Mooie kwaliteit

Heel tevreden & mooie kwaliteit

De handdoeken van Walra zijn heerlijk zacht.

Wij gebruiken al jaren de handdoeken en zijn zeer tevreden!!

Supersnel

Na betaling direct mail met bestelling. Binnen 12 uur geleverd. TOP!!!

Met het warmere weer in aantocht een koel dekbedovertrek besteld. Inderdaad, een aangename koelere ervaring. Blijft voorlopig nog favoriet als overtrek bij warm weer!

Super snelle levering, heerlijk zacht!

Alles wat ik tot nu toe besteld heb bij Walra voelt zo fijn! Beddengoed, handdoeken, een badmat. Blijft ook mooi en doe alles in de droger..

Zoals altijd uitstekend

De camper collectie ontdekt en direct een mooi 200 x 200 dekbedovertrek gekocht. Super kwaliteit en stevige opbergzak met rits voor het dekbed. Ik had zelf een domme fout gemaakt, dubbel besteld met mijn man, zonder problemen mocht het nog niet geopende worden geretourneerd, terwijl de termijn al verstreken was. Snelle levering en snelle terugbetaling. Walra is in alle opzichten kwaliteit.

Mooi dekbed

Mooi dekbedovertrek gekocht. Snel geleverd. Grote instopstrook over de gehele breedte

Na 1 x uitwassen naad los.

Na 1x uit wassen flinke scheur in de naad Moet niet kunnen. Wil heel graag een nieuwe. Ze zijn best prijzig en om dan al gelijk na 1 wasbeurt een kapotte hoes te hebben is niet gijn

top service

Bij vermissing van mijn 1e bestelling kreeg ik, na contact met Walra, een medewerkster die mij vriendelijk en correct te woord stond. Op advies heb ik nog enkele dagen afgewacht, aangezien het mijn bestelling door drukte later geleverd zou kunnen worden. Helaas is dat niet het geval geweest en na email contact is de bestelling opnieuw gratis geleverd. Gelukkig met succes. Dat is toch top service. Tot op heden mijn 1e bestelling niet ontvangen. Hartelijk dank voor de ongelooflijk goede service Walra.

goede kwaliteit, en mooi om te zien

Wat schetst onze verbazing, wij kopen bij walra twee hamandoeken voor € 49,90 en drie dagen daarna liggen ze bij Albert Heijn (exact dezelfde) 1 betalen drie halen voor € 29,95. Een bericht naar walra gestuurd en dan wordt er gezegd dat het niet dezelfde zijn. Wij hebben ze ook bij AH gekocht en ze blijven hetzelfde. De medewerker verteld dat we ons bekocht voelen. Beetje jammer.........

Super snel.

Goede afhandeling, en zeer goede kwaliteit, mijn eerste kennismaking met walraven is van 60 jaar geleden, toen spaarde je nog voor een uitzet,ik heb er nog 2 strandlakens van. Top.

snelle bezorging, goede kwaliteit

Uitstekend, de bezorging was al op de dag na de bestelling. De handdoeken zijn mooi en van een goede kwaliteit.

prijs

1 dag na levering zijn mijn bestelde badlakens softcotton 40% goedkoper, dat voelt niet fijn.

Top kwaliteit

Top kwaliteit voor aanvaardbare prijs.

Ik heb in de avond besteld eb had mijn pakket de volgende dag al in huis. En de producten zijn van een hele mooie kwaliteit.

Mooie producten en goede service

Contact met Walra opgenomen over een aantal producten, waarbij ik goed geholpen werd met adviezen. Meedenkend en klantgericht. Producten altijd top kwaliteit, blij mee!

Heerlijke goede handdoeken

Na een slechte ervaring bij Yumeko hebben we bij Walra handdoeken (Handdoek Soft Cotton) gekocht en direct gespoeld+gedroogd. Bijna geen stofje kwam er vanaf. Dit is echt kwaliteit. Goede dikke stof en neemt veel water op. Wij zijn ontzettend tevreden!

Eindelijk hoeslakens die passen!!!!!!!!

Ik ben echt heel tevreden van Walra. Prijs/kwaliteit is meer dan OK, snelle levering en passende hoeslakens!!!!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Handdoeken zijn mooi, snelle levering, jammer dat die beloofde badstof tas er niet bij zat

Zie bovenstaande, wanneer kan ik de tas verwachten?

Prachtige handdoeken

Mooie kwaliteit, ook na diverse wasbeurten. Behouden zijn volume en zachtheid

Vroeger begon ik met sparen voor mijn uitzet. Dit is naar jaren goed versleten en nu ben ik weerman jaren weer walra tegen gekomen . Het is en blijft geweldig spul. Nooit niets anders.

Super strandtas

Ik zag de strandtas op Instagram en dacht, dit is precies wat ik nodig heb. Dus gezocht en gekocht en helemaal happy met deze tas en fijn geprijsd ook!

Het dekbed voelt prettig!

Snelle verzending.

Goede kwaliteit snel geleverd

Redelijke kleur keuze van goede kwaliteit handdoeken. Makkelijk te bestellen snel geleverd

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven