perfect

perfect

Snelle levering, fantastische kwaliteit!

Wij zijn erg blij met de handdoeken, keukendoeken en het dekbed van Walra. Super fijne kwaliteit; zachte en stevige handdoeken, zeer fijne keukendoeken en een heerlijk dekbed. De snelle levering was ook zeer prettig.

Fijne handdoeken

Mooie kleur handdoeken. Handdoeken gaan lang mee.

Kwaliteit is prima ben ik ook zo gewend van jullie!

Mooie materialen

Gave plaid gratis bij mijn bestelling

Prima aankoop zeer tevreden

Prima aankoop

Goede kwaliteit, snelle levering

Ik ben tevreden met de service van Walra. Ik heb nog steeds items van mijn eerste uitzet uit 1983! Nu weer 12 badhanddoeken gekocht, ziet er prima uit.

Prachtig dekbed

Uitstekende kwaliteit

Meerdere producten van Walraven de kast. Kwaliteit is erg goed. Prijs interessant. Zowel handdoeken als beddengoed!

Alles wat ik had besteld was mooi en van goede kwaliteit, dekbedovertrek kan je wassen en meteen weer op bed leggen zonder kreukels

Geweldige kwaliteit

Mijn eerste linnenuitzet, zoals dat vroeger heette, 45 jaar geleden bij Walra gekocht. Heel lang gebruikt!

Prima prachtig dekbed overtrek

Goede kwaliteit en levering

Ik ben super enthousiast over alle producten van walra

Net als vroeger top

Ik ken Walra al heel lang omdat mijn zus die in 1973 trouwde haar hele uitzet bij Walra. En nu heb ik deze ervaring ook. De flanellen dekbedovertrekken zijn top. Binnenkort ga ik keukensets bestellen en handdoeken. Ik snap nu waarom mijn zus alles bij jullie kocht.

Kwaliteit!!

Prachtige badhanddoeken ! Erg mooi en heel goede kwaliteit.

Prima service, bestellingen worden snel en goed geleverd.

Van kinds af aan ben ik bekend met Walra. Wij woonden in Waalre en mijn moeder kocht veel bad- en linnengoed bij Walra. De kwaliteit is nog steeds erg goed en de service ook. Het assortiment is groot zodat er voldoende keuze is. Walra ga zo door!

Kussens besteld Snel geleverd

Snelle verzending, mooi badgoed

Snelle verzending, weer blij met de mooie washandjes en gastendoekjes.

Geweldige service

Na 2x in 1 bestelling klachten , werden ze zonder problemen in samenspraak netjes opgelost!

Geweldig bedrijf, top kwaliteit

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snel bezorgt, Top kwaliteit, geweldig bedrijf. Echt een aanrader

Teleurstellend

Had tijdens de Black Friday wat verschillende producten gekocht maar verkeerd gekeken en een te kleine maat onderlaken gekocht. Gevraagd of ik de lakens kon omruilen voor de juiste maat. Dit kon, maar niet tegen de prijs wat ik ervoor betaald had. Kon tegen de reguliere prijs min 10%. Dan maar de lakens retour en geld terug. Niet erg voorkomend.

De gewone dingen, ongewoon goed doen.

Niets teveel en niets te weinig beloofd. Alles is conform belofte geleverd. Dat heet in 2023 perfectie ;-)

Mooie baddoeken, van prima kwaliteit.

Beste kwaliteit

40 jaar geleden onze hele uitzet gekocht bij Walra (consulente) nu spijt dat we niet weer direct voor Walra hebben gekozen. Nu hebben we 4 goedkopere dekbedden elders gekocht waar we niets aan hebben. Walra is inderdaad niet goedkoop maar de dekbedden zijn super!

Helemaal goed

Mooi materiaal, mooie kleur, de badhanddoeken die ik wenste.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven