Goede kwaliteit, snelle verzending

Na een eerdere bestelling van een Walra hoeslaken bij een andere webwinkel wilden we per se nog zo'n goed hoeslaken. Direct bij Walra besteld voor een lagere prijs, en meteen de volgende dag geleverd. Ook een in prijs verlaagd dekbedovertrek werd perfect geleverd.

Betrouwbare fijne spullen

Prima artikelen fijne kwaliteit

Goeie service, perfecte levering op tijd, goede kwaliteit producten

Snel antwoord

Ik ben al heel lang op zoek naar een hoeslaken voor mijn topper. Ze blijven allemaal niet op hun plaats zitten. Ik heb per mail advies gevraagd, en snel antwoord gekregen. Het advies was bestel de maat die je nodig hebt. Ik heb een langere maat besteld, de lengte is goed. Maar in de breedte hetzelfde euvel als alle andere lakens. Het trekt naar binnen. Ik heb nu een katoenen Walra laken. De anderen waren jersey , dat blijft achteraf beter zitten omdat het rekt. Ik heb nu maar lakenspanners gekocht, op de hoop dat dit wel werkt.

Snel gekregen wat ik bij mijn 1ste bestelling bij jullie geplaatst heb!

Wederom tevreden over kwaliteit, wat uiteindelijk toch het belangrijkst is! Kwaliteit is nog hetzelfde als jullie Walra collectie van 40 jaar geleden toen ik mijn textiel-uitzet bij elkaar geshopt heb via thuisverkoop! Ook de levering is uitstekend verlopen, wat ook niet onbelangrijk is.

Bij bestellen nog telefonisch contact gehad en de dame aan de telefoon heeft mij super geholpen, zeker voor herhaling vatbaar

Helemaal top!

Mooie kwaliteit en snel gekregen !8

Mijn ervaring van Walra producten is goed. We zijn 54 jaar getrouwd en ik had mijn hele linnen uitzet van Walra. Sommige spullen heb ik nog zoals tafelkleden, badlakens en badlakens. Over servetten niet te spreken die hebben we nog allemaal. Dus heel tevreden. Het is iets prijziger maar het is het waard.

Snelle levering mooie kwaliteit

Snelle levering en prachtige kwaliteit, ik ben er blij mee

Superzacht badlaken van 100 procent katoen. Zeer tevreden over dit artikel.

Kwaliteit

Mijn moeder had al een uitzet van Walra in de jaren 60 en van de theedoeken, lakens en tafelkleden zijn vandaag de dag nog steeds stukken over. Ik hou van de kwaliteit van Walra en ik vind de artikelen mooi en het assortiment is gelukkig niet zo overweldigend groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet maar wel ruim genoeg. Geweldig!!

Enkel positieve ervaring! TOPPIE!

Heel tevreden over mijn aankopen, ik raad het iedereen aan! TOP KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJS!

Helemaal goed!

Goede kwaliteit, levering zoals afgesproken!

Goede kwaliteit voor een goede prijs

heel fijn caravan dekbed goede kwaliteit en de prijs was goed

Zeer tevreden en zoals verwacht goede kwaliteit.

Zoals altijd een uitstekende kwaliteit, die jaren mee gaat.

super materiaal

ik raad iedereen aan om zeker de materialen van walra te kiezen.

Snelle service Hoge kwaliteit van beddengoed

Heel prettig en snel

Fijn!

Weinig woorden gewoon prima

Geweldig laken op maat

helemaal goed.

duidelijk in de producten, goed in ass. goed in prijs.

prima verlopen

Ik had mijn bestelling gedaan en de volgende dag bezorg perfect

Snelle levering, fijne handdoeken en een heerlijk reisdeken

Geweldige kwaliteit!

Fantastische kwaliteit, na een wasbeurt buiten drogen en heerlijk zacht. Geweldig. En prima- kwaliteit is prima !

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven