Walra heeft een hele goede kwaliteit

Ik verbaas mij eigenlijk dat Walra nog bestaat omdat ik nog steeds handdoeken heb van 40(!) jaar geleden.

Mooie kwaliteit hoeslakens wel aan de royale kant

Website is makkelijk in gebruik. Ondanks de juiste maat (80x200) zijn de door mij bestelde hoeslakens aan de royale kant (breedte).

Goede kwaliteit en snelle levering

Super blij mee!

Heerlijke kwaliteit en een superleuk design! De slaapkamer ziet er heel mooi uit met dit beddengoed.

veel keuze, goede aanbieding

Helemaal fan van de Walra dekbedovertrekken! We hebben weer een nieuwe set aangeschaft. Makkelijk bestellen, goede levering.

Mooie kwaliteit handdoeken

Naar verwachting, goede service

Snelle service, goede kwaliteit ….goed contact

okido

niks mis mee

In alle opzichten een perfecte aankoop!

Ik ben al vele jaren fan van Walra en koop met regelmaat artikelen. De verpakking en de bezorging is altijd en zonder uitzondering prima geregeld. Bij de laatste aankoop --- keuken doeken--- was ik wel even verbaasd dat er geen echte 'handen droogdoek' werd geleverd. nu heb ik drie gewone, maar wel mooie, droogdoeken. toch mis ik die handdoek!

Zoals het hoort

Snelle afhandeling, goed produkt en goede service achteraf.

Fijne handdoeken

We kochten 48 jaar geleden onze eerste Walra handdoeken en washandjes. Daar hebben we jaren mee gedaan. Topkwaliteit en zo voelt het nog steeds aan.

Duidelijke website, super kwaliteit en snelle service !!

Duidelijke website, super kwaliteit en zeer snelle service !!

Blij mee!

Snelle levering en een uiterst zacht hoeslaken.

Mooie kwaliteit

top ervaring

walra is voor mij een merk wat waar maakt erg blij mee. kwaliteit en gebruikersvriendelijk is nog net als vroeger. Hopelijk doe ik er weer net zo lang mee

Als jong meisje hoorde ik alleen maar lof over Walra. Ik heb mij altijd gezworen ooit begin ik ook met de textiel van Walra ,en nu ben ik bijna 63 jaar en kan ik eindelijk beginnen met kopen van Walra . Ook ik merk dat het fijne producten zijn die zeer zeker een aanrader zijn. Nu weet ik zelf waar de mensen toen het over hadden

Ik ben fan

Ik heb wel alles gekocht in de uitverkoop, dat maakt het erg aantrekkelijk. Ben erg tevreden over de kwaliteit, weefstructuur, maar ook de designs en kleuren. Volledig nieuw badtextiel gekocht en sets voor de keuken. Levering is in orde.

Heerlijke natuurlijke materialen.

Contact was prima

De oplossing was niet toereikend.

Voortreffelijk

Nog steeds goede kwaliteit en snelle levering

Lekker snel goed product in huis

Walra heeft geweldige hoeslakens, dus als er een aanbieding is dan bestelling deze.

Slecht

Kreeg heel snel mijn pakket met baddoeken binnen. Zaten bij het openen vol met olievlekken en waren beschadigd. Foto's gestuurd per mail. Daar heb ik tot op vandaag geen antwoord op gekregen. Per watsapp heb ik dit als antwoord gehad Hoi! Wat vervelend om te horen dat er een aantal handdoeken vies/beschadigd geleverd zijn. Dat is niet de bedoeling. Is het een optie dat je de handdoeken eerst even wast om te kijken of de vlekken eruit gaan? Mochten deze er niet uit gaan hoor ik het graag.

Zeer goede prijs kwaliteit producten

Mooie kwaliteit

Mooie stof,pluist niet,degelijke kwaliteit