Bestelling verliep zeer sieper en perfect

Makkelijk site , alles verliep zeer soepel, snelle levering!! Echt top !! Zeer aan te bevelen!!

Prima service na klacht doorgegeven te hebben en samen tot een oplossing gekomen te zijn.

Lever snelheid en kwaliteit bevalt uitstekend.

In goede orde ontvangen. Materiaal degelijk en een mooie uitstraling kleur en patroon. Daarbij een gratis hammamdoek ook mooi meegenomen. Tot de volgende keer.

Heel tevreden!

Het dekbedovertrek wat is heb gekozen is prachtig! Mooie kleur, fijne zachte katoen en razendsnel thuisbezorgd. En als cadeautje nog een grote hamamdoek erbij!

solide materiaal

dekbed overtrekken en hoeslakens passen prima en laten zich goed wassen

Altijd top!

Heel mooie en kwalitatief goede beddengoed en keukentextiel! Ben een zeer tevreden klant.

Snel, goed en betrouwbaar

Website is overzichtelijk en de kwaliteit is nog altijd super.

Mooi dekbedhoes

Past goed en heeft nog een mooi instop strook

Fijne dekbedovertrekken mooie stof en kwaliteit, lang genoeg (2.20m). Snelle levering!

Blijft goed om het matras zitten, geen plooien.

Bij een vakantieadres, met fantastische bedden, hadden ze een Walra hoeslaken. Ik hoefde er niet lang over na te denken om deze voor thuis aan te schaffen. Zo gezegd zo gedaan.

Zeer goede kwaliteit, Snelle levering, goede voorwaarden en duidelijk omschreven.

uitstekend

de kwaliteit is zonder meer top kwaliteit. de snelheid waarmee de goederen werden geleverd verbluffend.

Levering op tijd en ziet er goed uit

Vlugge levering

Ziet er goed uit

SUPER!!

Mooie zware kwaliteit handdoeken.

Nette snelle levering

Prima kwaliteit handdoeken

Fijne kwaliteit handdoeken en washandjes

Snelle levering ,zeer goede kwaliteit. Duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden.

Super goede service!

Na contact te hebben gehad over een kapot badlaken na 1x wassen, had ik de volgende dag al een nieuw badlaken in huis. Supergoed, snel en erg vriendelijk geholpen. Top!

Topservice, mooie producten.

Mooie, stevige zachte handdoeken van gerecycled katoen besteld. Super snelle levering. Mooie kwaliteit handdoeken.

Snel en nauwkeurig

Werkelijke kleur komt overeen met die van op de site. Makkelijk te bestellen en snelle verzending.

Super fijn hoeslaken liggen lekker en blijven lang goed

Walra? Ik ben fan.

Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Ik heb al eerder beddengoed en handdoeken besteld, het bevalt allemaal prima en ik kan Walra zeker aanbevelen.

Erg mooi beddengoed

Zeer blij met het nieuwe dekbed Walra is altijd mooi

Als meisje van achttien mijn uitzet bij dit bedrijf aangeschaft.was toen al prima en leuk om steeds een pakket te ontvangen.Ben nu 58 jaar verder maar gebruik nog steeds drie tafellakens.Dat zegt genoeg toch. Groeten van een tevreden klant.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven