Zeer mooie hoeslakens

Eindelijk hoeslakens die goed om ons matras passen.

Mooie,dikke Walra handdoeken

Ik had al handdoeken van Walra door een spaaractie van AH. Toen kwam ik via instagram de webshop van Walra tegen. Enkele dikke ,zachte badlakens bijbesteld en groot was mijn verbazing toen die .s anderendaags al geleverd werden !Topkwaliteit !

Negatief

Nog niks ontvangen

Top service.

Mooie goede handdoeken besteld, snelle levering. Helaas ging er bij een klein aantal een naadje los. Hierover contact gehad met de klantenservice, eerst telefonisch en later per mail. Super geholpen, zonder problemen nieuwe opgestuurd gekregen. Omdat aanvankelijk de juiste kleur niet meer op voorraad was, andere gekozen. Door scherp oplettende medewerker, toch de juiste kleur opgestuurd gekregen. Fijn geholpen, netjes te woord gestaan, vriendelijk personeel. Nieuwe handdoeken zijn zoals gewend super.

Mooie kwaliteit

Ik heb al vaker bij walra gekocht omdat de kwaliteit altijd super is. Ook bij wassen blijft de kwaliteit goed !

Mooi kwaliteit en perfecte pasvorm

Ene dag besteld, andere dag afgeleverd. Weer lang plezier van mijn aankoop

Geweldig kwaliteit!

Verpakking heeft verbetering nodig, pakket kwam kapot aan zowel buiten- als binnen kant! DHL komt afspraken niet na over de bezorging, werd bij mij een dag later bezorgd!!A

B

Ben heel tevreden

Snel en heel correct

Fijne website … Mooie producten

Snelle levering - goede kwaliteit

Tevreden over de levertermijn en de kwaliteit. Leuk dat het met gerecycleerd materiaal is.

Mooi dekbedovertrek voor een goede prijs.

Voor het eerst bij Walra iets besteld. Snelle afhandeling en levering. Dekbedovertrek ziet er ook precies zo uit dan online. Kortom zeer tevreden.

Super tevreden

Snelle levering goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Vroeger jaren met het mnd spaarplan mee gedaan en de uizet bijeen gespaard . Zeker 25/30 jaar plezier van gehad....dank hiervoor

FANTASTISCH

Het zijn zeer goede kwaliteit producten van Walraven, mooie kleuren en perfecte maten Zeer tevreden en nette verpakking Snelle service

Uitstekend,mooie kwaliteit en snelle levering.

Zeker moeite waard nog eens te bestellen hele goede kwaliteit!

Snel en zacht

Zalige zachte badhanddoeken besteld die ook nog goed drogen. Duidelijke instructies ook de site ivm wassen/spoelen voor eerste gebruik en een snelle levering

Geweldige kwaliteit

Wat ik wel jammer vind, als je iets besteld in de kortingstijd, en het is dan op/uitverkocht, snap ik dat je die keer erop de volle prijs betaald, maar snap niet dat je dan opnieuw ook verzendkosten erbij moet betalen. Dat is me nu 2x overkomen.

Degelijke kwaliteit

Zoals wat je van Walra kunt verwachten een mooie molton hoes gekocht. Ziet er goed uit.

Top handdoeken

Ik ben zeer tevreden over de goede kwaliteit van het textiel. Ik koop ieder jaar een nieuwe set handdoeken. De popcorn is mijn favoriet. Ik vind de kleuren ook erg mooi.

Uitstekend kwaliteit

Zeer goede kwaliteit handdoeken en mooie kleuren.

Prima! Alles naar wens, goede communicatie, zeer snelle levering en mooie kwaliteit. Voor herhaling vatbaar

Fijn keukenpaket, zonde dat er geen luxe keukendoeken los te bestellen zijn, zonder afdroogdoeken.

Mooie badlakens en bijpassende washandjes in de kleur Antraciet en oud roze, heerlijk zacht! Snelle levering, erg blij mee

Fijn dekbedovertrek

Slaapt lekker.