Laden reviews...
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
No reviews available.
Ik had een heel mooi dekbedovertrek besteld maar hier bleek een klein vlekje in te zitten. Ik dacht dat deze met het wassen er wel uit zou gaan. Ik heb voordat ik het ging wassen even contact gehad met de klantenservice. Het vlekje is eruit gegaan. Dit heb ik vervolgens nog even laten weten waarnaar ik een heel vriendelijk berichtje terug kreeg en als dank een kortingscode voor een volgende bestelling.
9 September 2026
Anke
Schaijk
Ik hou zo van kantoenen reforce?dekbedovertrekken. Wil niets anders. Ook de hamanlakens voor sauna zijn super. Jarenlang plezier van mijn aankopen.
Desiree
Reek
Dekbedovertrekken niet van verwachte kwaliteit
Yvonne Zwanenburg
Katwijk
Heel goed.
WM
Bovenkarspel
Spijtig dat bij mijn bestelling geen kussenslopen waren inbegrepen
sonja
Sint-Martens-Latem
Ik ken van vroeger Walra al , mijn uitzet bij jullie bij elkaar gespaard. De kwaliteit is nog steeds goed , ruime keuze.
Mjp
Grave
Super snelle levering! Gebruik van de website is overzichtelijk, vlot en handig in gebruik.
Colinda
Kruiningen
Heb nog steeds het linnengoed van walra vanaf mijn 20 jaar en inmiddels ben ik 65 en nog steeds in gebruik de kwaliteit is maga goed. Een aanrader voor jongeren die voor uitzet gaan sparen.
Greet
Tilburg
A
Anneke
Boxmeer
Mijn ervaring met het dekbed zonder hoes is prima en lekker licht. Het opmaken gaat snel en ziet er mooi uit.
Ria
Veenhuizen
Vroeger kocht mijn moeder al alles bij Walra . Nu ze overleden is zag ik dat ze nog steeds het beddengoed van Walra gebruikte ..die zijn al meer als 40 jaar oud ! Kun je na gaan hoe goed het is .
Cisca
Meeden
Al ruim 50 jaar Walra gebruiker en nog steeds top kwaliteit!
Ina
Zwolle
contact is niet zo goed u antwoord niet op mijn mail
Maurice
Schoten
Dag Maurice, ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt. Ik zie dat we dezelfde dag nog gereageerd hebben op je mailtje. Misschien had je niet verwacht dat het zo snel zou gaan?
Nadat mijn bestelling stuk bleek te zijn werd het direct opgepakt en binnen no time had ik een nieuwe
C
DEN HELDER
Voor mijn trouwen mijn linnenuitzet gespaard bij Walra (1975). In de tussenliggende jaren weleens iets anders aangeschaft. Maar nee, Walra is het beste! Heerlijke handdoeken etc. Dank voor de prachtige kwaliteit waar jullie je voor inzetten. Ik ben er zo blij mee.
Geurte
Hemmen
Gedoe na terugsturen. Als je kiest voor tegoed en uiteindelijk zijn de spullen er niets, geen terugbetaling. Geen Wales meer ondanks de goede spullen
Ed
Riethoven
Ik had een wasbaar dekbed gekocht. Helaas zitten er geen kussenslopen bij terwijl die wel op het plaatje staan. Is misleidend. Terugsturen moet je betalen. Jammer allemaal. Ik was 50 jaar fan van Walra maar is nu helaas over.
Helena
Rveen
Ik heb al jaren walra en is altijd goed ik neem nooit meer en ander merk dat valt altijd tegen
Anita
Purmerend
Zeer goede kwaliteit lakens, snelle verzending.
Vera
Nijmegen
Super goee service
Marie-José
Oosterhout
Heerlijke handdoeken gekocht. Snelle nette levering.
Jeanet
Leeuwarden
Het artikel bevalt prima
Marga
Waspik
Prima.
Mieke
Nieuwegein
Walra heeft een ruime keuze, en de bestelling was zeer snel en goed verpakt in huis, erg fijn!
4 September 2026
J.G.M.
Utrecht
Ik ben heel tevreden over mijn aanschaf
4 September 2026
Paulien