Geweldig kwaliteit

Geweldig!!

Nieuwe handdoeken gekocht omdat mijn oude helemaal op waren. Zo blij met deze handdoeken van Walra, mooie kleuren, verschillende texturen. Love it!!

Snelle levering fijne handdoeken

Het was echt supersnel binnen.netjes verpakt.en het zijn harstikke fijne handdoeken.

Als vanouds geweldige kwaliteit

Ik had vroeger al handdoeken van Walra. Tegenwoordig heb ik divers beddengoed. En ik moet zeggen, het bevalt me prima!

Mooi kwaliteit en snelle levering

Ben ontzettend blij met mijn mooie dekbedovertrekken en hoeslaken. Mooi kwaliteit. Hoeslaken blijft netjes om het matras liggen.

Goed en snel geleverd

Product is prima zoals je gewend bent van Walra, netjes en snel verstuurd

Helemaal geweldig!

Zeer goede kwaliteit handdoeken. Snelle verzending.

Voldoet aan mijn gestelde eisen

Correct en prima alles verzorgd Ga zo door

Snelle levering en heerlijke handdoeken

Fijne handdoeken en super zacht. En ze drogen ook meteen na 1 keer wassen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, goede service.

Duidelijk toch?

Hele goede kwaliteit

Ik heb al veel van Walra gehad, toen ik trouwde mijn hele linnenuitzet. Blijft jaren mooi !

Top handdoeken voor een goede prijs en snel geleverd

Fast delivery, good quality products

Very happy with my purchase! Got a good deal and if I ever need more towels, I know where to go.

Bestelling geweldig vlot Pakje ook zeer snel ontvangen Kwaliteit handdoeken ed geweldig goed. Kleur mooi Kortom : hier werd ik en mijn schoondochter ( waar de handdoeken voor waren bestemd) blij van.

Toppie

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Hoeslakens

Mooie degelijke witte katoen hoeslakens. Mooie prijs, voelen goed en snel geleverd.

Supergoede service

Ik heb een aantal handdoeken en washandjes besteld. Nu bleek er een zoom los te zitten van een handdoek. Foto gestuurd en binnen een week had ik een nieuwe handdoek.

mijn ervaring met walra is geweldig,goede kwaliteit en snelle levering

Alles prima Makkelijk bestellen Snel geleverd Alleen de verpakking (een grote doos) was voor 5 baddoeken wel wat aan de ruime kant PS onze linnenuitzet ook bij Walra gekocht. Tussen 1965 en 1970

Hele fijne handdoeken

Na 1 keer wassen direct al heerlijk om af te drogen. Heel fijn!

Mooie kwaliteit

Dekbedovertrek besteld. De maat was niet op voorraad maar de mogelijkheid bestond om een per mail geïnformeerd te worden als het product weer beschikbaar zou zijn. Vaak zie je dat een dergelijk systeem niet werkt maar bij Walra wél. Betrouwbaar dus. Mooie kwaliteit dekbed! Ik slaap heerlijk!

walra , altijd goed, kwaliteit, service

onverwoestbare kwaliteit, trendy, betaalbaar, goede vlotte service

Super kwaliteit

Ik heb al 32 jaar Walra was mijn eerste uitzet mooie blauwe handdoeken. Ik heb in die jaren ook bij de Hema handdoeken gekocht. Maar die kunnen in de verste verte niet tippen aan Walra. Geef iets meer uit voor jaren lange kwaliteit.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven