Goede website, fijne kwaliteit en vlotte levering!

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Top kwaliteit

Had voor mezelf al kennis gemaakt met de badhanddoeken van Walra,perfecte kwaliteit. Als cadeau besteld voor schoondochter,blij mee Snelle levering,keurig verpakt.

Goed, maar stiksel zijn laatste jaren slecht van handdoeken

De handdoeken zijn van goede kwaliteit stofwisseling, maar de randen , daar laten de stiksels van los, helaas, want ik ben van Walra goede kwaliteit gewend, maar dit is alsof er studenten aan de naaimachines hebben gezeten, geen echte aandacht, helaas heb ik er niks van gezegd voorheen, maar nu de laatste van paar weken geleden waren weer mooie gastendoekjes Mag contact opnemen (0641594938) Of e-mail

Heerlijk dekbedovertrek!

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Ouderwets goed in een moderne setting !

Aan de kwaliteit hoef je niet te twijfelen. Ik ken Walra al jaren. De thuisparty’s waren vroeger gezellig met al die mooie kwaliteit stoffen. Nu dus weer eens wat on-line besteld en ik ben zeer tevreden over de snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie dekbedden en heel snel geleverd. Kwaliteit zoals verwacht.

Altijd goed hè.

Hetzelfde als hierboven.

Ik heb 2 heerlijke kussens besteld. Met een rits. Ik heb 1 kussen iets geleegd nu is hij perfect

Super mooi dekbed

Super mooi dekbed goede kwaliteit

Snelle service!

er was per abuis een verkeerde kleur gestuurd. Een mailtje was genoeg om binnen vijf dagen het product met de juiste kleur in huis te hebben. Uitstekende service!

Je kan rekenen op kwaliteit, gaat lang mee.

Snel en overzichtelijke site

Veel keus in kleuren, mooie kwaliteit en snelle levering

geweldig

De moltons voldoen aan onze verwachtingen en passen precies om de matras heen en blijft heel goed zitten.

Super dekbed

Heel fijn dekbed. Lekker warm. Blij mee

Erg fijne klantenservice

Was iets mis gegaan met de bestelling, kan hebeuren! Heel fijn en persoonlijk opgelost vai whatsapp. Goed snel contact met een snelle oplossing! Dank!

Prachtig dekbedovertrek

Mooi roze met roezels

Prima dekbedovertrek

Snelle bezorging goede kwaliteit katoenen flanel. Mooi overtrek

Snelle levering goed produkt

Dag na bestelling verzonden en hierover netjes bericht ontvangen. Dag later geleverd. Mooi en fijn product. Voldoet aan de verwachting.

Heerlijk

De sauna lakens en handdoeken van Walra zijn heerlijk! Zacht en blijven netjes in de was.

De kleur is prachtig maar 30 graden wassen is te laag.Jammer dat ik er te laat achter kwam. Mijn ervaringen zijn altijd goed geweest met Walra. Vriendelijke groet, BabsAalbersberg

Snel en makkelijk

Heerlijk shoppen

Fijne handdoeken

Met de handdoeken van Walra hebben wij jarenlang plezier. Veel keuze in kleuren en goede aanbiedingen.

Mooi

Het blijft mooi net als vroeger

Heerlijk zacht & mooie uitstraling

Goeie kwaliteit en ook nog eens heerlijk zachte handdoeken met een hotel sjieke uitstraling in de badkamer

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven