Top kwaliteit + service voor een goede prijs.

Enorm blij met Walra producten. 2 dekbedden, een setje handdoeken en een dekbedovertrek. Stelt nooit teleur. Zeer aan re raden!

Fijne handdoeken

Goede levering netjes verpakt en goede kwaliteit handdoeken

kwaliteit is heel slechter geworden

Vergekijk met vroegere jaren verschrikkelijke kwaliteit ik ga nooit meer kopen Walra , te dun stof beeee, schande

Top product voor een normalePrijs

Heerlijk beddengoed Mooie kwaliteit en voor een normale prijs Eindelijk een bedrijf dat wel kwaliteit voor de gewone man aanbied

Prachtig

Zo als altijd, Walra bedden goed al zins 1980 bij ons prachtig en heerlijk.

Zowel de handdoeken en beddengoed van zeer goede en mooie kwaliteit

Er word naar je geluisterdó

Staan voor je klaar

Zeer snelle levering. Goed verpakt. Kwaliteit als vanouds.

Wonderful service

Fluffy towels and fast delivery. Love it!

Levering snel maar kwaliteit onvoldoende

Levering en retour ging goed, snel en eenvoudig. Helaas zeer teleurstellende kwaliteit handdoeken vandaar snel weer retour gestuurd. Voor dit geld zijn er (veel) betere alternatieven.

Prima service en prima kwaliteit

Ben dik tevreden

Altijd perfect geregeld, per omgaande wordt mijn bestelling bezorgd

Ik ben heel tevreden betreffende kwaliteit van de dekbedhoezen. Hoef verder niet te zoeken, bestel altijd bij Walra

Mooie handdoeken, snelle levering

Prachtige handdoeken ontvangen. Zware kwaliteit en lekker groot. Nog geen ervaring met hoe goed ze drogen want ze zijn voor t nieuwe huis.

Geweldig!

Snelle levering, keurig verpakt. En uitstekende producten

Snelle levering, mooie producten

Het is altijd moeilijk kiezen er is zoveel keus

Prachtige handdoeken en superzacht

De handdoeken werden snel geleverd. Hele mooie en dikke stof, zien er echt goed uit. Zijn ook heel erg zacht.

zeer goede kwaliteit.

zeer goede kwaliteit en snelle levering,top

Snel geleverd uitstekende kwaliteit

Snel geleverd uitstekende kwaliteit zoals altijd!

Goede service, snelle levering!

Na een klacht melding binnen enkele dagen alles super goed en netjes opgelost! Erg vriendelijke medewerkster aan de telefoon die mee denkt in oplossingen.

Mooie handdoeken en dekbedovertrek

Mooie dit; snelle service; achteraf betalen; prima prijzen!

Mooi badtextiel

Voor de nieuwe badkamer die van de zomer gemaakt gaat worden, heb ik alvast prachtige handdoeken, gastendoekje en washandjes gekocht bij Walra. In een mooie kleur groen. Mijn eerste indruk is dat het mooi afgewerkte doeken van een hoogwaardige kwaliteit is. Besteld en betaald via de website, de levering via DHL ging prima.

Kwaliteit op alle vlakken!

Prachtig prijs/kwaliteitsverhouding. Uitstekende communicatie, en een vriendelijke medewerker die kon uitleggen dat gemiste mails in de spambox te vinden zouden zijn, wat inderdaad zo was. Ook de levering volgde snel na bestelling.

zeer tevreden over produkten en levering

producten zijn top. levering was perfect. ik ga in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen

Prima geregeld!

Goed geregeld

Prettig

De ene dag besteld, de volgende dag bezorgd, voor mij vaak te snel. Wil graag zelf aangeven dag en tijden., Vriendelijke groet, A.Walinga,

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven