Mooie handdoekjes

Zoals alle producten zijn ook deze gastendoekjes mooi afgewerkt, zachte kwaliteit en goed formaat.

Heerlijk dekbed overtrek

Heerlijk zacht en heel mooi dekbed overtrek. Zo blij mee.

Bestelling super vlot binnen

Bestelling binnen 3 dagen binnen! Top!

Kwaliteit

Mijn vrouw heeft meer dan veertig jaar geleden Walra uitzet bijelkaar gespaard. Dat kon destijds nog. We gebruiken nog steeds de gastendoekjes en enkele theedoeken. De handdoeken zijn inmiddels versleten maar mag het na zoveel jaar. Wederom handdoeken gekocht bij Walra waar kwaliteit nog steeds voorop staat.

Top kwaliteit

Mooie materialen en een snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt

Ga zeker weer bestellen!

Geweldige kwaliteit iedereen zou bij Walra moeten kopen. Kwaliteit prijs is goed. Model is mooi.

Prima handdoeken

Prachtige site en een snelle levering

Prachtige site en mooie producten , betaalbaar en een snelle levering

Ik kan geen beoordeling geven zolang ik mijn product nog niet heb ontvangen

Ik wacht af tot ik mijn product heb ontvangen

Mooie kwaliteit

Goede aflevering

Mooi kwaliteit

Prima zullen blij zijn

Zag er prima uit mn kerstkado

Goede kwaliteit, alles was zoals verwacht. Ook vlotte verzending.

Geweldig!

Overzichtelijke site.. prachtige dekbed overtrekken..snelle levering en vooral mooie acties met korting.

Al 50 jaar favoriet, goede kwaliteit.

,snelle afhandeling.

Lekker materiaal.

De plastic verpakking is aan 1 kant beschadigd hierdoor heeft mijn onderlaken 2 bruine vlekken die kreeg ik er met wassen niet uit verder ben ik zeer tevreden met het materiaal.

Perfect (zoals altijd)

De kwaliteit van Walra producten zijn altijd top! Maar ook het bestellen gaat altijd zonder problemen. Zeer tevreden dus!

Uitstekende kwaliteit

Prachtige handdoeken. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens sterk en blijven er ook na vaak wassen prachtig uitzien en goed aanvoelen.

Ik kreeg het niet helemaal voor elkaar de genoemde korting te gebruiken bij mijn bestelling, medewerkers hebben er alsnog voor gezorgd en zelfs een paar keer gebeld, wat een service!

Mooie kwaliteit

Snel bezorgd

blij mee

mooi en fijn product

Alleen vreemd dat de bestelling in 3x komt en dat je daar geen meldingen van krijgt. Nu moeten we nog 1 zending krijgen als het goed is maar we kunnen het nergens terug zien.

Hele snelle service, kwaliteit producten en mooie aanbiedingen

Mijn levering verliep er soepel en snel, de producten zijn van kwaliteit, nog niet gebruikt want is voor de uitzet dus product wordt pas over een langere tijd gebruikt. Maar door jullie kortingen kon ik het niet laten liggen!

Altijd keurig geholpen.

Al jaren fan van Walra, goede kwaliteit, super service en snelle levering.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven