Mooie kwaliteitsproducten

Walra bevestigt voor ons wederom dat ze een A-merk zijn.

Prima geregeld

Snel

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle bezorging

Topkwaliteit

Walra is een merk wat al vele jaren bestaat. Dit is niet voor niets. Goeie kwaliteit en keurig verpakt. Gaat jaren mee.

super mooi dekbed

goede kwaliteit katoen, heerlijke lange flap aan de onderzijde

Slecht

Bezorging slecht gecommuniceerd waardoor pakket nu op een ovatie vr uit de buurt ligt. Zal dus geretourneerd worden. Meerdere mails over gestuurd

Prachtige handdoeken

Prachtige handdoeken. Het wachten waard. Jammer dat het wel bijna 3 weken heeft geduurd voor bezorging.

Boven verwachting

super blij met de bestelde handoeken, en beddensprei. Beide mooie kleur. je voelt en ziet echt dat het mooie en goeie kwaliteit is. echt zn geld waard. Daarnaast had ik nog een vraag waar ik de klantenservice voor nodig had. Nu is de service bij de meeste bedrijven geautomatiseerd en waardeloos maar bij Walra niet. ik kreeg dezelfde dag een mail terug, ze hebben meegedacht en het bezorg probleem dat ik zelf veroorzaakt had opgelost. vanaf nu ben ik fan van Walra

Het is gewoon goed en een snelle levering

Nvt

Super kwaliteit

Handdoeken blijven zo mooi, hoe vaak je het wast.

Mooie kwaliteit

Handoeken en washanden mooie kleur en dikke kwaliteit. Goed formaat.

Super geholpen

Na een mail gestuurd te hebben mijn vragen super goed beantwoord

Alles prima verlopen! Prachtige kwaliteit.

Prachtige kwaliteit handdoeken, zeer tevreden

Zacht en warm

Het flanellen dekbedovertrek is heerlijk zacht en warm, mooi materiaal en goede kleur

dikke fijne handdoeken!

Mooi van kleur, houden zich goed in de was. Pluizen niet en drogen heerlijk af.

Jammer dat ik zelf contact moest opnemen wanneer ik mijn bestelling zou mogen verwachten

Helaas onbetrouwbaar wat betreft communicatie. Na de bestelling en bevestiging week niets meer mogen vernemen wanneer bestelling geleverd zou worden. Moest in deze er zelf achteraan gaan.

Vreselijk

Dingen verkopen dat niet meer voorradig zijn is pure lokking!!!

Super goede service

De manier van te woord staan was uitstekend

Fijne aflevering

Jammer dat de aanbieding er niet meer was . 10 handdoeken ipv 5 handdoeken die ik nu moest bestellen.

Superzachte handdoeken

Mooie sterke superzachte handdoeken met 60 % korting.

kwaliteit

Ik kocht Walra al 40 jaar geleden voor mijn uitzet en de kwaliteit is nog steeds perfect

Heerlijke handdoeken

Zachte handdoeken en mooi van kleur

Goede kleur

Snel bezorgd, droogt perfect en snel weer droog!!!

Alles goed!

Perfect geregeld.

altijd alles prima bij Walra

Mooie spullen, goeie service en snelle levering. Deze keer een mooie aanbieding zelfs

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven