Goed spul!

Mooie kwaliteit dekbed hoes, keurig verpakt en op tijd bezorgd!

Goede customer care

Door de black friday drukte was de levering van mijn bestelling vertraagd. Naar het plaatsen van mijn bestelling werd ik al vrij snel geïnformeerd dat mijn pakketje vertraagd was door de drukte in het logistieke proces. Na een weekje wachten was ik toch wel erg benieuwd wanneer ik mijn pakketje kreeg, maar voordat ik contact op wou nemen met die vraag kreeg ik proactief een mailtje met daarin nog een toelichting en een kortingscode voor het ongemak. Deze proactive mail was mijn vraag voor en kwam gelijk met een compensatie voor de vertraging. Kortom, top geregeld.

Betaalbare kwaliteit!

Steeds tevreden over dit merk.

afgehandeld

Bestelling correct afgehandeld.

Matig

Ik kreeg 3 handdoeken inplasts van 5 Ik kreeg 10 washandjes inplasts van 6

oké

Fijne handdoeken. Levering duurde lang

Echt tevreden over jullie kwaliteit.

Heerlijke matrashoezen. Handdoeken zijn echt zacht.

Produkten top communicatie minder

Door de black friday acties, had Walra een bezorgingsprobleem. Jammer was dat ik zelf moest informeren waar mijn bestelling was.

Goede kwaliteit, snelle leveribg!!

Top producten

Navraag tav levering werd snel en correct op gereageerd

product goed

Handdoeken zijn goed. Levering slecht. Ik heb na 6 dagen zelf gebeld. levering was ivm drukte verlaat. Dat kan maar stuur dan even een mail.

Goede kwalitatieve spullen

Goede en makkelijke webside, artikelen van hoge kwaliteit

Goede kwaliteit

Walra heeft geweldige artikelen! Ik gebruik veel van Walra en de kwaliteit haal je eruit! Het is wel wat duurder maar duurzamer! Top!

Mooie kwaliteit

Blij met de spullen

Het duurde, door de drukte, erg lang voor alles binnen was. Ik ben tevreden met hetgeen ik besteld heb. Ik mis echter wel de praktische dingen die Walra speciaal maakte. Als klant van Walra, nu ruim 40 jaar, mis ik de ophanglussen aan alle keukendoeken, ik mis de praktische flesseninstopstrook en ik mis de kleine sloopjes voor de kussentjes die wel op alle foto’s staan. Jammer dat dit niet meer de vertrouwde Walra is.

Alles ziet er prachtig uit

Al jaren lang helemaal top

Al heel veel dekbed enz in 42 jaar getrouwd gekocht .alles top.en zeer goede kwaliteit

Prachtige kwaliteit handdoeken.

De handdoeken zijn lekker dik en zacht. De afwerking is netjes. Na een nacht in koud water en eerste was/droogbeurt zijn ze nog recht.

Goeie service

Geen pakket gehad. Walraven gemaild. En meteen nieuwe opgestuurd. En die wel binnen gehad.

Wacht nog steeds op de juiste afhandeling.

Snelle verzending,snelle reactie daarna geen actie.

Besteld op Black Friday maar toch snel geleverd voor een kleine prijs maar super kwaliteit handdoeken

Prettige en goede aankoop

Goede productbeschrijving, Goed te kiezen Hoge kwaliteit Goede prijs/kwaliteit verhouding

Super fijne kwaliteit

Heeeerlijk!

Ik was al bekend met de fijne kwaliteit van Walra, maar dit dekbedovertrek van flanel is zooo heerlijk! Wij slapen als een roos.

Heerlijk

Mooie handdoeken en washanden.. mooie kwaliteit en zacht.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven