Prima service.Mooi product!

Het werd op tijd bezorgd.Goede kwaliteit voor een goede prijs.Aanrader!

Mooie en fijne handdoeken, uitstekende kwaliteit en snel geleverd

De handdoeken zijn van uitstekende kwaliteit, mooi en prettig in gebruik. Ze zijn ook snel en soepel geleverd.

Goede kwaliteit

Bij het uitpakken van handdoeken was er een met een kapot lusje.

Top! Zoals gewoonlijk.

Prima kwaliteit. Snelle levering. Meer hoef ik niet te zeggen, vind ik. Walra doet het fantastisch.

Tevreden

Ik had per abuis de verkeerde maat molton besteld! Het pakket teruggestuurd en het geld is teruggestort! Ik heb al vaker bij Walra besteld en ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit ‘

Snelle levering, mooie overtrekken.

Makkelijke site om te bestellen. Leuke prijzen en een snelle levering.

Het was een snelle levering, echter was de kleur m.i. geen licht grijs maar meer groen. Moest de dekbedhoes dan ook helaas terug sturen. Echter ook dan een snelle service.

Heerlijke badlakens

Zacht en mooi van kleur. In de aanbieding nu voor leuke prijs.

Het gevoel van rust en weldaad

Mijn oude hoes van Walra was versleten en ik besloot dat ik weer zo'n kwaliteitshoes wilde. De ervaring die ik had was het heerlijke slaapgevoel van jaren terug. Dit is nog eens ontspannend slapen! En had ik al iets gezegd over de fijne lengte van de Walra dekbedhoes. Iedere nacht wordt een cadeau!

Snelle levering, fijne kwaliteit

Website werkt prettig, bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Dekbedden voelen kwalitatief aan.

Hele goede service....snelle levering... Handdoeken en washandjes zijn zeer naar wens. Deftige kwaliteit.

Gekocht item prima

Zoals ik van Walra verwacht fijne dekbedovertrek. Echter bezorging slecht. Ik raad een ieder aan niet te laten bezorgen maar af te halen.

Goed verpakt netjes op tijd bezorgd

Prima prijs prima kwaliteit en prima service!

Goede service met online bestellen

Netjes en op tijd geleverd!

Duidelijke webshop en makkelijk te bestellen

Fijne hoeslakens, snelle levering.

Uitstekende kwaliteit en service

Walra bestaat al zo lang al dat ik weet. Mijn ouders gebruikte dit merk beddengoed al en ik heb dit ook doorgeven aan mijn kinderen. Lang leven Walra

Altijd goed

Walra is altijd top . Goede kwaliteit

Snel geleverd en product van goede kwaliteit

Eindelijk een hoeslaken wat exact de goede maat heeft en dus goed om de matras past

snelle levering, beddengoed van hoge kwaliteit

Mooie kwaliteit!

De molton en overtrek voor onze split topper zijn van prima kwaliteit. Ook is het handig dat je bij walra uit veel maten kan kiezen. Voor ieder bed is er beddengoed te koop!

Snelle levering en super kwaliteit

Heel goed; alleen één kleur en 1 maat; Remade cotton cognac 110-60 heel lang niet voorradig

Erg fijn

Washandebesteld was binnen 2 dagen binnen ze wassen heerlijk