Mijn ervaring met Walra is Top. Vandaag besteld en morgen in huis. Het kan niet beter!!!!

Kwaliteit zoals altijd van Walra

Mooi dekbedovertrek besteld met 50% korting. Kwaliteit super goed. Je slaapt echt heerlijk hieronder. Snelle levering.

Snelle bezorging, mooie handdoeken

Prima ervaring met Walra. Snelle en goede levering. Handdoeken zijn mooi. Wel zoals aangegeven een aantal keer wassen voor gebruik.

Snelle levering en kwaliteit is mooi

Mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering van een heerlijke strand laken!

Zeer fijn merk. Heb de handdoeken en overtrekken van walra. Wil nooit niks anders meer

Mooi producten van goede kwaliteit

verliefd op dit merk en zijn producten

Ik ben echt verliefd op dit merk. De kwaliteit en prijzen zijn spectaculair. Ik raad het ten sterkste aan.

Prachtig

Mooie kwaliteit bad handdoeken en nu ook de washandjes erbij besteld ik ben heel tevreden

Hele goede service nadat we een 'kapot dekbedovertrek ' hadden ontvangen. Niks dan lof over Walra die kwaliteit zeker hoog heeft staan.

Goede kwaliteit en snelle service

Ik heb al eerder walrahandoeken besteld ze bevallen goed. Ook de dekbedovertrek goede kwaliteit

Prima kwaliteit. Mooie kleur. Heel tevreden

Prima kwaliteit. Mooie kleur. Snelle levering

Super fijn goeie kwaliteit dekbed

Snelle levering, mooi en goeie kwaliteit beddengoed

Snelle levering en mooie kwaliteit

Helaas waren niet alle producten op voorraad waardoor ik nu mijn set niet compleet heb en eigenlijk weer opnieuw verzendkosten moet betalen.

Perfecte ervaring

De handdoeken zijn van topkwaliteit. Ik ben er blij mee. Het bestellen en bezorgen ging heel soepel. Een aanrader!

Netjes

Heel tevreden

Super kwaliteit handdoeken gekocht

De meeste andere merken zijn van gerecycled materiaal, van een veel mindere/slechtere kwaliteit en worden snel dun en kaal. We hebben gekozen voor de Walra handdoeken van nieuw katoen, deze zijn heel erg goed en daar zijn we zeer tevreden mee. Geen pluizen en lekker zacht. We zijn senioren van 84 en 75 jaar en kennen het merk WALRA nog van (heel) vroeger. Heel mooi dat de consument nu rechtstreeks bij WALRA kan bestellen.

Goed spul gaat heel lang mee

Ok

Snelle levering en mooie handdoeken

Goede kwaliteit

Ik heb een nieuw dekbed en bed textiel aangeschaft. De kwaliteit is heel goed. Alleen jammer, dat Walra etiketten met daarop hun naam aan het dekbedovertrek en de kussenslopen vast hebben genaaid. Dit vind ik persoonlijk een beetje ontsierend. Ik heb de etiketten eraf geknipt. Maar dit was best een secuur klusje. Als je niet goed uit kijkt dan knip je in de stof van het beddengoed.

Snelle levering en topkwaliteit

Snelle levering en topkwaliteit

Mijn schoonmoeder gebruikte vroeger alles al van Walra. Voor de uitzet kregen we ook Walra, nu ben ik 54 en heb weer nieuwe handdoeken besteld, natuurlijk Walra. Top kwaliteit, ik wil niet meer anders. Als mijn kinderen op hun zelf gaan wonen geef ik ze ook Walra handdoeken.

Heel tevreden komen afspraak na super tevreden

Zijn heel tevreden over het product. Ook de afhandeling alles prima verlopen.

Dekbedhoes kreukt veel na laag toerental.

Kleur is niet geel maar mosterd!