Fijne en correcte service! Kwaliteit fantastisch

Top kwaliteit en perfecte pasvorm!

Top kwaliteit en perfecte pasvorm! Zo'n degelijk product nooit eerder gevonden.

Prima levering, mooie lakens

De levering was prima en de lakens zijn van goede kwaliteit. Blij mee.

Mooie kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Ik ben al tijden grote fan van de kwaliteit van Walra. de gastendoekjes voldoen prima, zijn lekker dik en kleuren mooi in de ruimte waar ze hangen. Fijn ook dat ze grotendeels van gerecycled katoen zijn:)

Duidelijke manier van bestellen en afhandelen. Dat en een mooi product maken jullie webshop top!

Mooie producten en duidelijke pagina om juiste producten te zoeken en dan te bestellen. Keurige levering.

Hele fijne handdoeken

Heb in het verleden al handen van jullie gehad. Daarom weer voor jullie gekozen.

goed te noemen

makkelijk te vinden wat ik nodig had.

Goede kwaliteit en snelle service

De spullen die ik besteld heb bij Walra waren snel binnen en zijn van goede kwaliteit. Het retour proces van een aantal producen is heel gemakkelijk verlopen en zeer snel afgehandeld. Het geld stond binnen 3 dg weer op mijn rekening. Zeer tevreden dus.

Mooie luxe kwaliteit

Ik heb ook alle handdoeken van Walra. Jammer dat mijn kleur oud roze niet meer verkrijgbaar is.

heel slecht

Ik vindt als ik een bestelling doe, en als er in de bestelling staat de volgende dag in huis dan wil ik het ook in huis hebben maar dan hoor je niks of je krijgt helemaal niks meer te horen of je ziet helemaal niks meer ook niet wat ik besteld heb.nee voor mij is het klaar ik bestel dus niks meer , jullie zijn bedankt het is maar goed dat ik niks heb betaald.

goede kwaliteit,vlotte levering

goede kwaliteit,vlotte levering

Fijn 4 seizoenen dekbed

Fijne, ruime 4- seizoenen dekbed. Het herfstdeel is warm genoeg in de winter. Het zomerdeel hebben we nog niet gebruikte. Goede stiksels zodat alles goed op de plek blijft zitten. Wasbaar op 60 graden. Zeer tevreden tot nu toe.

Te dun.

Handdoekje vormloos. Niet in vorm te trekken

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service, één handdoek zat een rafel aan en meldde dit. Meteen werd er actie ondernomen en een nieuwe gestuurd, bedankt!

Snelle verzending en hele fijne kwaliteit dekbedovertrek, voor herhaling vatbaar

Snelle service, mooie kwaliteit bedlinnen.

Handige website, snelle service en mooie kwaliteit beddengoed! Zeer tevreden;-)

Snelle levering van een prachtige overtrek

Een dag na mijn bestelling had ik de overtrek al in huis. Prachtig overtrek van een heel mooie kwaliteit. Zelfs mooier als op de site.

Goede kwaliteit

Vroeger had in een vriendin die deze handdoeken gebruikt .Nu heb ik ze ook gekocht met 40 korting echt mooie dikke handdoeken ben er erg blij mee .Ook een mooie neutrale kleur

Altijd goed katoen, heerlijk dekbedovertrek

Tot nu toe elke keer de bestelling volgende dag in huis. Dekbedovertrekken zijn fantastisch heerlijk stevige katoen. Handdoeken zijn lekker dik droge goed niks te lof!!!!

Volledig tevreden

Het overtrek dat ik ontving was precies zoals ik hoopte, ook m’n partner was heel erg blij met het overtrek, de beste die we hebben!

Is mooie kwaliteit en het voelt heerlijk

Snelle levering, goed product

Matrashoes past goed, voelt stevig aan, blij mee

Goede kwaliteit. Snelle levering

Veel keus. Kwaliteit is super.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven