Prima maar meer van de kwaliteit verwacht

Prima handdoeken alleen had meer van de kwaliteit verwacht. Bij het volgen van het waslabel welke aangeeft dan deze bij 40C gewassen dienen te worden verwacht je niet dat de handdoeken krimpen.

zeer goede kwaliteit

snelle keuze,snelle service en zeer goede kwaliteit.

snel en nette levering

Snelle levering. Prima verpakt en de dekbedden zijn van een supermooie kwaliteit.

Het is van goede kwaliteit. Ik gebruik het al 30 jaar. Ik heb nog een setje handdoeken van toen.

Heel tevreden over kwaliteit, service en levering

Perfecte bestelling, perfecte levering en het allerbelangrijkste Perfecte pasvorm!

Mijn ervaring met walra is zeer goed.

Goede kwaliteit, wat je bij Walra koopt is in mijn beleving perfect. Of het nou om dekbedovertrekken, hoeslakens, handdoeken, washandjes of gastendoekjes gaat. Alles voldoet aan mijn verwachting. Ook na vele wasbeurten, blijft Walra mooi in vorm. Mijn oma kocht bij Walra, mijn moeder, ik en nu ook mijn eigen dochter.

Ik ben erg tevreden over het dekbed dat ik heb besteld, voldoet écht aan mijn verwachting .

Ben inmiddels 56 jaar getrouwd en heb destijds mijn héle linnen uitzet bij elkaar gespaard via Walra. Ik heb nu nóg Thee- en glazendoeken van mijn uitzet van toen. Als ik nu een mooie aanbieding van Walra zie, durf ik dat met een gerust hart te bestellen, want ik weet, dat het niet mooier of beter wordt voorgesteld dan het is. Prima kwaliteit, kortom “ Chapeau voor Walra” na al die jaren

geweldig

Snelle levering en super kwaliteit

Alles prima gelopen

Alles prima. Te veel bestelde producten vlot terug betaald

goede kwaliteit

Heerlijk zacht, comfortabel en warm flanellen dekbedovertrek. Precies wat er ervan had verwacht.

Altijd schitterende kwaliteit

Mooie prachtige keukenset voor de winter. Goed ontvangen bij onze kinderen met Sinterklaas.

Ben zeer content met de dekbedovertrekken

Mijn ervaring met walra is goed

Heel mooi en zacht

Alleen ik heb verkeerde maat gekocht had het al gewassen, zo jammer

Tevreden

Fijn contact aan telefoon. Snel naar oplossing gezocht en antwoord gekregen zoals beloofd

Snelle levering en kwaliteit

Het materiaal is heerlijk maar de kleurbeschrijving klopt helemaal niet

Helaas heb ik de verkeerde kleur besteld; een vergissing mijnerzijds. De hoes is heerlijk warm.

Goed mooie stoffen en goede kwaliteit

Goede service en erg tevreden over dekbedhoezen. Mooie kleuren.

Alles top geregeld en supersnel geleverd !

Alles top geregeld en supersnel geleverd !

Prima kwaliteit tegen een billijke prijs.

De handdoeken zijn prima qua mate van vochtopname.

Goede kwaliteit beddengoed èn handdoeken

Snelle en goede levering.

Goede kwaliteit hoeslaken

Eerder kocht ik een hoeslaken van een ander, goedkoop merk. Hoewel wat duurder is dit hoeslaken van veel betere kwaliteit en past het veel beter. Blij mee!!

Had ik deze handdoeken maar jaren eerder gekocht.

Het zijn echt zeer mooie handdoeken, van een top kwaliteit. Al vele merken geprobeerd, maar had ik maar eerder geweten dat deze zo goed zijn. Had een hoop geld bespaard, ik zou het iedereen aanraden, echt waar voor je geld.

Mooie Dekbedovertrek aangeschaft bij Walra . Goede kwaliteit, snelle levering. Voor een prima prijs.

Niks anders meer op bed en in de badkamer

Bij walra bestellen is heel fijn. Duidelijk en vriendelijk.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven