Heerlijk mooie soepele hoeslaken!

Mooi beddengoed van goede kwaliteit

Ik heb al meerdere keren beddengoed (moltons, hoeslakens, dekbedovertrekken) bij Walra besteld en ben zeer tevreden over de algehele kwaliteit, de mooie kleuren en prints en de kwaliteit en dikte van de stoffen. Het beddengoed blijft mooi en goed in model, ook na lange tijd. Kortom: een zeer goede keuze die ik zo weer zou maken.

Snel geleverd en het hoeslaken voor de split topper is prima.

Snelle levering en goed materiaal

Past mooi rond matras

Walra is het merk dat mijn moeder vroeger al gebruikte! Super mooie producten. Alles blijft even mooi. Misschien 1 heel klein minpuntje. Laatst 2 prachtige dekbedovertrekken besteld. Netjes bezorgd. Eentje teruggestuurd en nog steeds geen shoptegoed ontvangen. Duurt best lang. Maar verder super!

mooie kwaliteit

perfecte handdoeken in mooie kleuren en ook fijn dat ze van gerecycled materiaal zijn en leuk die etiketjes met spreuken!

Perfect.

Al jaren de beste kwaliteit in handdoeken.

Heel goed omgegaan met klacht.

Gaatje in Dekbedovertrek. Klacht werd direct opgepakt en goed afgehandeld.

Mijn ervaring was goed

Mooie producten, prima kwaliteit!

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering.

Ben altijd blij met Walra

Koop al jaren Walra en ben en nog steeds blij mee

Ik wil niet anders meer dan walra

Snel besteld, snel geleverd, fantastische kwaliteit! Ik wil niets anders meer

Ik had een overtrek besteld en in de kussensloop zat een foutje. Dit hebben ze netjes opgelost.

Na meerdere miskopen, te koud of gedoe met 2 lossen delen in je hoes te krijgen. Bij jullie een All season dekbed gekocht en sinds tijden weer met gemak hoes verwisseld en heerlijk warm geslapen. Zeer blij mee en aanrader

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Prima (hotel)kwaliteit handdoeken en washandjes gekocht. Volgens afspraak snel geleverd en ontvangen.

Top service!

Er was met de levering iets mis gegaan, dit is op een zeer correcte manier afgehandeld

Handige sauna handdoeken

Prima gegaan,snel in huis ondanks sneeuw en gladheid.Tevreden hoor

Kwaliteit

Super tevreden

Goede en fijne kwaliteit

Goed en lekker warm

Goed en lekker warm maar geen cijfer 10 omdat de dekbed koud aanvoelt aan de buitenkant het zou fijn zijn als de buitenkant lekker als een badjas zou aanvoelen bijv lekker fijn en zacht voor de rest top.

Super zacht

Heerlijke handdoeken. En houden zich heel mooi

Snelle levering en goede kwaliteit

De laatste bestelling had ik een verkeerde handdoek formaat ertussen

Walra producten bevallen mij al 25 uitermate goed. Ik bestel elk jaar handdoeken. Dit jaar helaas van de 5 , 1 waarvan een formaat kleiner. Groet Lizz.

Jerseyhoes met trekkende naden.

Oorspronkelijke prijs is 138 euro, dus dan verwacht je wel wat. De stof is prima, maar trekt wel bij de naden, jammer. De manier van naaien van de slopen vind ik minder mooi.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven