Had een handdoek met draden eraan werd niet moeilijk gedaan kreeg gewoon een nieuwe. Had vorige keer ook 2 met draden toen had ik ze pas 1 keer gewassen en nog niet gebruikt toe was de service ook goed .heb gevraagt of jullie willen door geven dat ze beter moeten worden gestikt. Beetje zonde als ze al snel kapot gaan .ik heb zelfs nog hoenddoeken die al 45 jaar oud zijn . Dus ben zuinig op mijn spullen .

Prima. Gewoon wat je mag verwachten.

Bestelling is netjes geleverd op tijd en voldoet aan de verwachting. Precies zoals op website omschreven.

Mooie handdoeken.

Ik heb 2x 10 handdoeken en 10 washandjes ontvangen. Kleur:grijs/antraciet. Jammer dat de washandjes veel donkerder zijn dan de handdoeken. Handdoeken grijs en washandjes antraciet. Zou dan voor dezelfde tint kiezen. Wel jammer.

Duidelijk site en snelle levering

Mooie kwaliteit van handdoeken, ben zeer tevreden!

Mooie kwaliteit spullen en snelle levering

Top bedrijf!

Netjes geleverd en het product is van prima kwaliteit.

Genieten!

Ik bestel al jaren mijn dekbedovertrekken bij Walra. Uiteraard de voor de uitstekende kwaliteit. De dekbedovertrekken voelen aangenaam en zacht aan. Ook belangrijk de lengte van de overtrekken 2.20m + 20cm. Heerlijk lang voor mijn 2.20m dekbedden. Levering altijd snel en ook nog vaak leuke aanbiedingen.

Super snelle en goede service!

De molton die we hadden gekocht bleek een productiefout te hebben. Nadat ik dit had laten weten kregen we meteen bericht en werd er een nieuwe molton opgestuurd. Top!

geweldig

ik ben dik tevreden geweldig en mooie dekbedovertrekken top

Mooie materialen en kleuren.

Mooi dekbedovertrek

Kwaliteit van Walra dekbedovertrekken zijn uitstekend. Blijven mooi in de was.

Mooi beddengoed

In de uitverkoop had ik een dekbedovertrek besteld. Deze is erg mooi en de kwaliteit voelt goed

Topmerk!

Kant en klare dekbedden besteld voor in de caravan. Heerlijke, zachte kwaliteit! Badhanddoeken wil ik ook alleen nog maar van Walra, blijven zolang mooi!

Toppie

Hartstikke goed

Mooie dekbed overtrek besteld ,was van goede kwaliteit,maar was helaas niet de juist. kleur voor mij .Dit retour gestuurd ,alles is netjes en snel afgehandeld...

Super fijn en mooi produkt

Mooi dekbedovertrek en kussen besteld. Kussen is vrij dik dus moet even wennen. Dekbedovertrek mooi verzorgt en netjes afgewerkt.

Heerlijke handdoeken en snelle service

Heerlijke handdoeken en snelle service

Mooi beddengoed

Zó blij met dit Forever cotton dekbedovertrek! Ik heb ’m nu voor de tweede keer gekocht – andere maat, ander bed, maar nog steeds net zo verliefd (echt een mooie kleur zand). Een aanrader! Ook het crispy cotton hoeslaken is top.

top

na dat we het product besteld hadden , was het snel binnen, wij zijn er zeer blij mee. en de camper ook : )

Helaas niet tevreden over splittopper

Mijn jersey splittopper heeft nu al een gaatje bij de split er zit te veel spanning op en dat is denk ik de oorzaak er zou een extra stukje op moeten zitten zodat de spanning steviger is Jammer want heb in het verleden wel 5 jaar een overtrek gehad en was zeer tevreden

Ziet er goed uit.

Mooie vorm van mijn matraskomt tot uiting.

goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit dekbedovertrek en snelle verzendservice

Heel fijn materiaal, mooie look en snel geleverd!

altijd snel en netjes

Goede ervaringen met Walra, altijd mooie kwaliteit. Alleen de laatste keer viel de kleur toch anders uit dan ik dacht. Retourbon gekregen, (gratis) teruggestuurd en het geld binnen een week retour ontvangen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven