Kwaliteit!!

Prachtige badhanddoeken ! Erg mooi en heel goede kwaliteit.

Prima service, bestellingen worden snel en goed geleverd.

Van kinds af aan ben ik bekend met Walra. Wij woonden in Waalre en mijn moeder kocht veel bad- en linnengoed bij Walra. De kwaliteit is nog steeds erg goed en de service ook. Het assortiment is groot zodat er voldoende keuze is. Walra ga zo door!

Kussens besteld Snel geleverd

Snelle verzending, mooi badgoed

Snelle verzending, weer blij met de mooie washandjes en gastendoekjes.

Geweldige service

Na 2x in 1 bestelling klachten , werden ze zonder problemen in samenspraak netjes opgelost!

Geweldig bedrijf, top kwaliteit

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snel bezorgt, Top kwaliteit, geweldig bedrijf. Echt een aanrader

Teleurstellend

Had tijdens de Black Friday wat verschillende producten gekocht maar verkeerd gekeken en een te kleine maat onderlaken gekocht. Gevraagd of ik de lakens kon omruilen voor de juiste maat. Dit kon, maar niet tegen de prijs wat ik ervoor betaald had. Kon tegen de reguliere prijs min 10%. Dan maar de lakens retour en geld terug. Niet erg voorkomend.

De gewone dingen, ongewoon goed doen.

Niets teveel en niets te weinig beloofd. Alles is conform belofte geleverd. Dat heet in 2023 perfectie ;-)

Mooie baddoeken, van prima kwaliteit.

Beste kwaliteit

40 jaar geleden onze hele uitzet gekocht bij Walra (consulente) nu spijt dat we niet weer direct voor Walra hebben gekozen. Nu hebben we 4 goedkopere dekbedden elders gekocht waar we niets aan hebben. Walra is inderdaad niet goedkoop maar de dekbedden zijn super!

Helemaal goed

Mooi materiaal, mooie kleur, de badhanddoeken die ik wenste.

Mooie stof en slaapt heerlijk

Goede prijs kwaliteit verhouding

Na eerdere goede ervaringen met Walra, voor wat betreft handdoeken, theedoeken, etc., wederom met genoegen geïnvesteerd in linnengoed van Walra. Mooi om te zien dat onze kinderen de voorkeur voor Walra ook al overnemen!

Geweldig!!

Fijne dekbedovertrekken! Snelle levering. Dus geweldig!!

.mooie fijne stoffen

Goede stevige kwaliteit

Kwaliteit produkten!

Geweldige ervaring met de produkten van Walra, Super kwaliteit en de produkten zijn van aangenaam materiaal. Gebruik al bijna 40 jaar produkten van Walra, destijds werden deze aan huis verkocht. Beddegoed en dekbedovertrekken zijn van luxe materialen en perfecte maatvoering. Tevens duidelijke beschrijving van de produkten en zorgvuldige verzending.

Helemaal goed

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, netjes verpakt.

Perfecte levering

Mijn eerste bestelling na 55 jaar is net zo soepel verlopen als 55 jaar geleden. Wij zijn 4 december 1968 getrouwd. Walra was toentertijd een hot item. Ik had nieuwe handdoeken nodig en tijdens mijn speurtocht op internet kwam ik Walra tegen. Uit nostalgie heb ik de handdoeken meteen besteld. Toevallig heb ik vanmiddag mijn verzilverd bestek met roosjes, gekocht bij een toentertijd een zuster NV van Walra, gepoetst. Toen het aankwam hadden mijn ouders het al betaald als huwelijkscadeau wat een complete verrassing was. Ooit zoveel oud geluk beschreven gekregen? Of ben ik gewoon één van de velen? Met vriendelijke groet, Maud Molenaar- van Beers

Zeer tevreden klant

Echt uitstekend

Echt een hele goede snelle topservice!

Super goed

Super snelle en goede levering

Super kussens

Snelle levering goede kwaliteit zoals verwacht.

Snelle levering goede kwaliteit voldeed aan mijn verwachting.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven