Fijne producten en snel geleverd

Prima, snelle levering!

Voor mijn nieuwe badkamer was ik op zoek naar een ander kleur handdoeken. Ik had al blauwe en witte van Walra. Omdat ze goed bevallen, heb ik nu de “koraal” gekozen samen met de witte. De blauwe (waren nog vrij nieuw) heb ik weggeven. Misschien vind de volgende gebruiker ze zo fijn, dat ze ook op jullie website gaat snuffelen!

Mooie en dikke handdoeken

Heerlijk afdrogen en fijne afmeting

Prima kwaliteit

Ik koop al jaren artikelen van Walra. Vroeger met de huis aan huis verkoop. Nog steeds gebruik ik de dekbedovertrekken en hsnddoeken.

Hoeslaken

Alles was goed. Alleen na 2 keer wassen, ging de zijkanten los.

De bestelling is netjes bezorgd op de afgesproken tijd. De kwaliteit is zoals vanouds. 40 jaar geleden ben ik mijn Walra spullen gaan kopen. Al die jaren heb ik er gebruik van gemaakt. Heerlijke producten. Dus nu ik weer aan nieuwe spullen toe was, kom ik toch weer terug bij jullie. Kwaliteit en kwantiteit staan hoog in het vaandel bij u en bij mij.

Snelle reactie, snelle levering

Gemaild met klantenservice, ik kon iets niet vinden, snelle reactie en heel behulpzaam!

Snel bezogd en goede kwaliteit

Reeds bekend met Walra produkten. Prima spullen..

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Heerlijk zachte mooie handdoeken!

Heel mooi bewerkte zachte handdoek, met leuk labeltje wat het helemaal af maakt! Mijn dochter van 8 gebruikte de handdoek voor het eerst en kon haat gezichtje er bijna niet uithalen zo genoot ze van de zachtheid!

Super mooie badhanddoeken

Zeer snelle bezorging na de bestelling. Heerlijke grote zachte handdoeken in de kwaliteit die je mag verwachten van Walra.

Helemaal prima.

Snelle levering, netjes verpakt. Zat helaas 1 handdoek bij waarvan biesrandje niet goed was gestikt. Heb er een zigzag over gedaan en is nu netjes. Handdoeken zijn mooi van kleur (taupe) en super zacht.

Heerlijk beddengoed

Vlotte levering mooi beddengoed

Superkwaliteit

Fijne kwaliteit handdoeken en beddengoed. Beddengoed is lekker ruim van maat.

Geweldige handdoeken

Geweldige mooie kwaliteit handdoeken en een snelle levering. Zeer tevreden!!

Goed, snelle levering, goede handdoeken

veel te veel plastic!!!!!

Prima gerecyclede katoen, maar werkelijk ieder handdoekje zat verpakt in vreselijk plastic. Bij koop van 10 handdoeken had ik een berg plastic en dat raakt me: kan dit niet anders? please?!

Netjes geregeld

Geregeld zo als het moet top

Zachte handdoeken mooie kleur!

Zeer zachte mooie kwaliteit handdoeken!

Goed spul en snel geleverd

Ik heb een molton gekocht. Deze bevalt ons zeer goed. Ook de levering was zeer snel.

Snelle levering. Heerlijke handdoeken

Voor herhaling vatbaar

Hele mooie handdoeken

Prima kwaliteit!

Handdoeken en washandjes heerlijk in t gebruik! Dekbedovertrek: op zich tevreden mee qua comfort maar ondanks wit met grijze kleurencombi, lijkt het grijs al vaak te worden. Gewoon gewassen op 40 graden.

Goede kwaliteit

Keurig verpakt, snel bezorgt en goede kwaliteit. Ga zeker meer bestellen.

snel en goed

's avonds besteld en de andere morgen al in huis! topkwaliteit overtrek!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven