Goede kwaliteit en top service!

Spullen zijn van goede en fijne kwaliteit. Kreeg helaas de verkeerde kleur handdoeken toegestuurd. Na contact snel andere gekregen, zonder problemen! Top service!

Niet goed genoeg, zie onder

Mijn ervaring met Walra: goed van kwaliteit en 10 cm. Te smal in de breedte; lengte is goed. Dit is niet voldoende.

Levering veel later dan aangegeven

Levering

Mooie handdoeken

Fijne, mooie handdoeken, ik heb ze opnieuw besteld omdat ze zo goed bevallen! Snelle levering

Goeie kwaliteit

Hoeslaken, molton voor boxspring. Goeie, mooie kwaliteit. Snel geleverd

Gewoon top!

Telefonisch zeer vriendelijk en efficiënt te woord gestaan, daarna iets besteld en dat werd de volgende dag al geleverd, beter kan toch niet?

Walra is voor mij al jaren de beste.

Heerlijk flanellen overtrek gekocht en nu de hoeslakens , geweldig mooi kwaliteit en heerlijk om eronder te slapen voor mij allleen nog maar walra , trouwens mijn uitzet van 40 jaar geleden van walra , heb ik nog steeds een paar handdoeken theedoeken en lakens van , dat zegt dus wat over kwaliteit , ga zo door walra.

Geweldige handdoeken ,voor ons de beste die er zijn

We blijven nu echt alleen maar Walra gebruiken .Blijven mooi en zacht .

Hele mooie moltons. Perfect

Alles prima betaling en levering

Prima maar ik heb het dekbed nog niet geprobeerd

Fijn materiaal, goede kwaliteit.

Niets aan toe toevoegen.

Zachte kwaliteit

Heerlijke handdoek , stevig en zacht

Mooie dikke handdoeken

Na 30 jaar weer nieuwe Walra handdoeken gekocht. Kwaliteit is erg goed. Zeer tevreden

Retour snel en probleemloos afgehandeld

We dachten een dekbed overtrek te hebben besteld, maar het bleek een wasbaar dekbed te zijn. Vandaar retour gezonden en terugbetaling werd binnen een week geregeld. Fijne service! Wel tevreden met de handdoeken, erg zacht.

Top service!

Prettige ervaring met de klantenservice, melding is snel opgepakt inclusief passende oplossing. Oftewel zeer tevreden.

geweldig

geweldig producten snelle levering super kwaliteit

Goede kwaliteit en service!

6 badhanddoeken besteld, voor het eerst bij Walra. Voor het eerst in mijn al best lange leven ook instructies voor gebruik erbij, geweldig! Nooit geweten hoe ik de handdoeken het beste kan verzorgen, ook voor het eerste gebruik. Bij Walra wel, alle stappen gevolgd en inderdaad: goed absorberend, zacht en mooi. Ben heel blij met alle handdoeken kortom, én met de uitstekende service!

Heel fijn geholpen!

Ik ben niet zo handig om iets te bestellen en ben goed geholpen waar ik heel blij mee ben nog hartelijk dank daarvoor!

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering en fijne producten van goede kwaliteit

Goede ervaring

Fijne ervaring met telefonisch contact omdat het pakket (tijdelijk) zoek was

Prima kwaliteit linnengoed, badhanddoeken etc. Mijn favouriet!

Hollandse kwaliteit en degelijkheid

50 jaar geleden was Walra al een begrip en spaarde je hand- en theedoeken voor je uitzet

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Vorig jaar een wasbaar eenpersoons dekbed gekocht en nu weer een omdat het een goede kwaliteit is en mooi blijft in de was.

Hele goede kwaliteit

Snelle levering , fijne kwaliteit