Helemaal content met de producten van WALRA.

Goed assortiment, ruime keuze, fijn dat je bijv. handdoeken ook per stuk kunt kopen en niet een hele bundel in dezelfde kleur, mooie maten en goede kwaliteit van de producten en snelle levering.

Ik had 2 lichtgrijze 1-persoonsdekbedovertrekken gekocht. Nu bleek er een klein kleurverschil tussen de beide overtrekken te zitten. Dit gemeld om ze erop attent te maken dat er misschien een ander kleurbad was gebruikt en om dit bij volgende bestellingen in de gaten te houden. Echter ze waren zo vriendelijk om 1 nieuw overtrek te sturen zodat ik wel weer een passende (zonder kleurverschil) set had. Top service!!!!

Mooi dekbedovertrek

Mooie kwaliteit, mooie kleur. Straald luxe uit! Blij mee.

Kwaliteit handdoeken en snelle bezorging

De handdoeken waren snel bezorgd. Super tevreden met de mooie en zachte handdoeken van Walra!

Snelle bezorging

Mooie handdoeken van goede kwaliteit en snel bezorgd.

Superblij met mijn aankopen!

Ondertussen afgelopen periode aantal bestellingen gedaan bij Walra. Jersey dekbedovertrek, casual beauty grijs, is heel mooi om te zien, maar slaap er ook heerlijk onder. Super zacht en blijft mooi. Hoeslaken jersey grijs, Hamamdoek soft katoen, dekbed etc. Nu met de kortingen is het een mooie prijs kwaliteit verhouding. Ik ben er super blij mee! :)

Fijne materialen, goede levering

Een matrashoes en molton gekocht. Heerlijke materialen en levering zoals aangegeven. Daar ookngoed over op de hoogte gehouden.

Super beddengoed

Het beddengoed van Walra is sterk, zacht en kreukvrij en heeft een fijne instopstrook zodat het ook netjes blijft liggen.

Mooie kwaliteit netjes thuis geleverd

In de gebruiksvriendelijke webshop kon ik mijn keuzes maken, levering in België was niet de volgende dag, wat niet nodig en begrijpelijk was. Aangekochte producten netjes verpakt geleverd. Enige wat ontbrak was een pakbon. Dat is toch iets wat controle van toch wel grote bestelling bij ontvangst iets makkelijker had gemaakt. Verder niets dan lof.

Top producten !!

Super tevreden over alle fijne producten, snelle levering, echt n aanrader voor iedereen!

Fijne goede molton en snelle levering

Prima spullen, en zeer snelle levering

Voortaan koop ik alles bij walra , geleverd in een dag en prima spul .

Goede kwaliteit

En snel geleverd.

Zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Uitstekend!

Mijn bestelling was snel geleverd. Het was goed verpakt! Kwaliteit uiteraard Walra!

Ik ben trouwe klant van walra

Fijne materialen

Tijdloze kwaliteit

Ik koop al jaren dekbedovertrekken en handdoeken van Walra. Altijd mooie producten en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Net de laatste aanwinst, een badmat, ontvangen. Prachtige kleur en van een hele mooie zware kwaliteit.

Precies wat ik bedoelde

Eerste ervaringen met Walra is 50 jaar geleden. Dmv spaarsysteem elke maand een aantal van een pakket die ik had uitgezocht en per pakket betaalde. Ik heb nog 2 doeken om glasservies mee af te drogen die we nog steeds gebruiken. Kwaliteit is prima.

aardige dekbedovertrekken

Tot mijn verrassing bleek Walra nog in bedrijf. Ik vond het leuk om daar de dekbedovertrekken te bestellen die ik nodig had. Die zijn correct geleverd. Ik blijf het jammer vinden dat je het materiaal niet kunt voelen als je via internet bestelt.

Overtrek enorm scheef

2 dekbedovertrekken besteld. Deze zijn enorm scheef waardoor ik mijn bed niet fatsoenlijk op kan maken. Super slechte kwaliteit. Sonde van mijn geld.

Snelle levering en goede kwaliteit

Superfijn beddengoed!

Erg blij met mijn dekbedovertrekken. Goede kwaliteit en de lange dubbele instopstrook vind ik ook heel fijn.

Zeer mooie producten en super snelle levering

Voor mijn schoonheidssalon overgestapt naar handdoeken van Walra. Ben zo tevreden over de kwaliteit en de kleuren!!! Ga ook alles bestellen voor mij thuis. Kan niet wachten om mij er zelf mee af te drogen.

Goede kwaliteit, prijsverhouding. Vlotte levering met duidelijke instructies.

Jullie producten zijn geweldig!

Al jaren slapen wij onder het fijne beddengoed van jullie. Super kwaliteit, heerlijk zacht! En ook in onze B&B slapen onze gasten onder jullie fijne dekbedovertrekken. Ze blijven prachtig ... ook na vele keren wassen. Ik kan het iedereen aanraden!!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven