Prima voorelkaar

Prima!!

Ik heb een dekbedovertrek gekocht en ben heel blij met de snelle levering en de goeie kwaliteit.

Tevreden

Mooie handdoeken

goede spullen snel geleverd nette prijs

Ik ben zeer tevreden met de designs en kwaliteit van walra

Mooie producten van goede kwaliteit

Goede kwaliteit en super snelle levering

Wat een goede webshop. Kwaliteit is goed. De levering is super snel. Zeer tevreden...bestel zeker weer.

Goede service en kwaliteit. En als er iets is een luisterend oor. Zeer belangrijk is deze tijd want het moet normaal zijn maar het wordt een uitzondering. Met vriendelijke groet, Mevr.M.E.van den Berg

Perfectie

Eindelijk heb ik de hoeslakens ontvangen die passen op mijn bed. Heb al veel geld uitgegeven om de juiste hoeslakens te krijgen.

Miste 1 badhanddoek

Goede gezongen maar miste 1 roze badhanddoek.ipv 10 had ik er 9 op.zo,n aantal dacht ik kan gebeuren .

Snel, makkelijk en mooie producten!

Prachtig dekbed, bevalt goed!

Mooie producten

Snelle levering, mooie kwaliteit, wat wil je nog meer.

Mooi beddengoed van goede kwaliteit

Nadat ik een paar jaar geleden handdoeken bij Walra had besteld heb ik er nu ook een hoeslaken en dekbedovertrek besteld. Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Mooi materiaal en kleur.

Goede kwaliteit dekbedhoes

Goede kwaliteit en prima service.

Kwaliteit handdoeken is zeer goed. Ook de service is prima, de door mij bestelde sale artikelen waren niet meer leverbaar, maar daarvoor niet afgeprijsde handdoeken in dezelfde kleur voor de sale prijs gekregen. Topservice!

Super kwaliteit

En vlotte levering

Zeer tevreden.

Levering en kwaliteit uitstekend! Wel een opmerking: website van Walra was Engelstalig en ik kon nergens de switch naar Nederlands vinden.

Super service

Dekbedhoes ontvangen. Bij het openmaken zag ik kleurverschil met de kussenslopen. Contact gehad, foto's toegestuurd en een nieuw pakket ontvangen. Heel fijn dat het zo opgelost kon worden

Zeer tevreden.

Snelle levering, van vintage satin dekbedovertrek. Heerlijk zacht en goede kwaliteit. Erg blij mee.

Mooie producten en goede kwaliteit!

De laatste tijd diverse mooie dingen aangeschaft voor ons appartement in Spanje, omdat ik weet dat de kwaliteit goed is!

heel fijn

goede kwaliteit, goed verpakt, lekker koel en ook zacht, prima afwerking, snelle levering

Goede klantenservice en kwaliteit

Nieuwe voorraad handdoeken besteld. Bestellen ging eenvoudig, levering was op tijd. Kwaliteit van de handdoeken is uitstekend en lekker zacht. Het is de eerste keer dat we Walra kopen, dus de tijd zal moeten uitwijzen hoe lang ze mee gaan.

goede service

snelle reactie op foute levering juiste dekbed gelijk weer toegestuurd erg goede service

Mooie handdoeken en snel ontvangen

Ik gebruik altijd Walra handdoeken. Heerlijk zacht en prachtige kleuren.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven