Goede kwaliteit. Snelle levering

Veel keus. Kwaliteit is super.

Prettig

Fijn contact gehad. Kwestie goed opgelost.

Prachtige handdoeken en washandjes!

De producten zijn supersnel geleverd en de kwaliteit van de aanschaf is uitstekend!

Snelle levering. Hele mooie handdoeken

Mooie zachte handdoeken. Mooie kleur.

Tevreden

Voor het eerst handdoeken besteld, zeer tevreden en snelle bezorgservice. Handdoeken ook van super kwaliteit, heel blij mee.. bedankt.

Goede kwaliteit en service

Wij zijn zeer tevreden over het beddengoed dat wij hebben gekocht. Erg goede kwaliteit voor een mooie prijs en ook nog snel in huis.

Bezorging minder tevreden over. Het pakket kwam opengescheurd aan. Gelukkig alles wel compleet. Walra heeft weer een goed product geleverd en heel tevreden.

Je betaalt wat, maar dan heb je zeker ook wat!!!!

Prima service, nette levering en kwalitatief zeer goed! Maatvoering klopt als een bus, materiaal is heerlijk zacht. Wat een enorm verschil t.o.v. goedkopere varianten, ik ben om!

Heerlijk en degelijk beddengoed

Ik heb nu verschillende dekbedovertrekken, ,ze hebben een fijne grote instopstrook en de kwaliteit van het beddengoed is geweldig

Alle handdoeken en washandjes lagen los en niet verpakt in een grote doos, dat had ik niet verwacht.

Alles conform afspraak en ook tijdige levering.

geweldig

mooie kwaliteit en goede bezorging zeer tevreden .

Ik ben heel blij met de artikelen van Walra . Het blijft mooi en de kwaliteit is goed .

Zeer positieve ervaring

Gemakkelijke website, goed naar maten ingedeeld, en bestellen gaat ook zeer snel, verzenden is ook zeer snel.

Uitstekende klantenservice

Zeer vriendelijke en meedenkende dame hielp mijn bestelling te optimaliseren.

Na aanleiding van een klacht gemaild, hier erg snel na 1 dag al reactie op gehad. Het probleem is toen ook meteen er adequaat en snel opgelost. Echt SUPER fijn.

Goede pasvorm

Hoeslaken past zeer goed in de camper op onze twinbedden .Kwaliteit ziet er goed uit.moeten we nog afwachten zijn nog nieuw

Walra is de beste

Walra dekbedovertrekken zijn gewoon de beste. Mijn moeder had ze al in haar uitzet zitten voordat ze het huis uit ging en ik haal ze nu nog steeds! De website is overzichtelijk en door de filters zijn de juiste dekbedovertrekken makkelijk te vinden. Het bestellen ging vlot en makkelijk, en ik had mijn bestelling binnen enkele dagen in huis. Helemaal top!

We slapen nu beter en staan uitgerust op.

Wel even wennen. We sliepen al jaren onder een dons dekbed. Die waren aan vervanging toe. Dit katoenen 4 seizoenen dekbed voelt iets zwaarder, maar na 10 minuten waren we er al aan gewend. Ook fijn dat je een langere en bredere maat eenpersoons dekbed kunt kiezen. Hopelijk gaat dit dekbed ook weer jaren mee.

Zeer tevreden!

Heb ons dekbed besteld en werd vlot bezorgd!

Snelle levering & uitstekende kwaliteit

Na mijn bestelling verliep de verzending zeer snel en kwam goed verpakt na twee dagen binnen.

Supersnelle levering, mooi product, hoeslaken in de juiste maat, en zit mooi om tpmatras . Het enige minpuntje, hij is niet zo crisp als dat we dachten.

Duidelijk en snel

Snelle levering duidelijke website.

Fijn beddengoed en service. Alleen de factuur liet even op zich wachten...maar komt.

Mooie producten en een snelle levering.

De bestelde producten had ik de volgende dag al in huis. Goed verpakt en precies zoals verwacht.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven