Hele fijne handdoeken en washandjes, lekker zacht en goede kwaliteit

Prima kwaliteit. Goede bezorging. Ik bestel hier wel vaker is een aanrader

Ik heb nog niets ontvangen.

Goedemiddag Ik heb nog niets ontvangen. Dus kan alleen de bestelwijze beoordelen . Die is goed . Verzending niet bekend. Wacht nog af. Mvg Diny van de Loo Na een bericht van Walra kreeg ik vrij snel een bericht van Post.NL. De bestelling ontvangen. We zijn super tevreden met bestelling en ontvangst. Dankjewel Walra.

Goede sevice

Ik had bij de order een verkeerd huisnummer opgegeven. K stuurde Walt’s een e-ail en zij hebben he gecorrigeeerd. Mijn bestselling is netjes afgeleverd. Hier scoot Walra punten mee

Kan ik nog niet zeggen

De bestelling is nog niet geleverd helaas….

Slechte communicatie en lang wachten.

Voor 00:00 besteld en niet de volgende dag maar 3 dagen later zou het bezorgd moeten worden, deze ervaring mail word ook eerder beantwoord dan dat ik mijn spullen heb dus zou nog langer kunnen gaan duren. De mailtje van walara vind ik ook niet heel duidelijk over hoe of wat (dacht bijna dat ik belazerd werd tot ik vanmorgen bericht over bezorgen kreeg) Dus hier valt nog wel wat te halen kwa verbetering.

Prima kwaliteit zoals altijd snelle levering

Mooie overtrekken prima kwaliteit

Het kan gebeuren dat jullie niet de volgende dag leveren maar, misschien beter dit dan ook niet aan te geven.

Slecht

Heb nog niets ontvangen!!!! Dus kan ook niets beoordelen

Afwachtend

Na mijn bestelling een mail met daarin de bestelling, nog niets ontvangen... ook niet echt duidelijk wanneer die eens komt, enkele dagen totaal niets gehoord. Beter ergens de artikelen ophalen in een fysieke winkel gaat stukken sneller.

In afwachting

Website en bestellen 5 sterren. Veel keuze gemakkelijk, duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling kan ik nog niet beoordelen, want heb ik deze laat langer op zich wachten dan de site me liet denken. Daarom de score. Mogelijk door derden en geen invloed op. Maar verwacht dat het goed komt.

Mooi dekbed

Heel mooi dekbedovertrek. Ook een snelle levering ondanks black friday.

Mooie handdoekjes

Zoals alle producten zijn ook deze gastendoekjes mooi afgewerkt, zachte kwaliteit en goed formaat.

Heerlijk dekbed overtrek

Heerlijk zacht en heel mooi dekbed overtrek. Zo blij mee.

Bestelling super vlot binnen

Bestelling binnen 3 dagen binnen! Top!

Kwaliteit

Mijn vrouw heeft meer dan veertig jaar geleden Walra uitzet bijelkaar gespaard. Dat kon destijds nog. We gebruiken nog steeds de gastendoekjes en enkele theedoeken. De handdoeken zijn inmiddels versleten maar mag het na zoveel jaar. Wederom handdoeken gekocht bij Walra waar kwaliteit nog steeds voorop staat.

Top kwaliteit

Mooie materialen en een snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt

Ga zeker weer bestellen!

Geweldige kwaliteit iedereen zou bij Walra moeten kopen. Kwaliteit prijs is goed. Model is mooi.

Prima handdoeken

Prachtige site en een snelle levering

Prachtige site en mooie producten , betaalbaar en een snelle levering

Ik kan geen beoordeling geven zolang ik mijn product nog niet heb ontvangen

Ik wacht af tot ik mijn product heb ontvangen

Mooie kwaliteit

Goede aflevering

Mooi kwaliteit

Prima zullen blij zijn

Zag er prima uit mn kerstkado

Goede kwaliteit, alles was zoals verwacht. Ook vlotte verzending.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven