Vlotte levering

Duidelijke website. Bestellen ging goed en vlotte afhandeling.

Hele vriendelijke vrouw aan telefoon

Ik heb 2 weken geleden een bestelling bij jullie gedaan. Vorige week zaterdag kreeg ik van DHL dat de bestelling was afgeleverd: helaas niet gekregen. Bij de buren gaan vragen, maar ook niet gekregen. Afgelopen dinsdag gebeld met de servicelijn van Walra. Ze waren heel vriendelijk en vroegen mij om tot donderdag te wachten op mijn pakketje. Mocht ik het dan nog niet hebben, dan kon ik ze mailen en een nieuwe. Super service voor de fout van een ander!

Heerlijk dekbed

Meer dan 40 jaar een tevreden klant van Walra. Heel blij met het donzen dekbed.

Super dekbedovertrek

Ondertussen voor het hele gezin een dekbed overtrek. Goeie kwaliteit en lekker lang.

Mooie kwaliteit

Prachtige hoeslakens, mooie kwaliteit, weinig kreuk na het wassen. Alleen de verlenging vinden wij onhandig, hebben liever knopen of een "slurf", maar dat lossen we op met onze naaimachine :)

Dunne stof

De stof is te dun.

Super fijn materiaal en een prachtige leuk!

Lekker bed hebben we nu, het slaapt heerlijk!,,

Fijn product, goed service

Goede kwaliteit

Walra = kwaliteit

Snel, accuraat en top kwaliteit!

Mooi product en goede klantenservice

Het dekbedovertrek dat ik wilde bestellen was in de aanbieding, maar daarmee ging iets mis op de website. Ba een mailtje reageerde de klantenservice heel snel en adequaat. Ik heb het overtrek daarna snel ontvangen en ben er erg blij mee. Het staat heel mooi op ons bed.

Saunadoeken

Mooie, goede en supermakkelijke saunadoeken. Perfecte en snelle levering

Super Service!

Mijn aankoop heb ik niet bij Wales zelf gedaan, maar ze hebben toch mijn klacht opgepakt. Snelle reactie en super professioneel gehandeld. Zelfs na die tijd nog even een mailtje gekregen of alles uiteindelijk gelukt is. Erg netjes gehandeld!

Super, en goede bezorging

Ook voor de volgende keer kiezen we voor Walra

Erg blij en tevreden

Ik had van Walra gehoord maar er nog nooit iets van gekocht. Ik was toe aan nieuwe baddoeken en washandjes en besloot deze te bestellen. Ik ben er erg blij mee. De baddoeken zijn heerlijk zacht. De kwaliteit is erg goed. Het bestellen ging ook soepel en ik had het de volgende dag in huis. Ik kocht altijd baddoeken bij de Hema maar nu ik deze van Walra heb wil ik niets anders meer.

Heerlijke zachte handdoeken

Goed geholpen wat mis gegaan met levering door DHL

Vriendelijk geholpen, DHL had t pakket in een andere regio gelverd, gebeld met Walta ze sturen t opnieuw op netjes geholpen.

Ga zo door

Slaap heerlijk onder het dekbed van Walra

Uitstekende service

Geleverde hoezen bleken erg krap. Walra zorgde na contact voor de levering van een nieuwe set. Uitmuntende klantvriendelijkheid!

Prima.

Niets op aan te merken.

fijne spullen

De bestelling kwam op tijd en de spullen voldeden aan mijn verwachtingen. Ria

Snelle levering en goed verpakt

Ik ben blij met mijn nieuwe kussens! Voelt als een hotelbed nu

Al jarenlang zeer tevreden.

Ik ben ooit in aanraking gekomen met Walra via een ‘huisparty’. Ik denk zo’n 35 jaar geleden. Ik heb nog steeds een aantal handdoeken in gebruik die ik destijds kocht. Kwalitatief zeer goede badstof! Onlangs heb ik nieuwe moltons gekocht. Vallen mooi ruim en toch goed passend om de matrassen. Wederom mooie kwaliteit. Heel blij mee!

Lekker groot

Lekker in de sauna

Mooie dekbedhoezen ruime instrook kwaliteit en snel geleverd

Topservice

Onze bestelling werd door PostNL onmiddellijk teruggestuurd en kwam niet in het postpunt terecht toen we niet thuis waren. Walra maakte hier geen enkel probleem van en stuurde onze bestelling opnieuw op via een andere firma zonder extra kost. Zeer tevreden met deze service en uiteraard ook de producten.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven