Product is prima.

Ik had een sauna doek beste, prima Alleen een tip, het zat in een ontzettend grote doos, vind ik wel onnodig en verspilling.

Altijd snel en mooi materiaal

Prachtige kwaliteit

Mooie handdoeken, precies de kleur die bij de badkamer past. Fijn ook dat er diverse maten te koop zijn, en bijpassende washandjes Kwaliteit is ook top, mooie dikke zachte stof!

Gekrompen

Dekbedovertrek is gekrompen helaas

Prettig

Prettig

Goede kwaliteit en snelle service

Perfect Een mooi dekbedovertrek

Goede kwaliteit

Dekbedovertrek gekocht snel geleverd en goede kwaliteit.

Super kwaliteit

Goeie spullen

Super firma.

Zeer adequaat gereageerd op mijn bericht omtrent een weeffout in een besteld sloop. Binnen een week een kompleet nieuwe set geleverd. Hulde!

Wolkerig gevoel

Het dekbed geeft een heerlijk wolkerig gevoel! Tot nu toe heb ik alleen het herfst gedeelte gebruikt en dat is heerlijk warm deze tijd van het jaar. Fijn dekbed.

Textiel van goede kwaliteit

Ik bestel hier regelmatig mijn bed- en badtextiel. Fijne kwaliteit producten.

Zie hieronder

Het flanellen dekbedovertrek van Walra is zó heerlijk zacht en van zulke topkwaliteit dat elke nacht voelt als pure verwennerij.

Zeer tevreden !

Zeer tevreden!

Mooie stof, geweldige kwaliteit

Heb handdoeken, washandjes en dekbedovertrek besteld. Levering was goed en snel. Alles van zeer goede en mooie kwalite6.

Prachtig bed overtrek!

Super fijne kwaliteit. Doet de naam eer aan! Ok ga de volgende keer weer voor Walra!

Zeer goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit handdoeken. Ook de verzending ging voorspoedig.

Een heerlijk dekbed niet te dik en te zwaar. Geert heerlijk warmte in de koude nachten. Ik ben er super blij mee

Zoals verwacht!

Vlotte verzending van goede dekbedhoezen

Ik ben uitermate tevreden over de kwalitiet van de dekbedhoezen. Bestellen en ontvangen gaat vlot.

Zeer vriendelijk geholpen.

Kontakt met walra gehad omdat mijn pakket maar niet kwam. De fout zat bij postnl Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en er werd meteen een nieuw pakket opgestuurd. Top!

Geweldig mooie kwaliteit

Super mooie kwaliteit en was na 35 jaar weer toe aan nieuwe Walra handdoeken. Want zolang gaan ze echt mee, soms nog langer :)

Prachtige kwaliteit!!

Heerlijk zacht en wat een mooie kleur, heel blij mee!

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd

Altijd goede kwaliteit en mooie kleuren

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven