niets veranderd. Elke aanvulling is altijd bij Walra gedaan. Omdat de kwaliteit boven de anderen uitstak

Prima bad en bedgoed

geweldige kwaliteit

all diverse dek bed hoezen gekocht bij walra stelt nooit teleur

Heel fijn beddegoed, mooie kwaliteit.

Fijne klantenservice

Snelle reactie, fijne oplossing!

Nog steeds de zelfde kwaliteit!

Ik heb 50 jaar geleden mijn uitzet gekocht bij Walraven, ik heb nog steeds enkele handdoeken van die tijd. Dus heel tevreden over de mooie keuzes en kwaliteit. Dankjewel

Altijd goede producten

Sinds mijn 18e al fan van de Walra , eerst samen met consulente mijn textieluitzet bij elkaar sparen

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven