Snelle levering en de lakenset is prachtig.

De lakenset was keurig verpakt, mooie kwaliteit en snel geleverd.

Mooi

Het zijn mooie lakens. Goede kwaliteit, alleen niet goed voor mij. Er vormen zich teveel plooien tijdens het liggen. Ben persoon met ernstige artrose en kan dus niet tegen oneffenheden. Erg jammer . Kan ik misschien iemand anders blij mee maken.

Goede prijs kwaliteit!

Ben heel tevreden! Mooie materialen en designs. De prijzen zijn ook goed! Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen!

Bedankt voor de snelle levering en de goede kwaliteit van de handdoeken! Ze zijn dik,absorberend en zacht. Heel blij ook met de goede kortingen! Ik raad Walra aan .

Super service

Ik heb een aantal moltons en een hoeslaken van Walra: hele fijne kwaliteit! Met één van de moltons was iets mis (productiefout) en heb na het sturen van foto’s meteen een nieuwe gekregen + de tip moltons de eerste drie keer koud te wassen.

geweldig! precies wat ik zocht

Mijn badkamer heeft 2 kleuren in de tegels, blauw en geel. Daarbij heb ik ooit dezelfde kleur blauwe en gele handdoeken en washandjes gezocht. Ter aanvulling was ik nog op zoek naar wat washandjes. Laten dit nu precies de juiste kleur blauw en de juiste kleur geel zijn!!! Ontzettend blij mee.

Kwaliteit

Heb nog steeds de badlakens van 40 jaar geleden.toen hele uitzet gespaard

Heel mooi. Goede kleur. Lekker zacht.

Fijn! Mijn slaapkamer is er helemaal door opgefrist.

geen woord teveel over topkwaliteit en levering

Zeer tevreden met mijn bestellingen. Ook de flanel is zo heerlijk slapen! Snelle levering en goed verzorgd en topkwaliteit ook na het wassen. Dank Walra!

Viel ietsje tegen

De dekbedhoes die ik besteld had is maar aan 1 kant bedrukt......ik had al eerder Walra overtrekken en die waren aan beide kanten te gebruiken....jammer

Teleurstellend

Jammer. Ik had veel meer kwaliteit verwacht. Ik dacht de naam Walra dat hadden wij vroeger al thuis bij mijn ouders. Dus ik heb 2 keukendoeken pakketten uitgezocht en 1 handdoek was lekker dik, zeer goede kwaliteit, maar de theedoeken die er bij zaten waren erg dun. En wat het andere voor een doek is...? Een kruising tussen een handdoeken en thee doek. Ik weet niet wat ik er mee moet. Verder waren de kleuren wel mooi vandaar toch een paar sterren.

Mooie spullen

Badcapes voor kleinzoons zien er heel mooi uit.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor alles dat is ook waar bij jullie. Ik was 17jaar toen ik begon te sparen met en heb nog steeds Walra nu 61 jaar. Inmiddels spaar ik ook voor mij kinderen.

Fijn bedrijf om online te kopen

Juiste produkten, netjes verpakt. Goede info omtrent verzending, die makkelijk te volgen is.

Ben altijd zo te spreken over Walra super fijne en snelle levering maar ook nog eens prachtige quality beddengoed!!

Heerlijke handdoeken

Zacht, dik, mooie kleur

Snelle levering, mooi product.

Voor het Franse bed in onze caravan heeft Walra mooi beddengoed. Zacht katoen, mooie kleuren. Ook vaker bij Walra dekbedovertreksets besteld, omdat veel aanbieders synthetische stoffen aanbieden en ik wil graag katoen. Heerlijk slapen!

Netjes bezorgd tot voor de deur!

zeer mooie kwaliteit handdoeken en badjas

Helemaal happy in mijn veel te grote badjas naar de douche om daar de hotel ervaring in mijn eigen douche te hebben door de chique handdoeken. Ik denk top spul

Eerste keer dat ik gesteld heb. Buiten de mooie aanbiedingsprijzen ook nog eens heel snel geleverd. Onze bedden nu gedekt met heerlijke lakens. Blij en tevreden

Uitstekende service

Er was wat gedoe rond mn levering waar Walra niets aan kon doen. Maar alle hulp is geboden en het werd snel naar alle tevredenheid opgelost Gelukkig, want de mooie producten zijn het waard!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Zoals altijd prima kwaliteit.

Mooie producten met een prima kwaliteit en een tijdige levering.

Kwaliteit van vroeger

Ik ken Walra al van kleins af aan. Mijn moeder had alles van Walra en dus weet ik "wat je bij Walra koopt is gewoon goed" Ik heb zelfs nu nog theedoeken uit de jaren '70 en die zijn buiten dat ze een beetje uit model zijn nog steeds zonder beschadigingen.

Voor mij al meer dan 50 jaar hét adres voor kwalitatief uitstekende producten

Wees slim want bij Walra is topkwaliteit betaalbaar doordat je er veel langer mee doet!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven