Prima levering.

Snelle levering en prima product.

WALRA

EEN PRIMA BEDRIJF MET EEN ZEER GOEDE KWALITEIT AAN PRODUKTEN TEGEN SCHERPE PRIJS

Nieuw dekbed overtrek besteld en de volgende dag al geleverd! Echt heel erg fijn. Daarnaast is het ook een mooie kwaliteit.

Zeer snelle levering

Het valt me heel erg tegen dat de stof van het overtrek zo dun is dat de tekst van het dekbed erdoorheen schijnt

Mooie kwaliteit

Dekbedovertrek ziet er uit als op de foto, mooie kwaliteit en afwerking,na meermaals te wassen blijven ze mooi,kleurvast en dikgeweven.Ook flanellen dekbedovertrek is top,zeer goede kwaliteit, goede prijs-kwaliteit verhouding!top!

Bijzonder

Divers assortiment! Snel geleverd en goede prijs!! 25 jaar getrouwd, begonnen met 3 sets overtrekken van Walra…….nu nieuwe gekocht. Tussendoor voor onze dochter besteld. Is ook enthousiast!!

Snel bezorgd

Snelle bezorging, en zeer tevreden over het artikel. Goede kwaliteit, zoals altijd.

Kwaliteit

Prijs kwaliteit zeer goed Mooi design

Snelle levering goede kwaliteit

Verzekerd van topkwaliteit

Walra kende ik slechts van de topkwaliteit handdoeken. Toen ik erachter kwam dat ze ook beddengoed leveren, heb ik direct een order geplaatst. Resultaat: wederom topkwaliteit. Een echte aanrader dus!

Na een ervaring van geen goede kwaliteit Een hele mooie oplossing: nieuw handdoek Dit is service Heel veel dank

Prettige hulp bij klacht

Er werd naar me geluisterd en respectvol met de klacht omgegaan. Het is naar tevredenheid (en duurzaam) afgehandeld.

Mooie kwaliteit

Goede ervaringen en communicatie met walra

Erg mooi materiaal dat lekker aanvoelt

Het is een erg fijn stofje. En het materiaal blijft mooi ook na meerdere keren wassen

Ik ben gek op Walra

Heerlijk vind ik het, blijft prachtig en slaapt heerlijk! En ik vind het dan dubbel fijn als er dan een leuke korting is.

mooie kwaliteit.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Wijlen mijn moeder had alles al van walra . Dus ik ook , alleen maar positief , ik ben nu 79 jr

Blijft jaren lang goed en mooi. Het blijft een feest om naar je slaapkamer te gaan . Slapen tussen mooi katoenen bedden goed.

Kei goed

Bestelde producten snel geleverd. Gewoon goed.

Fantastische hulp.

Ik had voor onze kleinzoon een moltonhoeslaken en gewoon hoeslaken besteld. Afwijkende maat 160 x 220. Het paste niet goed. Misschien was het door ons wel niet op de juiste manier gewassen en daardoor gekrompen. Na melding van het probleem ben ik geweldig geholpen door een medewerkster. Geen moeite was teveel. Uiteindelijk is er een nieuwe set gestuurd. ZONDER KOSTEN. Dit mag ook wel eens vermeld worden. Met een wasadvies erbij. HULDE!

Mooi dekbedovertrek en snelle levering.

Eindelijk een overtrek die goed past, ook na het wassen. Ben er super blij mee.

Top kwaliteit

Voor de eerste keer iets besteld. Snel geleverd. Materiaal ia van prachtige kwaliteit. Heel blij verrast. Zal zeker vaker gaan bestellen.

altijd weer goede kwaliteit als vanouds

Al jaren gebruik ik linnen en beddengoed van Walra. Soms verslijten er dingen wat logisch is. Regelmatig bestel ik bij de Walra ook voor mijn dochter, zij is er ook heel tevreden over en heeft er veel profijt van. En ik ook.

Mooie en zware kwaliteit, duurzaam en gratis, snelle en probleemloze levering

Door de ruime keuze in kleur, goede prijs kwaliteitsverhouding én de mogelijkheid om voor gerecycled katoen te kiezen bij Walra uitgekomen. Bestelling ging gemakkelijk, werd de volgende dag geleverd en bestelling was compleet. Het bestelde remade cotton badtextiel ziet er in de praktijk zeer goed uit, voelt lekker zacht aan en heeft een luxe uitstraling overeenkomstig met de afbeeldingen op de website. Bovenop de welkomskorting (inschrijven nieuwsbrief) van 5 euro kreeg ik na de eerste bestelling ook nog eens 9,50 shoptegoed. Deze zijn al toepasbaar bij een bestelling vanaf 25 euro (wat ook het minimale bedrag is voor gratis verzenden). Zeer gunstige bestel- en verzendvoorwaarden dus!

Mooi beddengoed voor goeie prijs!

Heerlijk beddengoed! De kleur is niet spierwit. Dat vind ik wel jammer maar slaapt heerlijk!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven