Goede kwaliteit

En snel geleverd.

Zeer goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Uitstekend!

Mijn bestelling was snel geleverd. Het was goed verpakt! Kwaliteit uiteraard Walra!

Ik ben trouwe klant van walra

Fijne materialen

Tijdloze kwaliteit

Ik koop al jaren dekbedovertrekken en handdoeken van Walra. Altijd mooie producten en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Net de laatste aanwinst, een badmat, ontvangen. Prachtige kleur en van een hele mooie zware kwaliteit.

Precies wat ik bedoelde

Eerste ervaringen met Walra is 50 jaar geleden. Dmv spaarsysteem elke maand een aantal van een pakket die ik had uitgezocht en per pakket betaalde. Ik heb nog 2 doeken om glasservies mee af te drogen die we nog steeds gebruiken. Kwaliteit is prima.

aardige dekbedovertrekken

Tot mijn verrassing bleek Walra nog in bedrijf. Ik vond het leuk om daar de dekbedovertrekken te bestellen die ik nodig had. Die zijn correct geleverd. Ik blijf het jammer vinden dat je het materiaal niet kunt voelen als je via internet bestelt.

Overtrek enorm scheef

2 dekbedovertrekken besteld. Deze zijn enorm scheef waardoor ik mijn bed niet fatsoenlijk op kan maken. Super slechte kwaliteit. Sonde van mijn geld.

Snelle levering en goede kwaliteit

Superfijn beddengoed!

Erg blij met mijn dekbedovertrekken. Goede kwaliteit en de lange dubbele instopstrook vind ik ook heel fijn.

Zeer mooie producten en super snelle levering

Voor mijn schoonheidssalon overgestapt naar handdoeken van Walra. Ben zo tevreden over de kwaliteit en de kleuren!!! Ga ook alles bestellen voor mij thuis. Kan niet wachten om mij er zelf mee af te drogen.

Goede kwaliteit, prijsverhouding. Vlotte levering met duidelijke instructies.

Jullie producten zijn geweldig!

Al jaren slapen wij onder het fijne beddengoed van jullie. Super kwaliteit, heerlijk zacht! En ook in onze B&B slapen onze gasten onder jullie fijne dekbedovertrekken. Ze blijven prachtig ... ook na vele keren wassen. Ik kan het iedereen aanraden!!

Vlotte levering

Duidelijke website. Bestellen ging goed en vlotte afhandeling.

Hele vriendelijke vrouw aan telefoon

Ik heb 2 weken geleden een bestelling bij jullie gedaan. Vorige week zaterdag kreeg ik van DHL dat de bestelling was afgeleverd: helaas niet gekregen. Bij de buren gaan vragen, maar ook niet gekregen. Afgelopen dinsdag gebeld met de servicelijn van Walra. Ze waren heel vriendelijk en vroegen mij om tot donderdag te wachten op mijn pakketje. Mocht ik het dan nog niet hebben, dan kon ik ze mailen en een nieuwe. Super service voor de fout van een ander!

Heerlijk dekbed

Meer dan 40 jaar een tevreden klant van Walra. Heel blij met het donzen dekbed.

Super dekbedovertrek

Ondertussen voor het hele gezin een dekbed overtrek. Goeie kwaliteit en lekker lang.

Mooie kwaliteit

Prachtige hoeslakens, mooie kwaliteit, weinig kreuk na het wassen. Alleen de verlenging vinden wij onhandig, hebben liever knopen of een "slurf", maar dat lossen we op met onze naaimachine :)

Dunne stof

De stof is te dun.

Super fijn materiaal en een prachtige leuk!

Lekker bed hebben we nu, het slaapt heerlijk!,,

Fijn product, goed service

Goede kwaliteit

Walra = kwaliteit

Snel, accuraat en top kwaliteit!

Mooi product en goede klantenservice

Het dekbedovertrek dat ik wilde bestellen was in de aanbieding, maar daarmee ging iets mis op de website. Ba een mailtje reageerde de klantenservice heel snel en adequaat. Ik heb het overtrek daarna snel ontvangen en ben er erg blij mee. Het staat heel mooi op ons bed.

Saunadoeken

Mooie, goede en supermakkelijke saunadoeken. Perfecte en snelle levering

Super Service!

Mijn aankoop heb ik niet bij Wales zelf gedaan, maar ze hebben toch mijn klacht opgepakt. Snelle reactie en super professioneel gehandeld. Zelfs na die tijd nog even een mailtje gekregen of alles uiteindelijk gelukt is. Erg netjes gehandeld!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven