Goede kleur

Snel bezorgd, droogt perfect en snel weer droog!!!

Alles goed!

Perfect geregeld.

altijd alles prima bij Walra

Mooie spullen, goeie service en snelle levering. Deze keer een mooie aanbieding zelfs

Kwaliteit

Uitstekende kwaliteit. Waar voor je geld,als je van lekkere en dikke zachte badlakens houdt.

Blauwe handdoek is meer antraciet

Ik heb al jaren blauwe handdoeken en was toe aan een nieuwe set. jammer genoeg is dit niet blauw, maar meer een vaal grijs. Dus nu lijkt het alsof ik alsnog aan nieuwe handdoeken toe ben...

Prima produkt

Sterke, zachte produkt en materialern

Super handdoeken!!!!

Je besteld er handdoeken van Walra en je doet er echt super lang mee! Voelt heerlijk zacht!

Goede kwaliteit voor een zeer goede prijs.

Ik heb heb al mijn handdoeken van Walra, en toen ik deze aanbieding zag was ik helemaal blij en heb meteen besteld.

Service was geweldig.

Ik had een grote bestelling geplaatst, nu miste de dekbed zelf, ik heb gebeld was erg druk bij Walra kon wel even duren, ik snap dat Walra en DHL het toen erg druk hadden, had het uitgelegd dat het voor kado was en nu te laat zou komen was niet boos, mevr voor de telefoon heeft er voor gezorgd dat de dekbed 1 dag later bezorgd is. Ik spreek echt uit een bedrijf met warm hart voor de klant.

Prachtige handdoeken

De qwalitijd val mee

Hele dune stof heel doorzichtig geen zware qwalitijd helaas ik was meer verwacht. De kleur is ook anders dan op de foto.

mooie handdoeken van goede kwaliteit

snel makkelijk besteld goede service en goed materiaal

Mooie badhanddoeken

Waarschijnlijk heb ik bij mijn bestelling een fout gemaakt heb meer washandjes dan ik dacht besteld te hebben 28 is wel veel voor mij alleen maar ga mijn dochter er een plezier mee doen mischien vind zei ze zo goed dat ze er ook bij jullie koopt

ech top kwaliteit

Mooie zachte handdoeken van een goede kwaliteit die lang mee zullen gaan

Nog steeds niks ontvangen

Heb voor de eerste keer een best grote bestelling gedaan En tot heden nog steeds niks ontvangen

Uitstekende Klantenservice

Door de Black Friday drukte bij DHL is ons pakket zoek geraakt, de Klantenservice heeft dit tot onze volle tevredenheid afgehandeld.

Geweldig top met de bestelling

Keurig geregeld

waardeloos late levering anders dan site aangeeft

Op de site staat snelle levering maar een week is niet snel. Geen aanrader.

Je voelt gelijk kwaliteit. Ik ben ook superblij met aktie die ik toen had. Ik hou de actie s zeker in de gaten

Helemaal top, goede prijs en kwaliteit!

Geweldige ervaring met Walra. Kwaliteit van Walra is gewoon top, gaan erg lang mee. Veel keuze in kleuren, voor ieder wat wils. Verzending is snel!

Naast superfijne spullen voor in huis is ook de service geweldig! Het pakketje was zo in huis. Topkwaliteit beddengoed en handdoeken.

Fijne handdoeken

Fijne handdoeken die mooi te borduren zijn.

Geweldige kwaliteit

Super kwaliteit

Mooie kleur en kwalitatief goed dekbedovertrek

Zoals je het van Walra kan verwachten heb ik ook dit keer een goede ervaring met de aankoop van een vintage geel dekbedovertrek. Gewoon ouderwetse kwaliteit waar ik niets meer aan toe hoef te voegen. Hartelijk dank daarvoor! :)

Was zeer tevreden over de producten,ik heb telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijke dame ben tevreden over walra.En ik beveel de producten aan Top

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven