Altijd geweldige kwaliteit

Zeer duurzaam in gebruik

Walra is kwaliteit

Voor de nieuwe badkamer allemaal nieuwe handdoeken gekocht in verschillende maten en kleuren. Handdoeken blijven vormvast en kleur blijft mooi. Mijn moeder heeft zo nog handdoeken die ruim 20jaar zijn en nog steeds prachtig zijn!

Snelle levering prima materiaal

Gewoon mooie kwaliteit handdoeken!

Prachtige kleuren en dat handdoeken gemaakt worden van gerecycled katoen is een goede ontwikkeling. Een mooie site en bestelling snel en netjes geleverd. Ik ben er erg blij mee!

Goede kwaliteit en snel bezorgd ook klantenservice is vriendelijk en behulpzaam

kwaliteit lakens zijn goed.

ontvangen hoeslakens zijn goed. maat is goed.

Vriendelijk

goed bruikbare producten

het is niet te vergelijken met de Walra-kwaliteit uit de jaren 1990 maar redelijk goed te gebruiken.

Mooie kleuren en goede kwaliteit

Snelle service, erg mooi en goede kwaliteit, . Zeer tevreden!

Fijne handdoeken

Mooi van kleur, fijne stof en blijven lang goed.

Ik werd er blij en warm van!

Ik had een molton van mijn moeder geerfd. Het minst sexy item van de collectie als ik het verhaal op de site van Walra moet geloven. Ik denk dat mijn moeder hem voor haar uitset aangeschaft had. Ze had hem toen al in een vooruitstrevende grote maat besteld. Ik heb er heel veel plezier van gehad, maar na 50 (!) jaar, was hij echt af. De gaten vielen erin. Met pijn in het hart verdween hij in de container. Ik vroeg me af of ze nu nog wel zo degelijk gemaakt worden. Dat blijkt het geval. Degelijk, dik en héél zacht. Ik heb ‘m even geaaid en aan mijn moeder gedacht. Het maakte me blij en warm.

Ik ben zeer tevreden

Ik moet eerlijk door de handdoeken actie , en een keertje een dekbedovertrek te hebben gekocht bij Albert Heijn ben ik jullie gaan zoeken online, dus super te vrede toppie

hele goede kwaliteit

mijn ervaring is dat de dekbedovertrekken en hoeslakens die ik heb' aangeschaft van prima kwaliteit zijn en heel mooi blijven na het wassen.

Dekbedovertrek is zeker leuk

Ik heb de Begonia roze besteld maar een zalmkleurige ontvangen. Op zich ook leuk maar vond het wel raar dat de kleur zo afweek.

Slecht

De verzendtijden tussen bestelling en aflevering kloppen niet met waar mee geadverteerd wordt: voor 23.00 u besteld volgende dag in huis. Dit is mij 2x overkomen, de bestelling kwam veel later aan. Bij telefonische informatie krijg je een kort aangebonden dame aan de telefoon die de besteldienst de schuld geeft en de feestdagen. A. Ik heb dit in de tijd dat er geen feestdagen waren ook al eens meegemaakt B. Bij de verzender (die de schuld kreeg) werd pas dagen later aangegeven dat pakket daar was ontvangen. Bovendien werd het tijdens telefoongesprek duidelijk dat het pakket net werd ingepakt, dus tegengestelde antwoorden. Als ik niet tevreden was moest ik het pakket maar retourneren. Onvoorstelbaar klantonvriendelijk.

Top spul

Dit jaar het keukentextiel eens vervangen van Walra, nadat het al heel wat jaren meegaat en nog altijd netjes was. Werd alleen tijd voor wat nieuwe kleuren.

Goed geregeld

Alles goed geregeld

Gewoon een mooi product!

onlangs beddengoed besteld. Vooraf nagedacht waar? Dan denken we al snel weer aan Walra. Met korting digitaal besteld en meteen in gebruik genomen: weldadig!

Makkelijke en snelle service tegen goede kwaliteit.

Makkelijke en snelle service tegen goede kwaliteit.

Fijn!

Ik heb een Walra setje gekregen van mijn schoonmoeder, en ik ben zo enthousiast dat ik dus meer wilde hebben, dus meer besteld! Tidjig gekregen!

Gewoon goed

Snel vlot geleverd

Snelle levering, en super mooie hamamdoeken ontvangen.

Top kwaliteit en snelle levering, erg blij mee.

Héël tevreden over het reilen en zeilen van Walra

Supertevreden met mijn aankoop, snel bezorgd . Een goed artikel voor een eerlijke prijs zal zeker nog eens een bestelling doen.

Walra lakens prima!!

Ik heb ze gekocht online, snel ontvangen en na het wassen op bed gelegd! Pasvorm prima, voelt prima aan! Dik tevreden!

hoeslaken

ik zocht een hoeslaken van 180xx210.Deze was precies goed en van goede kwaliteit. precies wat ik zocht.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven