Snelle levering en mooie gastendoekjes.

Mooie kwaliteit gastendoekjes en lekker zacht. De ophanglus is heel praktisch.

Kwaliteit met irri details

Mooie dekbedhoezen, snel geleverd. Kussenhoezen bevatten aan zijkant stevige bijna jutte-achige labeltjes die er natuurlijk af moeten dus dat was even knutselen. Daar wil je je ‘s nachts niet aan irriteren als je wilt slapen.

Heerlijk beddengoed!

Walra geeft een zeer goede service en snelle levering. Ook de kwaliteit is super!

snel bezorgd

's avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Het rare is: de handdoeken drogen niet echt. Kan ik daar iets aan doen? Ze zijn al eerst gewassen

Ze zijn wel heerlijk zacht

Jammergenoeg was de rits van de tas stuk.

Toen het dekbed uit de doos kwam was de rits stuk ,van de tas waar het dekbed inzit...heel jammer, die was helemaal kapot getrokken. Heb de klanten service gemailt en ben daar zeer correct geholpen . Uiteindelijk hebben we besloten om bij een volgende bestelling 10 procent korting te krijgen .. Ach ja ,ik blijf het jammer vinden dat de tas stuk is ..het was niet mogelijk mij een nieuwe tas te bezorgen....

Erg goed

Prachtige kwaliteit ben er heel blij mee

Super fijn

Heerlijk zacht beddengoed en heerlijk comfort. En het dekbed is super fijn zonder dekbed overtrek , het slaapt Heerlijk en super fijn opmaken

Zeer tevreden over prima product

Snel goed natuurvriendelijk

Prachtig handdoeken

Prachtig kwaliteit handdoeken, dochter erg blij

Superfijne dekbedovertrekken, snelle levering. Ook nog extra leuk als ze afgeprijsd zijn.

Prima geïnformeerd

Een product was niet op voorraad. Mailbericht geplaatst om geïnformeerd te worden. Daar werd heel goed gehoor aan gegeven.

Het past prima

Het is van goede kwaliteit.

Aanbieding niet nagekomen

Ik bestel washandjes 3 + 1 gratis, de gratis washandjes zaten er niet bij. 9 x2 besteld dus zou er 3x2 gratis bijkomen. Jammer, ik had Walra anders ingeschat.

erg goed

bestelling snel geleverd. Producten naar wens

Ik heb al een aantal keren bij Walra besteld en ben elke keer tevreden. Het zijn mooie producten van goede kwaliteit. Alleen de laatste keer heb ik een handdoek teruggestuurd omdat ik de kleur vond tegenvallen. Het is erg makkelijk om te retourneren dus dit is ook meteen een pluspunt. Tot slot is de klantenservice makkelijk te bereiken en vriendelijk. Het enige puntje is dat de medewerkster mijn mail een paar keer niet goed las, waardoor ik een paar keer moest uitleggen wat ik precies wilde. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar het is misschien toch een puntje van aandacht.

Slecht

Ik heb vorige week woensdag besteld en het is nog steeds niet afgeleverd conform afspraak dat het de volgende dag in huis zou zijn

Mooie hoeslaken en van goede kwaliteit .

Snelle bezorging, zowel artikelen als service top!

Goed en optijd

Al 40 jaar mijn merk

Ik koop al 40 jaar bij walra. Handdoeken, lakens, dekbedovertrekken. Sterk katoen, waar je jaren mee doet

Vreselijk kreuk dekbed

Vreselijk als het uit de was komt. Spijt van

Keurig verpakt en goede kwaliteit

Snelle bezorging. De dekbedovertrekken waren goed verpakt en ik denk dat de kwaliteit goed is. Ik had echter gehoopt dat de hoezen strijkvrij waren.

Prima geregeld.

Prima geregeld allemaal.

Mooi product, snelle levering

Ben heel tevreden met mijn product.

Super tevreden

Snelle levering en mooie kwaliteit

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven