Goede producten, snelle levering

Product is netjes, goede kwaliteit en correct geleverd

Geweldig.

Makkelijk bestellen en retourneren.

Top bedrijf

Goede producten snel leveren en goede kwaliteit vergeleken bij andere aanbieders

Uitstekende kwaliteit

Heerlijke stof en mooi design

Geweldig mooie en praktische handoeken

Geweldig mooie en praktische handoeken

Prima gegaan

Vanaf mijn zelf standig aankopen van beddengoed is Walra aanwezig. Toen ik ll verpleegkundige was kocht ik elke 2 maanden lakens, slopen en een mooie deken. Jarenlang plezier, en nu opnieuw weer gedaan. Blij dat Walra nogsteeds kwaliteit verkoopt.

De gastendoekjes zijn van mooe kwaliteit. Het is precies de kleur waar ik naar op zoek was.

hele goede service en/of garantie

Had een probleem met een pas gekochte bad handdoek. Het werd meteen opgelost door een vervangend exemplaar te sturen. Deze had ik de volgende dag in huis. Top!

Erg comfortabele badhanddoeken

Geweldige zachte badhanddoeken

Mooie kwaiteit

Fijne kwaliteit lakens , blijven mooi

zoals het hoort!

duidelijk om te bestellen; vlotte levering en goede informatie.

waardeloos

slechte communicatie, wacht al sinds 18 december, berichtgeving onder de maat!

Heerlijk flanel in de winter

Snelle levering, heerlijke flanellen dekbedovertrekken gekocht. Mis alleen wel flanellen hoeslakens om het compleet te maken in dezelfde kleur.

Kwaliteit! En snelle levering

Ik had een flanel dekbedovertrek besteld. De volgende dag hadden we hem al in huis. De kwaliteit van de stof is uitstekend! Mijn vriend wil geen andere overtrek meer op bed.

Top merk, top kwaliteit, top prijs

Heb hier een dekbed en molton besteld. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snelle service en goede website. Binnenkort overtrek, hoeslaken en keukenlinnen bestellen

Sneller en beter kan niet!!

Alleen maar lof! Zeer snel geleverd en mooie kwaliteit !!

Goede website, levertijd en updates correct.

Goede website, levertijd en updates correct.

Supersnelle reactie en 100% tevreden over de oplossing,

Na het melden van onze klacht over de aangekochte molton, werd deze meteen serieus genomen en zonder problemen hebben we een nieuwe gekregen. Sneller dan snel zelfs!!

Prima garantie!

Problemen worden snel en vriendelijk opgelost!! Naar volle tevredenheid ! Goed bedrijf!!!

Mooi cadeau

Mooi cadeau voor mijn kleindochter. Ze heeft het zelf uitgezocht en is er blij mee. Alleen jammer dat de aangeboden achteraf betalen niet werkt, maar snel geleverd.

Geweldig beddengoed, we liggen onder een zachte warme wolk!

wacht nog op levering van de bestelling

nog geen ervaring omdat product nog niet is bezorgd

Zelfs in deze drukke tijd werd mijn bestelling, die uit twee prachtige badlakens bestond, snel bezorgd. Prima begeleiding via de e-mail.

Niet als gedacht

Na bestellen werd mede gedeeld dat ik binnen drie dagen het bestelde zal ontvangen. Maar helaas het werden er zes, het werd in der voor hal die het publiek toegang hebben. het pakket nog zoek (deze komt wel boven water.) Als U dit bestel bedrijf houd dan neem ik aan bij een ander moet doen er een die het goed doet dat post nl wel eens vertraging maat het persoonlijk overhandigt. Met vriendelijke groet. A.Starreveld

Nog niets binnen

Niet te snel email sturen ik heb nog niets ontvangen

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven