Ervaring zoals gewoonlijk uitstekend

Aflevering is snel en goed verpakt. Uitstekende kwaliteit materiaal hoeslakens goed passend bij hoog matras tot 0.30m. Een hoeslaken was 50% korter dan gebruikelijk, iets misgegaan in het proces. Contact gehad met een alleraardigste mevrouw en de volgende dag was het laken alweer geleverd. Prima service.

Handige website en snelle levering! Handdoeken zijn lekker zacht en van een dikke kwaliteit.

Goede en snelle service.

Snelle levering, product voelt kwalitatief goed. De verwachting is dat wij hier lang plezier van zullen hebben.

goede kwaliteit, afmetingen kloppen.

de afmetingen van het dekbedovertrek zijn zeer ruim, en de verzending is snel. al meerdere keren heb ik bij andere leveranciers dekbedovertrekken besteld, maar iedere keer bleek de maat niet te kloppen met wat de verpakking aan geeft. Bij walra kloppen de maten, vallen goed ruim om het dekbed. de kwaliteit van de overtrekken is zeer fijn.

Altijd goed

Zoals altijd keurig afgewerkt en kwalitatief goed materiaal bij alle artikelen en netjes geleverd.

Prima.

Het beddengoed ziet er mooi uit. Mooie kwaliteit voor een leuke prijs.

Super snelle en correcte service

Zie bovenstaande

Snelle levering en mooie producten

Super!!

Snelle bestelling en netjes verpakt

De bestelling werd sneller geleverd ondanks DHL, op Terschelling levert DHL altijd een dag later. De doos was het juiste formaat voor het bestelde linnengoed. Geen overtollige extra ruimte. Fijne produkten weer mogen ontvangen van Walra. Zeer tevreden en zeker over de recycle produkten, remade. Ga zo door!

Helaas zit er een gaatje in het hoeslaken

Wel een heerlijke fijne stof.

Kwaliteit en snelheid!

De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Het leveren ging erg snel. Een te beantwoorden vraag werd door de Walra medewerkster met zorg en door goed te luisteren opgepakt.

Ik ben als 17 jarige begonnen met mijn uitzet met Walra. 20 jaar later had ik nog steeds die uitzet , omdat het zo lang zo mooi blijft. Ik ben nu 60 en ik ga weer voor de kwaliteit van Walra. Weet ik zeker dat ik goed zit :)

Ik heb het al een paar keer gekocht en alles was prima. Ik vind dat de kwaliteit goed is en de prijs redelijk.

Wat een fijne dekbedovertrek

Heerlijk slapen, dat lukt gegarandeerd onder dit katoenen dekbedovertrek. Effen aan de ene en bedrukt aan de andere kant geeft een leuk effect.

Super kwaliteit

Geweldig fijne dekbedhoes

Ik kocht de prachtige lichtblauw gestreepte dekbedhoes met 70% gerecycled katoen. Heerlijk zacht en wat is ie mooi! Blij mee.

Perfectie snelle service

Order was geplaatst helaas verkeerd artikel ontvangen. Snelle communicatie leidde tot het gratis ontvangen van een nieuw artikel in het kader van duurzaamheid. Fantastisch bedankt Walra. De kwaliteit van de artikelen ziet er goed uit.

prima ben zeer tevreden

Uitstekende kwaliteit,alles 100%

Alles 100% naar wens,mooie kwaliteit en snel verzonden.

Heerlijk dekbed overtrek

Mooie print en onder flanel ligt het heerlijk! Binnen 12 uur na bestellen in huis. Top!

Ohhhh Walra, Waaaaaalra. Xxxx

Toppie

Niet wat ik had Verwacht

Goede snelle levering, maar het product valt erg tegen. Slechte kwaliteit / prijs verhouding

Prima kwaliteit en pasvorm. Prijs en levering volgens afspraak

Keuze en kwaliteit vind ik belangrijk. Alom bekend van Walra!

Voldeed helemaal aan mijn verwachting.

Het hoeslaken is fantastisch heel blij mee.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven