Super dekbed voor de caravan en hoeslaken voor het Frans bed Levering super snel prijs ook goed Zeer tevreden

Heerlijk koel

De dekbedovertrekken drogen snel Fijn materiaal Goede prijs kwaliteit verhouding

Nooit geen problemen met Walra, altijd alles netjes geleverd en ook met een kwijtgeraakt pakketje netjes opgelost! Kwaliteit, koop hier graag..

Great quality, fast delivery!

I love my new hammam towels for me and my guests, the quality is great! Also the whole process from purchasing in the webshop until delivery, exceptionally smooth and professional!

Snel geleverd en top kwaliteit

Heerlijke zachte dekbedovertrek en ziet er mooi en chic uit.

Altijd de mooiste artikelen

Opnieuw een mooi dekbedovertrek besteld en wederom een prachtige kwaliteit. Keukentextiel is ook altijd top!

Mooi dekbedovertrek

De bezorging verliep prima, mooi op tijd, de verpakking van het dekbed was kapot, beetje jammer want ik gaf het kado. Verder een prachtige kleur en kwaliteit.

Zacht en fris beddengoed

Mijn moeder kocht vroeger al bij WALRA en ik dacht....zou het nog nét zo goed zijn als vroeger ? Maar een prachtig set besteld met 2 verkoelende onderhoeslakens erbij waar we nu al een paar dagen onder slapen en .......JA HOOR, nog nét zo fijn!!!!! Dus de volgende x wordt t zéker weer van jullie....DANK voor de mooie kwaliteit.

weer goede kWAliteit en RAzend snelle levering

Dit jaar 35 jaar getrouwd en nog altijd onder ons favoriete Walra satijn geweven dekbed liggend van toen. Inmiddels vintage design maar het voelt nog altijd als luxe kwaliteit aan!

Klanttevredenheid staat niet voorop

Ik had beddengoed besteld, maar toen het werd bezorgd, kwam het totaal niet overeen met de kleur op de foto op de website. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, en daar bleek dat deze fout vaker voorkomt. Ik “mocht” het product retourneren, maar daarna heb ik niets meer vernomen. Geen tegemoetkoming, geen incentive om opnieuw beddengoed te bestellen. Daarom hebben wij sindsdien ook niets meer bij jullie besteld. Een gemiste kans om een klant blij te maken.

Snelle levering en met walra weet je dat je kwaliteit koopt

Snelle levering, netjes verpakt.

Prachtige badjas, twee kleine verbeterpunten

Prachtige badjas van mooi katoen Draagt heel fijn Mooie en goede kwaliteit Twee verbeterpunten: - de ceintuur is iets te kort om een goede knoop te leggen - de omslag bij de mouwen is aan 1 kant vastgestikt, aan twee kanten zou beter zijn

Netjes retour af gehandeld

Het enige wat ik raar vindt dat je je retour moet verzekeren hoef niet maar wat ik begreep is dat als het kwijt raakt het dan jouw verantwoording is

Fijne kwaliteit. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik heb jarenlang al diverse overtreksets, hoeslakens en handdoeken van Walra. Prima Kwaliteit. Natuurlijke stoffen en voelt fijn aan.

Snel, goede kwaliteit en eenvoudig te bestellen!

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit van het geleverde product.

Uitstekend⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De keuze, het bestellen, de verzending, de levering en de kwaliteit? Zie titel ;)

Goede service van een Nederlands bedrijf voor een degelijke prijs en product.

Had een plaid en een dekbedovertrek gekocht. Overtrek goede kwaliteit voor goede prijs. Prijs fractie hoger dan IKEA. Plaid mooi en zacht product. Per abuis verkeerde kleur gekozen. Eenvoudig retourneren (zonder kosten) en binnen 1 week volledige bedrag retour.

Duidellijk

Wat omschreven wordt, klopt ook. Heerlijk kussen en minder last van mijn nek dan voorheen

Mooie kwaliteit, correct geprijsd, snel geleverd

De bestelde hoeslakens werden zeer snel en correct geleverd. De kwaliteit is zeer mooi en blijft ook zo na de wasbeurt. Bovendien is de prijs zeer correct. Ik ga zeker nog bestellen bij Walra en raad Walra dan ook zeker aan bij familie en vrienden.

Snelle levering en prachtige kwaliteit.

Vanaf het moment van bestellen tot levering is goed verlopen. Het werd netjes afgeleverd in goed verpakt materiaal. Het waren kussens en liggen heerlijk.

Mooie kwaliteit…snelle levering…..fijn achteraf betalen!

Hoeslaken van Wala heel mooie kwaliteit

Hoeslaken van Wala besteld. Keurig verpakt en op tijd aangeleverd. Heel mooie kwaliteit. We zijn er zeer tevreden.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven