Producten zijn uitverkocht...

Ik zocht een aantal producten en tot mijn schrik zijn deze uitverkocht. Ook een aantal weken later is dit het geval. Jammer (nu ben ik naar de Hema gegaan).

Goede producten en service en super snelle levering.

Fijne handdoeken, washanden en badlakens. Ook voor familie besteld vanwege de korting.

Giede kwaliteit!

Goede kwaliteit! Snelle levering! Goed verpakt!

Handdoeken super zacht. Hoeslaken ook fantastisch

De ervaring met Walra is goed!

Snelle levering. Helaas was de kleur niet wat ik had gehoopt en heb het retour gestuurd. De afhandeling van de retour ging ook snel.

Ik hoopte op glazendoek, dat was ook de beschrijving maar zat er niet bij.

Geweldige kwaliteit

Heel blij met de remade cotton badhanddoeken. De kleurrijke handdoeken hebben een fantastische absorberende werking en blijven - ook na veel jaren dagelijks gebruik - als nieuw.

Nederlands, niet gemaakt in China, absoluut betaalbaar en van goede kwaliteit

Kwaliteit handdoeken is uitstekend ook in verhouding tot prijs. Goed dat sprake is van hergebruikte materialen. Service en reactiesnelheid vanuit Walra prima. Al worden de handdoeken dan gemaakt in Pakistan: fijn om te kunnen kopen bij een Nederlands (Europees) bedrijf!

Tevreden

ik ontving wat ik bestelde en met tevredenheid

Gewoonweg super!

Zeer mooie donsovertrek. Goeie kwaliteit en zeer aangenaam om in te slapen. Vandaag besteld, de volgende dag al in huis.

Topkwaliteit

Hoeslaken goed verpakt, elastiek rondom en mooie stevige jersey. Blij

Handdoeken en beddengoed

Ik heb afgelopen maand beddengoed van Walra aangeschaft. De kwaliteit voelt fantastisch aan! De kussens, dekbedden en bedlinnen zorgen voor een uitstekende nachtrust

Kwaliteit en modern

Heel blij met het dekbedovertrek. Hele goede kwaliteit (kleur behoud en stof) ook na het wassen. Genoeg ruimte voor het instoppen. Je merkt echt verschil qua stof in verhouding met ‘voordeligere dekbedovertrekken’ die je elders kopen kan.

Heel goed.

Het was goed en op tijd bezorgd.

Goede en snelle service

Uitstekende kwaliteit dekbedhoezen. Snelle service.

Fijne warme deken.

Het dekbed-deken wat wij kochten is van een mooie kwaliteit en lekker warm. Hij ligt bij ons op bed, maar we pakken hem ook vaak mee voor op de bank bij de TV.

Snelle levering en fantastische dekbedovertrekken

Ik heb twee flanellen dekbedovertrekken besteld van het merk Walra. Heel snelle levering en uitstekende qualiteit. Heel blij mee.

Kreeg een hoeslaken met een fout Paar dagen later een nieuwe ontvangen Nogmaals dank

Grote keuzes, betalen en snelle levering.

Keuze voor camper bedden was groot.

Prettig gevoel

Deze zomer een Walra all in one dekbed voor onze caravan aangeschaft. Dit is zo goed bevallen dat we na de vakanties dezelfde dekbedden voor thuis gebruik hebben aangeschaft :-)

Goed...

Mooie kwaliteit, en perfecte maten

goede kwaliteit

hand- en theedoeken van goede kwaliteit, drogen na eerste maal wassen al gelijk heel goed.

Geweldig dekbedovertrek blij mee

Heb het gewassen en gelijk op mijn bed gelegd.Heerlijk geslapen.Mijn man ook.We zijn er blij mee.En zullen zeker met de tijd bij walra bestellen.gr

Mooie kwaliteit

Walra altijd goed