Fijn 4 seizoenen dekbed

Fijne, ruime 4- seizoenen dekbed. Het herfstdeel is warm genoeg in de winter. Het zomerdeel hebben we nog niet gebruikte. Goede stiksels zodat alles goed op de plek blijft zitten. Wasbaar op 60 graden. Zeer tevreden tot nu toe.

Te dun.

Handdoekje vormloos. Niet in vorm te trekken

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede service, één handdoek zat een rafel aan en meldde dit. Meteen werd er actie ondernomen en een nieuwe gestuurd, bedankt!

Snelle verzending en hele fijne kwaliteit dekbedovertrek, voor herhaling vatbaar

Snelle service, mooie kwaliteit bedlinnen.

Handige website, snelle service en mooie kwaliteit beddengoed! Zeer tevreden;-)

Snelle levering van een prachtige overtrek

Een dag na mijn bestelling had ik de overtrek al in huis. Prachtig overtrek van een heel mooie kwaliteit. Zelfs mooier als op de site.

Goede kwaliteit

Vroeger had in een vriendin die deze handdoeken gebruikt .Nu heb ik ze ook gekocht met 40 korting echt mooie dikke handdoeken ben er erg blij mee .Ook een mooie neutrale kleur

Altijd goed katoen, heerlijk dekbedovertrek

Tot nu toe elke keer de bestelling volgende dag in huis. Dekbedovertrekken zijn fantastisch heerlijk stevige katoen. Handdoeken zijn lekker dik droge goed niks te lof!!!!

Volledig tevreden

Het overtrek dat ik ontving was precies zoals ik hoopte, ook m’n partner was heel erg blij met het overtrek, de beste die we hebben!

Is mooie kwaliteit en het voelt heerlijk

Snelle levering, goed product

Matrashoes past goed, voelt stevig aan, blij mee

Goede kwaliteit. Snelle levering

Veel keus. Kwaliteit is super.

Prettig

Fijn contact gehad. Kwestie goed opgelost.

Prachtige handdoeken en washandjes!

De producten zijn supersnel geleverd en de kwaliteit van de aanschaf is uitstekend!

Snelle levering. Hele mooie handdoeken

Mooie zachte handdoeken. Mooie kleur.

Tevreden

Voor het eerst handdoeken besteld, zeer tevreden en snelle bezorgservice. Handdoeken ook van super kwaliteit, heel blij mee.. bedankt.

Goede kwaliteit en service

Wij zijn zeer tevreden over het beddengoed dat wij hebben gekocht. Erg goede kwaliteit voor een mooie prijs en ook nog snel in huis.

Bezorging minder tevreden over. Het pakket kwam opengescheurd aan. Gelukkig alles wel compleet. Walra heeft weer een goed product geleverd en heel tevreden.

Je betaalt wat, maar dan heb je zeker ook wat!!!!

Prima service, nette levering en kwalitatief zeer goed! Maatvoering klopt als een bus, materiaal is heerlijk zacht. Wat een enorm verschil t.o.v. goedkopere varianten, ik ben om!

Heerlijk en degelijk beddengoed

Ik heb nu verschillende dekbedovertrekken, ,ze hebben een fijne grote instopstrook en de kwaliteit van het beddengoed is geweldig

Alle handdoeken en washandjes lagen los en niet verpakt in een grote doos, dat had ik niet verwacht.

Alles conform afspraak en ook tijdige levering.

geweldig

mooie kwaliteit en goede bezorging zeer tevreden .

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven