Geweldig.

Washandjes besteld, snel geleverd, prima kwaliteit (keurig afgewerkt). Kortom een aanrader!

Gewoon goed

De service is super

Ik had een mankementje aan mijn nieuwe dekbedovertrek, na een korte appwisseling, is het overtreksetje meteen vervangen. Heel fijn!

Heerlijke zachte handdoeken. Nemen goed vocht op en blijven mooi.

Super fijne handdoeken en washandjes

Fijne dikke handdoeken en washandjes Ze blijven ook heel mooi na het wassen.

Snelle levering, mooie producten

De handdoeken werden snel geleverd en zijn van een mooie kwaliteit.

De kwaliteit nog het zelfde als 43 jaar geleden

Fijne maat handdoeken,niet te klein en niet te groot, en ook nog eens net zo mooi van kwaliteit als 43 jaar geleden!

Lekker slapen!

Op vakantie kennisgemaakt met het beddengoed van Walra. In het huisje waar we zaten waren de bedden hiermee opgemaakt. Dat was zo lekker slapen! Niet te heet en dat in die warme zomer. Was echt heerlijk! Dus thuis snel mooi beddengoed voor mijzelf besteld (dezelfde lekker kunnen vinden). En echt blij mee! Straks ook een mooi exemplaar uitzoeken voor de koude winter.

Mooi product

Prachtig product goede kwaliteit en snel geleverd

Prachtige zachte handdoeken

Ik ben heel blij met mijn prachtig zachte handdoeken die heerlijk drogen! Ik heb de duurzame versie gekocht; heel blij mee! Wat mij betreft verkopen jullie alleen deze nog maar. Ik merk geen verschil met de andere. Op naar een mooiere wereld!

Prachtige kwaliteit en snel geleverd!

Wij hebben nu alle handdoeken, washandjes em gastendoekjes vervangen door Walra wat een verschil. Ze zijn van zeer goede kwaliteit ook na het wassen. Voor ons niks anders meer.

Juiste bestelling op tijd bezirgd

Fijne stof

Product is zoals beschreven. Stof voelt prettig aan.

Mooie kwaliteit handdoeken!

Wat een fijne actie van Walra! Goede korting voor deze mooie kwaliteit handdoeken.

Goeie en snelle service

Ik had mijn bestelling snel in huis en ben blij met de mooie handdoeken.

Ik ben fan van Walra

Ik ben fan van Walra vanwege de goede en mooie kwaliteit. Ik gebruik al sinds mijn 20e producten van Walra, toen er nog iemand bij je thuis kwam.

De handdoeken waren netjes geleverd

Mooie set handdoeken en washandjes, koraal rood.

Zeer goede kwaliteit, slijtage is niet aan de orde

Zeer goede kwaliteit en slijtage is niet aan de orde!!!

snelle levering, mooie spullen

Goede kwaliteit spullen en snelle levering.

Heel goed bedrijf

Mooie handdoeken snelle levering .helemaal tevreden!

De produvten zijn goed, maar de bezorging was een puinhoop.

Doormiddel van jullie (Feven) heb ik toch de bestelde produkten na 2 weken ontvangen. De bezorging met DHL was en is een puinhoop. Dit heb ik gemailed aan Feven.

snelle levering, goede kwaliteit

levering snel, goede kwaliteit zoals ik van Walra gewend ben.

Snelle levering mooi product.

Mooi product

De handdoeken zien er mooi en degelijk uit, voelen zacht aan. Zending is prima verlopen en producten zijn netjes verpakt. Ik ben heel tevreden.

Zeer positief over de kwaliteit , kleur en levering.

Wij en ook onze kleindochters ( zij hebben een paar gekregen van de stapel) gebruiken de handdoeken met veel plezier. Het zijn mooie warme kleuren en het materiaal is zacht in gebruik.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven