Uitstekend product

Mooie sortering. Representatief product, prachtig en degelijk afgewerkt met super mooie zoom met sterke boord. Degelijk uitgevoerd, ook de flexibele ophang lus is top. Een echte aanrader.

Snelle levering!

Ik heb een aantal handdoeken en badlakens besteld. Een hiervan was gerafeld. Ik heb een foto gestuurd en kreeg hiervoor een nieuwe. Fijne service!

Mooie zachte handdoekenset

De handdoeken en washandjes zijn helemaal wat ik gehoopt had. Enige minpunt is dat 4 van de set van 10 handdoeken op de vouw vies waren toen ik ze opgestuurd kreeg, of dat ze op de grond hadden gelegen. Omdat de zandkleur beperkt op voorraad was ten tijde van mijn bestelling, heb ik ze maar in de wasmachine gestopt. Ze zijn gelukkig mooi schoon geworden, maar het klopt niet dat ik ze vies aangeleverd had gekregen.

Geweldige kwaliteit.

40 jaar geleden heb ik van Walra mijn uitzet gekocht. Handdoeken, badlakens, dekbedovertrekken en een wollen deken. De deken en nog tww badlakens heb ik over maar de rest heb ik zeker zo'n 35 jaar intensief gebruiket. Nu heb ik een mooie sprei gekocht en ik hoop dat deze ook nog jaren mee zal gaan. Super kwaliteit waar jej aren lang plezier van hebt. Bedankt.

Gewoon super kwaliteit en niks anders

De producten van Walra zijn kwalitatief zeeeeer hoog. Blijven zeer goed op kleur en in model na vele keren gewassen en na veelvuldig gebruik. Echt TOP

prachtige kwaliteit!

Mooie kwaliteit hoeslakens met precies de goede pasvorm.

Super ik mocht na 30 jaar eindelijk nieuwe Walra handdoeken kopen

Walra altijd goed

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit

Heerlijke handdoeken en van goede kwaliteit, bestellen makkelijk en werden snel geleverd. Verschillende betalingsmogelijkheden is ook heel prettig. Fijne website.

Altijd perfect

Ik ben 67 en heb al walra vanaf mijn 18 jaar

Basic

Ik vind de dekbedden erg basic. Ik heb de dekbedden in de aanbieding gekocht. Normaal kost zo'n dekbed 100 euro. Ik had voor 100 eur wel een knoopje / sjiekere afwerking verwacht bij de insteek hoes. Verder kreukt het dekbed best wel. De print vind ik mooi. Maar ik was wel wat teleurgesteld. Als 't dekbed niet in de aanbieding was, had ik hem terug gestuurd

Nu kom ik mijn bed niet meer uit.

Ik moest echt wel even denken voordat ik het bedrag wilde uitgegeven aan het dekbed wat ik gezien had bij walra. Maar wat ben ik blij dat ik het uitgegeven heb. Het zachtste flanellen dekbed ooit. Het oogt niet erg zacht maar het voelt heerlijk en is lekker warm. Service was zoals beloofd en het dekbed ziet er net zo uit als op de foto’s. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende aankoop.

Lekker zacht!

Heerlijke zachte washanden en handdoeken en voor een betaalbare prijs!

Betrouwbare service.

Onlangs een aantal dekbedovertrekken van Walra besteld. De keuze en kwaliteit staan buiten kijf. Altijd goed en netjes afgewerkt, en blijven bovendien na het wassen maatvast. Bij een van de overtrekken was echter sprake van een weeffout. Nadat ik dat had aangegeven werd de klacht nog dezelfde dag op professionele wijze opgelost. Top service.

mooie en prima handdoeken!

we zijn zeer tevreden over de handdoeken die we bestelden. En vandaag besteld, morgen bezorgd, dat was handig toen we een late bestelling deden

Mooie handdoeken. Goede kwaliteit en mooie kleur. Snelle en nette levering.

Topkwaliteit

Tsja..wat zeg ik hier over.....heb nu voor de zoveelste keer beddengoed van Walra gekocht. Nooit meer anders. Top kwaliteit en bovendien erg mooie dessins. Ik ben fan

Snel en netjes geleverd, mooi dekbedovertrek!

Alles verliep heel soepel en het dekbed voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.

Spullen betaald, werden opgestuurd, daarna ontvangen.

Magische webshop. Met elfjes, sterren, glitter en wensen. O, nee, sorry, dat was een andere webwinkel. Walra is een dood-normale webwinkel.

De taupe kleurige handdoeken en washandjes besteld. Mijn zus is al 34 jaar getrouwd en ik kan me nog heel goed herinneren dat ze een Walra consulente op bezoek kreeg om haar uitzet bij elkaar te kopen. Ze heeft nog steeds handdoeken van die bewuste avond in gebruik. Dat wil echt wat zeggen over de kwaliteit. Dus met Walra ga ik een klein beetje terug naar de goede oude tijd.

Mooie kleuren en top quality!

Super snel, goede handdoek!!

Fijne dekbedhoes

Lekker soepele stof en de ruime maat en instopstrook zijn erg prettig. We zijn erg tevreden over de producten van Walra.

Ontzettend fijne handdoeken.

Slechte kwaliteit voor deze aanschafprijs

Ophangtouw na 1 dag kapot

Parklaan 81