Fijne kwaliteit en snel geleverd!

Mijn ervaring met Walraven is: Fijne kwaliteit en de artikelen worden snel geleverd!

Kwaliteit!

Prima kwaliteit tegen nette prijs en goede service. Walra bestaat niet voor niets al zoveel jaar.

Snelle service producten zoals afbeeldingen

Duidelijk omschrijving van producten, producten en kleur komen overeen met afbeelding snelle levering

altijd goed geregeld

Elke keer ben ik weer aangenaamm verrast over de snelheid waarmee zaken geregeld zijn en worden geleverd. En de producten zijn van goede kwaliteit met een betaalbare prijs!

Excellente kwaliteit

De hoeslakens. Handdoeken en dekbedovertrekken van Walra blijven mooi. De handdoeken gaan niet pillen / krijgen geen haaltjes

Vlotte service en zacht badgoed

Onze badkamer was dringend toe aan de opfris van ons badtextiel. De handdoeken en washandjes zijn super zacht. De handdoeken zijn voorzien van een lus waardoor je ze gemakkelijk kan omhoog hangen. Heel tevreden!

Vlotte website en bezorging.

Had mijn dekbed de volgende dag in huis. Goede kwaliteit. Slaap er heerlijk onder.

Goed en snel geholpen

Vertrouwd en een prima kwaliteit.

Een vertrouwd merk, nu ook in moderne kleurenpalet, heb vorig jaar een eerste set handdoeken gekocht en nu een tweede set in een andere maat gekocht. Ben erg tevreden met de eerdere aankoop en daarom was er bij mij geen aarzeling om deze tweede set te kopen. Bestelling en verzending verliep volgens verwachting en daarom beveel ik de handdoeken oprecht aan.

Heel tevreden

Wij kopen onze handdoeken alleen nog maar bij Walta. Kwaliteit is uitstekend, levering snel en alles wordt goed verpakt. Jammer dat ze geen linnen beddengoed verkopen, dan zouden we ons beddengoed ook hier kopen.

Ik werd keurig te woord gestaan en op de mail kreeg ik alles uitgewerkt hoe ik alles moest documenteren en opsturen, ik zeg ga zo door.

Superfijne handdoeken

Mijn eerste handdoeken van Walra heb ik jaren mee gedaan. Mooie zachte handdoeken die jaren meegaan.

Goede en vlotte service!

Mooie spullen en goede kwaliteit, ook snel geleverd...

Prima kwaliteit

Vlotte levering

Heel goed, snelle levering, leuke stoffen

Goede ervaring

Grandioos

Prachtige kwaliteit

Super badlakens.

Erg blij met m’n nieuwe badlakens. Goede kwaliteit en mooie kleur ook. De verzending ging super snel. Ik ben helemaal blij.

Mijn ervaring is zeer positief zowel de levering als de kwaliteit

Mooi dekbed goede kwaliteit

Netjes bezorgd,goede kwaliteit. Fijn dekbed overtrek.

Walra heeft mooie en goede producten te koop

Heerlijk slapen

Wat een fijn dekbedovertrek ,Sweet Softy.

Geweldig!!!

Prima kwaliteit. Heb 55 jaar terug maandelijks mijn uitzet gekocht bij de Walra. Was altijd spanning wat er weer werd gestuurd.

Snelle levering en kwaliteit is bijzonder goed

Excellent

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

Levering voldoet aan verwachting

mooie spullen

al decennia maakt Walra kwaliteit hoogwaardige produkten

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven