Laden reviews...
No reviews available.
Alles netjes
Miny
Doetinchem
Goede service snelle afhandeling van probleem
John
Zoetermeer
Walra maakt de belofte waar. Goede materialen en uitstekende pasvorm. Mooie kleuren en motieven, goed passend bij het jaargetijde.
Marion
Heythuysen
Altijd mooi beddengoed
Astrid
Kudelstaart
Naar verwachting
Tineke
Den Haag
Gemakkelijk te bestellen, vlotte levering en product ziet er goed uit. Heb het nog niet kunnen proberen, dus daar kan ik niks over zeggen.
Reina
Alkmaar
Alles was precies zo als omgescheven
Margrete
Heemskerk
Ik heb handdoeken bijbesteld. Had er al een aantal en nog aantal strandlakens bijbesteld. Mooie kleuren en groot en drogen goed af. Gaat om de handdoeken met franjes en badstof aan één kant. Blijven mooi. En goede prijs.
Desiree
Oisterwijk
Wij hebben in de caravan een queensbed. Omdat Walra voor vrijwel alle bijzondere maten bedden van caravans en campers hoeslakens levert en de kwaliteit goed is bestellen we dit altijd bij Walra. En de prachtige dekbedhoezen hebben we gelijk mee besteld. Aangezien wij in de caravan wonen en fulltime reizen bestellen we regelmatig. Allemaal goede kwaliteit en snel geleverd.
Antoon
Europa
Overzichtelijke site, duidelijk proces en snelle levering.
Dirk
Ede
Besteld en snel geleverd. Ik hou ervan!
Desirée
Ooltgensplaat
Snelle levering, goede kwaliteit
Lisanne
Oosterhout
Heerlijk katoenen hoeslaken, het “ouderwetse” kraakkatoen, de dekbedovertrekken zo mooi en ook fijn katoen, wat hou ik toch van jullie kwaliteit. Mijn moeder en oma hadden altijd al Walra en nu gaat onze dochter uit huis en ook zij heeft Walra mee in haar uitzet!
Renate
Blauwestad
Ik had een klacht over een molton, dit kon opgelost worden door Walra. Maar dacht dat mijn klacht onterecht was. Een half jaar na dato kwam ik toch terug op mijn klacht en dit is binnen een week opgelost door een nieuwe te sturen. Complimenten en dank voor zo'n goede after sales!
Jaap
Arnhem
De spullen worden op de afgesproken dag bezorgt.
MBG
Arnhem
De website is duidelijk en mooi gemaakt. De collectie is prachtig. Snel verstuurd en ontvangen. Zeer blij mee.
Jacqueline
Drunen
Goed goedkoop en snel ,top dus! Dankjewel
Melanie
Valkenswaard
Bestellen, bezorging en producten geweldig
Angela
Maasgouw
Snelle levering,en zoals van ouds KWALITEIT
Ria
Pelt
Snelle verzending leuke actie.
Ivonne
Maassluis
Mooie zachte handdoeken en washandjes. Levering was op tijd en netjes in doos.
Sandy
Rotterdam
Lekkere katoenen hoeslaken en kussensloop. Slaap nog beter.
A. J. E.
Weesp
Snelle verzending. Heb meerdere Walra dekbedovertrekken en die bevallen allen prima
Richard
Rotterdam
Dit zijn hoeslakens die precies passen. Geweldig.
Rina
Valkenswaard
Ik heb hoeslakens en een molton besteld. Op zich prima, maar er ontbreekt een merkje. Walra biedt nu blijkbaar andere merken aan… gaan jullie dezelfde kant op als Dekbeddiscounter? We hebben de lakens nog niet getest, dus wellicht valt de kwaliteit mee. Toch is het niet wat ik van Walra verwacht. Het zal wel oldscool zijn dat ik nog steeds enthousiast wordt van de naamWalra die altijd stond voor kwaliteit. Hoe kan ik nu al een beoordeling schrijven over de hoeslakens als ik ze nog niet heb gebruikt. Ze zijn eerst gewassen en vanavond gaat de 1 e het bed op.
Beveelt niet aan
Wilma