Tevreden

Makkelijk bestellen. Geleverd volgens afspraak, mooie kwaliteit.

Eindelijk zweet ik minder met het gebruik van de hamam.

Door veel medicijnengebruik jarenlang erg veel zweten in de nachtelijke uren eindelijk een oplossing gevonden met de Hamam. Het zweten is mindér geworden.

Heb al jaren keukenlinnen, badhanddoeken en beddengoed van Walra. Het is echt Top kwaliteit. Ik heb nog steeds handdoeken die al meer dan 35 jaar oud zijn, weliswaar zijn gebruikers sporen ziet, maar het nog steeds doen ❤️❤️

Al 2x een overtrek gekocht van Renforcé katoen. Echt heerlijk om ook met warm weer onder te slapen. Het staat prachtig, voelt lekker zacht aan. Echte aanrader !

Prijs kwaliteit is in verhouding

Vanaf mijn trouwen heb ik Walra linnengoed. Ik moet zeggen dat de kwaliteit in de loop der jaren behoorlijk minder is geworden ook al is ze ook nu nog goed. Voor mij blijft het Walra. Groetjes van de 70 jarige Ria

Al jaren een vertrouwd en kwalitatief goed merk

Service en kwaliteit zoals het hoort

Zeer tevreden over veel Walra producten gaf ik positieve feedback en melde een defect. Ontving direct een vervangend product. En nog een paar tips. Weer top geregeld, zoals je verwacht maar wat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. En omdat mensen het (ook) leuk vinden om positieve ervaringen te delen vertelde ik deze ervaring aan een aantal collega's. Walra bedankt!

Mooi product

We hebben een bestelling geplaatst van recylce 100% cotton handdoeken, washandjes en gastendoeken. Geweldig product , we zijn super tevreden en ook over de voelbaarheid van dit product. Alleen jammer dat de levering via DHL traag ging. Maar al met al, super tevreden.

Helemaal top!

Alleen jammer dat net na dat ik van alles heb besteld. Je een leuke strandtas kado krijgt. Die heb ik net misgelopen ECHT JAMMER

Prima kwaliteit

Ik zou iedereen aan bevelen hier handdoek te bestellen want de kwaliteit is het geld dik waard

Goede kwaliteit handdoeken zeker een aanrader.

Had een handdoek met draden eraan werd niet moeilijk gedaan kreeg gewoon een nieuwe. Had vorige keer ook 2 met draden toen had ik ze pas 1 keer gewassen en nog niet gebruikt toe was de service ook goed .heb gevraagt of jullie willen door geven dat ze beter moeten worden gestikt. Beetje zonde als ze al snel kapot gaan .ik heb zelfs nog hoenddoeken die al 45 jaar oud zijn . Dus ben zuinig op mijn spullen .

Prima. Gewoon wat je mag verwachten.

Bestelling is netjes geleverd op tijd en voldoet aan de verwachting. Precies zoals op website omschreven.

Mooie handdoeken.

Ik heb 2x 10 handdoeken en 10 washandjes ontvangen. Kleur:grijs/antraciet. Jammer dat de washandjes veel donkerder zijn dan de handdoeken. Handdoeken grijs en washandjes antraciet. Zou dan voor dezelfde tint kiezen. Wel jammer.

Duidelijk site en snelle levering

Mooie kwaliteit van handdoeken, ben zeer tevreden!

Mooie kwaliteit spullen en snelle levering

Top bedrijf!

Netjes geleverd en het product is van prima kwaliteit.

Genieten!

Ik bestel al jaren mijn dekbedovertrekken bij Walra. Uiteraard de voor de uitstekende kwaliteit. De dekbedovertrekken voelen aangenaam en zacht aan. Ook belangrijk de lengte van de overtrekken 2.20m + 20cm. Heerlijk lang voor mijn 2.20m dekbedden. Levering altijd snel en ook nog vaak leuke aanbiedingen.

Super snelle en goede service!

De molton die we hadden gekocht bleek een productiefout te hebben. Nadat ik dit had laten weten kregen we meteen bericht en werd er een nieuwe molton opgestuurd. Top!

geweldig

ik ben dik tevreden geweldig en mooie dekbedovertrekken top

Mooie materialen en kleuren.

Mooi dekbedovertrek

Kwaliteit van Walra dekbedovertrekken zijn uitstekend. Blijven mooi in de was.

Mooi beddengoed

In de uitverkoop had ik een dekbedovertrek besteld. Deze is erg mooi en de kwaliteit voelt goed

Topmerk!

Kant en klare dekbedden besteld voor in de caravan. Heerlijke, zachte kwaliteit! Badhanddoeken wil ik ook alleen nog maar van Walra, blijven zolang mooi!

Toppie

Hartstikke goed