Top producten,goede kwaliteit blijft mooi

Bestellen,volgen en snel thuis gebracht.

Geweldig!

Ik had al een walra dekbed overtrek. Toen er 1 bij gekocht . Ik heb het idee dat ik beter slaap door de zachtheid van de stof . Wel vind ik ze een beetje saai , zie graag een beschaaft printje erin . Maar voor de rest top !!

Uitstekend. Goede kwaliteit en snelle levering

Uitstekend. Goede kwaliteit en snelle levering

Prima levering, nette gastendoekjes

Gastendoekjes werden snel geleverd en zien er netjes uit.

45 jaar

45 jaar geleden mijn eerste uitzet gekocht bij een dame die aan huis kwam. Onlangs zag ik dat walra nog altijd bestaat, mijn handdoeken waren versleten en de keuze was dus snel gemaakt! Doe zo voort

Snelle levering, mooie kwaliteit

Goede kwaliteit

De handdoeken en washandjes zijn van goede kwaliteit. De stof heeft een fijne dikte.

Mooi stevig hoeslaken, goede kwaliteit. Snelle levering en goede communicatie!! Een echte aanrader

walra is gewoon goed

Goede producten, aanbiedingen niet altijd even duidelijk

Goede kwaliteitsproducten! Ook mooi dat er “bundels” worden aangeboden, ofwel sets van handdoeken. Wat ik wel verwarrend vond is het aanbod op de website, door de kleur te veranderen veranderde ook het kortingspercentage en ook de beschikbaarheid van specifieke kleuren in de losse verkoop of de verkoop in een bundel vond ik niet eensluidend. Verder prima bezorging/levertijd.

Snelle levering en fantastisch product

De dekbedovertrek met flanel katoen is werkelijk een aanrader. Voelt fantastisch om onder te liggen.

Prima product, snelle levering

Een mooie Hamamdoek, zachte kleur, lekker groot

Keurige onderneming, correcte opvolging, mooie producten!

zie boven

Prima produkt

Leuk dessin goede kwaliteit en snelle levering

Prima.

Goede kwaliteit en een snelle en goede service.

Na 3x in de droger nog steeds gigantisch veel pluizen handdoeken

Walraven handdoeken vallen tegen, blijven pluizen ook na meerdere keren in droger te zijn geweest.

Ouderwetse kwaliteit

Mijn eerste ervaring was m'n uitzet uit 1976. Anno 2023 heeft walraven nog niets ingeboet aan de kwaliteit.

ben zeer tevreden over mijn dekbed

de bezorger was een nette jongeman maar de pakketdienst vond ik slecht, heb drie keer een andere tijd door gekregen en dat heeft mij ander halve dag gekost, dit vind ik slecht

Alles de volgende dag geleverd

Alles naar tevredenheid

Kon echt niet beter

Perfecte handdoek die goed droogt!

Wat een goede handdoeken! Lekker zacht en dik en drogen goed! Verzending conform verwachting en netjes verpakt. Bij de eerste keer wassen van de handdoeken zat de droger helemaal vol met stof/vezels. Mogelijk zou dat in de fabriek beter doorgeblazen kunnen worden.

snelle levering, mooi product

Slechte start, uiteindelijke alles tot volle teveredenheid opgelost

Artikel 100% tevreden Afwikkeling ivm personeelswisseling hobbelig maar uiteindelijk helemaal tot volle tevredenheid opgelost

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven