Laden reviews...
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
No reviews available.
Duidelijke website, makkelijk kiezen bestellen. Leuke aanbieding en keurig verpakt snel in huis.
Wiljo
Vlissingen
Ben zeer te vreden over de producten. Bijna altijd goed verzorgt verstuurt en snel geleverd. De laatste bestelling ging van alles mis. Ik bestelde een molton en er zat een camping handdoek in de doos. Hoe ik deze besteld heb weet ik niet heb er nog nooit naar gekeken. Retour, nieuwe molton besteld. Deze is niet doorgezet bij DHL. Opnieuw besteld. Hoop dat hij nu binnenkomt, want ik lig nu op mijn nieuwe matras zonder Molton.
Erna
Ermelo
Bestellen en retour regelen allemaal goed geregeld. En over de bestelde producten zeer tevreden
Wallemieke
Helmond
Snel geleverd, goede kwaliteit
Marion
Brunssum
Ik bestel regelmatig bij walra, en ben erg tevreden . Eén keer een nalevering gehad, een mail gestuurd en een dag later reactie gekregen met gelijk een oplossing wat te doen . Mvg Anita
Anita
Gemeente Berg en Dal
Zeer positief over de kwaliteit en de prijs.
Ingrid
Gouderak
Goed passende hoeslakens
Liesbeth
Arnhem
De kleur van de 2 dekbedden zonder hoes vielen mij echt tegen tov de kleuren die worden afgebeeld op de site Heel lichtgroen met bijna een witte kant terwijl op de site het overkomt met best wel donkergroen met lichtgroen en de stof is een en al kreukel
Inge
Eindhoven
Onlangs het dekbed zonder hoes besteld van Walra. Keek hier erg naar uit. Bij het uitpakken voelde het dekbed niet echt zacht aan. Zal nieuwigheid zijn. Maar na het wassen voelde het dekbed stug en ruw aan. Kriebelde bij de randen. Is wel lekker warm en voelt licht op het lichaam. Met een laken er onder is het een prima te doen. Maar dat was eigenlijk niet de bedoeling van een dekbed zonder hoes.
Jeannette
Verplichte woonplaats
Goede prijs-kwaliteit, snelle service. Dank!
Jeannette
Den Haag
De bestelling werd binnen een dag geleverd. Ongelooflijk snel. Ik had drie hoeslakens besteld speciaal voor toppers. Deze zijn van goede kwaliteit. Ben zeer tevreden over mijn bestelling
Glenn
Duiven
Ik had 2 x 1 en 1 gratis besteld,ik verwachte 4 hoeslakens en kreeg er 3.Gebeld en ik hoop dat jullie het gesprek kunnen terug luisteren.Van wat dacht ik wel niet ik had gratis een hoeslaken gekregen.Ja maar had er 2 besteld dus zou ik er 4 krijgen.Nee hoor u krijgt er 1 gratis ,dat snapt u toch wel.We waren aan het kibbelen en ze zei als ik het niet wilde snappen ze op zou hangen.Ik heb wel een hoeslaken gekregen
conny
Oosterhoht
Gewoon goed. Snel geleverd. Mooie producten
Alexia
Pijnacker
Ik heb een dekbedovertrek en jersey hoeslaken in de sale gekocht. De website is duidelijke en overzichtelijk, de te nemen stappen zijn duidelijk. Het dekbedovertrek had ik snel in huis; en de kwaliteit is waar Walra voor staat. Dus erg blij mee!
Inge
Eindhoven
Prima altijd goed al jaren
Claudia
Maarssen
Heel blij mee super gegaan.
Wil
Den Haag
2 wasbare Byrklund Dekbed zonder overtrek Wash & Rest besteld in maat 240-200cm. 1 dekbed ontvangen in maat 240-200cm en 1 in 200-200cm. Na supervriendelijk en zeer efficiënt contact werd dit supersnel rechtgezet en de volgende dag had ik 2 juiste maten en een retourlabel voor de kleinere variant. De dekbedden werden enthousiast ontvangen door de gebruikers (mijn kinderen :) ) Lekker zacht en precies warm genoeg voor nu. Erg makkelijk met bed opmaken, nog een pluspunt. Staat netjes op bed, fijne kleur. Kortom enorm tevreden!
Corien
Den Helder
Besteld hoeslaken 1 plus 1 gratis. Heb we maar 1 gekregen.. Krijg je als reactie.. ja mevrouw u had ook 2 moeten invullen. Ik in de veronderstelling dat het 1 pakket was met 2 hoeslakens. Jullie zijn bedankt met deze ZEER SLECHTE afhandeling Zal het mensen zeker afraden...
Mirjam
Weert
Fijne dikke handdoeken
J.A. De Jrieger
Snel ontvangen!
Corine
Tilburg
Mooie hamam badlakens. Met badstofkant. Drogen snel. Compact om mee te nemen.
Petra
Amersfoort
Ik ben erg blij met de nieuwe hoeslakens die ik bij Walra heb gekocht.
Lisette
Oosterhout
Met Walra weet je dat je een heel goede kwaliteit krijgt voor een redelijke prijs. God verpakt en snel geleverd. Uitstekende ervaringen.
Jan
Den Haag
Van bestellen tot afleveren alles goed verlopen. Kwaliteit van de matras overtrekken bijzonder plezierig.
Gerard
Breda
Mooie kwaliteit Handdoeken. Super zacht.
A
Rijswijk