Mooi

Steeds zéér tevreden met het toegestuurde artikel

Uitstekende service

Eerste bestelling was voor mijn caravan en laatst had ik een hoeslaken besteld en nadat ik het had gewassen en om wilde doen zag ik een gaatje zitten en heb er een foto van gemaakt en een mailtje gestuurd ik kreeg super snel een antwoord en dat ik een nieuwe kreeg, heel blij dat het zo snel en goed geregeld is!!! Echt een hele goede service

Topkwaliteit

De kwaliteit van de hoeslakens en moltons is heel goed. Voelt zacht en soepel aan. Goede pasvorm.

Super klant vriendelijk

Er werd een dekbedovertrek zonder kussensloop gestuurd, gemaild en kreeg de week erna een nieuwe set opgestuurd, wat een service! .

Prima ervaring.

Mijn bestelling werd vlot geleverd. En de kleur en kwaliteit van hun startpakket valt in de smaak bij mijn kleinkinderen nu ze op kamers gaan.

Product netjes verpakt en volgens afspraak geleverd.

Prima. Snelle levering

Retour ging ook prima. Zeer snel geld terug

Dekbed

Dekbed besteld, reden hiervan is de kleurstelling die ik zocht en een dekbed met instopstrook. Dekbed voldoet hieraan maar is wel dun. Bestelsite voldoet, voldoende informatie. Levering duurde 6 dagen.

Heerlijk beddengoed en handdoeken

Mooie kwaliteit van beddengoed en handdoeken. Snelle levering, TOP!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Voor de eerste keer bij Walra besteld. Bestelde dekbedovertrek is met zorg ingepakt en de levering was snel. Kwaliteit is uitstekend en een volgende bestelling zal snel volgen :-).

Ik ben heel tevreden.

Handdoeken van uitstekende kwaliteit.

Nog echte dikke handdoeken die goed afdrogen. En de prijzen zijn ook best goed. Ik ben heel blij met mijn aankoop. Ook was de levering vrij snel. Ik kom zeker terug naar deze website.

Bestelling snel ontvangen en het past super allemaal.

Snel geleverd en dezelfde superkwaliteit als de eerste dekbedhoes die ik in 1979 kocht!

Snel geleverd en dezelfde superkwaliteit als de eerste Walra dekbedhoes die ik in 1979 kocht!

Netjes

Goede kwaliteit, netjes en snel verzonden

Top handdoek

Fijn persoonlijk contact gehad

Helemaal geweldig

M’n kleinzoon is er zooooooooo blij mee .. zegt alles ..

Voldeed helemaal aan verwachting

Snelle bezorging

Prima servcie

Per mail contact gehad met een attente en klantvriendelijke medewerkster. Heeft alles prima afgehandeld.

Helemaal goed

Erg tevreden bestelling altijd op tijd en de kwaliteit is erg goed

Fijne stof

Heerlijke stof niet te glad zalig om er onder te slapen.Top Kwaliteit

Snel en goede quality

Goede bereikbaarheid klantenservice.

Goede bereikbaarheid en product kennis klantenservice. Jammer dat de producten die ik zocht niet meer beschikbaar zijn en uit het assortiment zijn,

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven