Professioneel

En snel

Geweldige kwaliteit

Al jaren hebben wij goede ervaring met Walra een geweldige kwaliteit.

Top product en levering

Als vanouds top kwaliteit en prijsverhouding.

Mooie producten die ook lang mooi blijven Bezorging ook goed.

Mooie produkten van superkwalieit

Ontzettend mooie handdoeken en beddegoed van zeer goede kwaliteit , je wilt geen andere meer !

Snel, binnen 24uur geleverd

Snel, netjes en goede kwaliteit spullen

Goede kwaliteit

Dat jullie geen uitstekend krijgen, heeft te maken met een veel te grote doos waarin mijn 2 hoeslakens werden opgestuurd. Zonde van al dat karton en ruimte die dat inneemt

Prima product

Het materiaal ziet er goed uit en is prettig in gebruik.

Snelle levering van perfecte spullen

Net een levering ontvangen en het bleek dat Walra nog steeds heel hoge kwaliteit levert. Nog steeds zei ik omdat mijn vrouw haar volledige uitzet in 1962 bij Walra kocht en we nog steeds af en toe van die aankoop gebruiken. Klasse.

Goed en netjes afgeleverd.

T ene zeer snel geleverd en t andere totdat de levering compleet was. Heel netjes…

Heerlijke dikke handdoeken

Snelle levering.

Snelle lebering en hoeslakens zoals beschreven.

Betrouwbaar

Vergissing gemaakt met hoeslakens, keurig opgelost.

35 jaar geleden ook al Walra handdoeken gehad. Kan er geen afscheid van nemen vandaar weer de overheerlijke fijne volle zachte handdoeken besteld. Aanrader zeker

Goed en snel geleverd

Mijn ervaring met Walra is altijd goed, de handdoeken gaan lang mee, zo ook de dekbed overtrekken.

Geweldige kwaliteit!!

Walra handdoeken zijn zacht en van hele goede kwaliteit! Ze blijven mooi,ook na jaren gebruik ....beter dan elke andere handdoeken! Zelfs met gebruik van droger

Heerlijk beddengoed, ligt al meteen op mijn bed

Snelle bezorging, keurig ingepakt. Was een cadeautje om te ontvangen.

Besteld was snel binnen , kwaliteit is super

Geweldige service

We hadden een aantal badjassen waar we niet tevreden over waren en dit is echt keurig en super vriendelijke opgelost. REDEN OM BIJ JULLIE ALLLES TE BESTELLEN VOOR ONZE UITBREIDING.

Heel fijne zaak

Ik kom niet heel vaak, maar wel graag bij Wala. Vriendelijke en deskundige medewerksters op het gebied van borstprotheses en bovendien is er altijd een mooie collectie kleding aanwezig. Indien gewenst wordt er advies gegeven, maar dit wordt niet opgedrongen. Kortom, perfect!

Product en levering perfect

Ik ben dol op de kleuren en stoffen van Walra

Snelle levering en goede telefonische service

De bestelde handdoeken zijn van goede kwaliteit, heel blij mee.

Geweldige producten

Voor onze B&B maken we gebruik van de producten van Walra. Inmiddels ook privé omdat het zo goed bevalt en we enthousiaste reacties krijgen. Voor de B&B worden de handdoeken en overtrekken veel gewassen maar blijven mooi.

Prachtige handdoeken

Mooie dikke handdoeken in een prachtige kleur

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven