Super handdoeken, jarenlang plezier van

Al 33 jaar Walra fan. Enige puntje was de bezorging handdoeken in een kartonnen doos gegooid. Was vroeger heel anders verpakt. Jammer, deze handdoeken zijn toch ietwat een "cadeautje" om aan te schaffen.

Was top

Het dekbed voldoet niet aan de verwachtingen.

Het dekbed is op een of andere manier niet goed gemaakt, want bij het opvouwen krijgen we dit niet recht opgevouwen, het trekt scheef.

Leuk dekbed, voelt goed, achterkant wel wat streepgevoelig in de was Bezorging op tijd en goed

Al jaren in goede gezondheid

mooie kwaliteit en pasvorm

Fijne badjas; mooie kwaliteit en prima pasvorm. Zoals verwacht!

Prima kwaliteit voor intensief gebruik

Fijne keukendoek voor vele, natte handjes!

Snelle levering en mooi kwaliteit!

Mooie handdoeken en mooie kwaliteit

Topkwaliteit

Topkwaliteit beddengoed en badtextiel. Ik heb het allemaal van Walra, er kan niets anders tegenop. De prijs valt reuze mee. Een merk dat ik iedereen kan aanraden.

Dik tevreden

Snel en duidelijk geholpen

Kwaliteit is na 50 jaar nog steeds uitstekend. Ook snelle levering

Correcte afhandeling van bestelling

Zeer tevreden met het product en zeker omdat het uit gerecyclede materialen bestaat. Zo worden goede materialen hergebruikt.

Prima kwaliteit voor een mooie prijs

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Fijne webshop

Fijne webshop en overzichtelijke website. Daarnaast is de verzending erg snel. Heel fijn dat er ook een mogelijkheid is tot achteraf betalen.

Wat een kwaliteit!

In de jaren 80 begonnen met de uitzet. Ik heb nu nog een strandlaken uit die tijd. Uiteraard nog steeds walra handdoeken enz. Maand geleden dekbedovertrek gekocht. Tja ...alleen maar lof. Meer hoef ik niet te zeggen eigenlijk.

Super zaak met uitstekend materiaal

Overtrek willen bestellen in de Black Friday actie-periode echter mijn keuze was niet voorradig. Later kreeg ik melding dat het overtrek weer geleverd kon worden en wel MET gebruikmaking van de actieprijs! Dat vind ik echt super klantvriendelijk. Het flanellen overtrek is bovendien van de zo bekende Wala kwaliteit dus erg tevreden!

Dit dekbedovertrek is HEMELS

Het is een feest om hier onder te gaan liggen:)

Super fijne handdoeken

Erg fijne handdoeken. Ook zeer snel geleverd

Ik ben heel goed en heel snel geholpen

met goed en snel geholpen bedoel ik inderdaad dat ik na bestellen op Black Friday, 3 dagen later de bestelling al binnen had.

Goede kwaliteit

Ik heb een molton en een hoeslaken besteld bij Walra. Alles netjes en snel geleverd. Ik heb het beddengoed nu twee keer gewassen. Het blijft mooi in vorm en het ligt heerlijk zacht.

Prima opgelost chapeau

Walra is een ouderwets topbedrijf prima ,probleem heel goed afgehandeld ben heeeel blij

Prima. Snelle levering en goede kwaliteit

Zie titel.

Toppie

Ik ben echt fan van Walra. Handdoeken, hoeslakens, dekbedovertrekken en deken voor onze kleindochter behoren tot onze collectie. Voor iedereen een aanrader. Kwaliteit is prima en service ook.

Klein probleemp

Ik had mijn washandjes samen met handdoeken besteld tijdens blackfriday.helaas waren washandjes niet op voorraad maar is keurig nadie tijd met blackfriday korting op gestuurd .erg blij mee .

Altijd keurig geregeld!

Zie bovenstaand. Ik mis alleen de effen met streep erin geweven overtrekken in de collektie. Jammer, ik heb nog steeds één zacht roze. Heel zuinig op. Ik hoop dat ze terugkomen. vr gr

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven