Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Hoeslaken zaten gaatjes in. Na contact met walra een nieuw hoeslaken opgestuurd gekregen. Dekbed zonder losse hoes is erg fijn. Voelt dun aan maar is warm genoeg.

Super site en snelle service van speciale spullen!

Het was super makkelijk om de juiste producten te vinden. Vervolgens werden die artikelen super snel bezorgd. Nu maak ik er met super veel plezier gebruik van!

Zeer goede ervaring

Eindelijk handdoeken gevonden die bij ons passen. Echt top, snelle levering!

Fantastisch!

Ik ken walra al van jongs af aan mijn veeel oudere zussen hadden allemaal bij hun uitzet handdoeken en beddengoed van walra..mijn oudste zus is nu 86.ik ben 20 jaar jonger..dus walra is puur nostalgie voor mij! En nu mijn gekochte dekbed zonder hoes....n lekker dekbed...

Vlotte levering, en goede kwaliteit badhanddoeken.

Prima kwaliteit badhanddoeken.

Snelle levering en mooie kwaliteit producten.

Mijn ervaring met verschillende Walra producten is heel goed. Handdoeken blijven mooi. Kort geleden een dekbedovertrek besteld. Heerlijk zacht en mooie dessins.

Ben zeer tevreden

Mijn dekbed is lekker warm en slaap er heerlijk onder.

Goede kwaliteit stof en snelle verzending

Handdoeken en washandjes besteld, snel geleverd en goed kwaliteit. Voelt stevig maar zacht aan.

Ik bestel graag mijn bed- en badlinnen bij Walra. Neem veel mee naar Spanje omdat daar de maten anders zijn. Communicatie via mail altijd correct en bestellingen kloppen en levering is zeer snel

2 verschillende kleuren gekregen van dekbedovertrek. Prima opgelost.

Niet zo best

Perfecte levering maar Matrasbeschermer opgemeten voor het wassen en na wasbeurt op 30 graden ,12cm korter. Resultaat dus niet goed.

Goede service en goede kwaliteit

SUPER goede artikelen tegen een betaalbare prijs.

Wij kochten wederom diverse WALRA artikelen zoals in het verleden van SUPER KWALITEIT. Echt een aanrader!!!!!!!!!!!!

Ervaring is prima

Droogt prima, zacht en goeie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle levering

Donderdag besteld, vrijdag in huis. Duidelijke website, veel keuze. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang, artikel is snel verzonden (en prima bezorgd door DHL). Mooie kwaliteit. Kortom, prima!

De handdoeken van 70% recycled katoen die ik bestelde zijn heerlijk! De kleur is prachtig en staat super mooi in mijn badkamer. En ik kreeg goed advies van Janine van het Walra team toen ik via mail vroeg over badmatten. Dankjewel!

Heerlijk zacht

Hele fijne en zachte handdoeken. Goede kwaliteit en mooie kleur.

Bijzonder!!!

Zeer snelle levering.

Alles waar anderen nog wat van kunnen leren

Eenvoudig bestellen, goed verpakt, snelle verzending. Actuele statusupdates bestelling

Slechte kwaliteit

De washanden van de Remade Cotton lijn zijn. Na 6 maanden gebruik totaal afgesleten. Mogen niet in de warmtepompdroger zegt Walra. Op wasvoorschrift staat dat ze wel in droger kunnen. Washanden en handdoeken die niet in de droger kunnen… niet echt handig.

Duidelijke site, mooie dekbedhoes, heerlijk materiaal! Snel bezorgd!

Goede kwaliteit

Goed , snel, duidelijk gecommuniceerd, fijn overtrek

Zeer goede kwaliteit

Snel geleverd en goed materiaal

Netjes op tijd geleverd

Super goed materiaal zoals ik gewend was van vroeger. Ook telefonisch zeer netjes geholpen. Een echte aanrader

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven