Uitstekend!

Geweldige dekbedhoes zo mooi zacht. Heerlijk gewoon. Aanrader

Netjes geleverd en geweldig kwaliteitsproduct

Nog altijd een heel goede keuze

Service was fantastisch.

Er was een probleem met de dekbedhoes, kleurverschil. Met 1 telefoontje werd het opgelost. De volgende dag hadden we al een nieuw dekbedhoes in huis.

Slechte terug betaling

Heb op 7 maart dekbed besteld en het retour gestuurd op 13 maart terug gestuurd maar tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen terwijl het al op 16 maart al bij u is binnen gekomen ,dit vind ik geen goede service wacht af wanneer het binnen komt

Slapen heerlijk

Voor mij en mijn man iedere een eenpersoons dekbed gekocht , we slapen heerlijk onder het dekbed .raad het zeker aan .

Top kwaliteit

In 1991 spaarde mijn schoonmoeder een complete Walra uitzet voor ons, deze uitzet gebruik ik nog steeds. Walra lecert snel en is super van kwaliteit.

Goede verpakking en snel geleverd.

Alles goed

mooie handdoeken

Zoals alle handdoeken van Walra, waren deze handdoeken ook weer van goede kwaliteit. Alleen omdat het een reclame betrof, roken ze minder lekker als anders. Mijn kleinkind was blij met de handdoek, mijn aanstaande schoondochter was er ook blij mee en met de gastendoekjes en ook de derde persoon was heel blij met haar strandlaken| grote handdoek.

Mooie kwaliteit

Mooie set van keukendoeken en theedoeken. Verschillende kleuren gekozen. Mooi en na wassen blijft de kwaliteit goed . Hamandoek van zeer goede kwaliteit zacht en mooi. Ik ben er erg blij mee.

Overtrek en hoeslaken werden snel geleverd.

Geweldig al jaren zeer tevreden over de kwaliteit en

Heb al jaren handdoeken van jullie

Slecht

Molton gekocht en na 1 keer wassen past het al niet meer! Waardeloos ding

op gaatje na perfect

Beste het hoeslaken heeft er een week opgelegen en er zit een heel klein gaatje in waar je ligt? Walra gebruiken we al 51 jaar, altijkd perfect maar nu toch een

Kwaliteit

Prachtige dekbedovertrekken en hoeslakens.

hele mooie badmatten

Heb al voor mijn trouwen ( inmiddels al 45 jaar geleden) alle handdoeken en de rest van Walra. Dus nu inmiddels 2 badmatten. Heel blij mee. Lekker groot en mooie kwaliteit ( had niet anders verwacht )

Bestelling kwam te laat

De bestelling kwam helaas te laat aan. Jammer dat de grootte van de doeken niet goed zichtbaar was door de manier waarop ze aan elkaar bevestigd zijn. Erg onhandig voor als je een artikel wil bekijken of passen. Wel mooie mosterd kleurige handdoeken. Redelijke prijzen.

Prachtig materiaal en dessin

Ik was gelijk verliefd op het prachtige design van het dekbedovertrek en omdat ik al eerder een Walra dekbedovertrek had gekocht, wist ik dat de kwaliteit fantastisch is. Dat is pas lekker slapen!

Mooie spullen

De badmat die ik besteld had, was de volgende dag al binnen. Ik heb een tijdje geleden handdoeken gekocht bij Walra , deze blijven erg mooi.

Alles was prima

Gewoon goed

Mijn pakket is retour gezonden en na contact met Walra binnen 2 dagen weer bezorgd Super!!

Mijn bestellingen werden snel geleverd. Één van de bestellingen bleek niet compleet te zijn. Dit werd gelukkig snel opgelost. Er werd nog even nagebeld door Walra. Kortom, goede service!

Niet wat we hadden verwacht.

We hadden 2 1persoons dekbedhoes gekocht! Uitgepakt, gezamenlijk gewassen. Nu liggen ze op bed en is de ene wat groenig en de andere meer mocca. Verpakking weg gedaan, het is geen heel groot verschil maar als ik het vooraf gezien had dan had ik het terug gestuurd!

Een prima service

Netjes geregeld om een product retourneren.

Een zeer snelle levering en prima verpakt

Fijne bediening

Het verwerken en bestellen ging fantastisch!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven