Alle walra producten voldoen aan mijn eisen voor mijn bedrijf, de gasten genieten van de walra-luxe

Ik bestel regelmatig veel walra producten ( handdoeken, beddengoed en spreien) voor mijn gîtes in Frankrijk! Heel blij ermee. Het straalt luxe uit! Het is kwaliteit én blijft mooi naar het wassen! Wat belangrijk is. Gasten vragen er ook naar en verwijs ik naar jullie site.

Ik ben zeer tevreden over de tijd van en versturen naar de klant en het produkt.

Ik ben blij met de handdoeken en thee doeken, zijn stevig en mooi van kleur en ontwerp.

Goed en fijn

Goed en fijn en ruim

Snelle levering, fijne handdoeken

Het zijn fijne handdoeken, kleur komt overeen met het plaatje op de site.

Handdoeken

We zijn erg blij met de nieuwe handboeken. Mooie kleur, erg dik en ze drogen goed af.

Mooie kwaliteit

De Walra heeft levert goede kwaliteit, aan bedden goed en ook aan handdoeken! Ik word er erg blij van. Het blijft ook mooi in de was!

Mijn pakket werd niet geleverd door DHL, terwijl het op bezorgd stond, contact opgenomen met Walra, de dag erna had ik al een nieuwe in de bus! Op mijn aanbod om als de 1e bestelling alsnog zou binnenkomen, het retour te zenden. Werd gezegd, houd het dan maar ter compensatie!

Goede kwaliteit

De website was overzichtelijk, makkelijk bestellen. De kwaliteit van het product is goed. Product werd snel en netjes geleverd.

Zeer goed!

Uitstekende service

Kwalitatief goed een snelle levering.

Ik bestel regelmatig linnengoed bij Walra en ben altijd tevreden over de kwaliteit.

Heerlijke dikke en zachte handdoeken

Iedereen hier tevreden.We zijn met 4 grote kinderen.

Snel verzonden, fijne kwaliteit

Ik ben erg tevreden. Mijn bestelling is snel verstuurd, en de kwaliteit was uitstekend. Wel merkte ik dat de webshop technisch wat kuren had toen ik wilde bestellen. Toen kreeg ik de melding dat Wordpress een kritieke fout had gehad. Na een reload was dat opgelost maar ik schrok er wel van omdat ik wel al betaald had.

Snelle levering en goede kwaliteit

Het hoeslaken dat ik hen gekocht was heerlijk zacht en past goed. Ook na het wassen blijft de kwaliteit goed.

Prima verzorgd

zeer fijne handdoeken en washandjes

altijd handdoeken gehad van Hema maar deze zijn toch zachter en dikker

Gemakkelijk en ruim assortiment

Groot aanbod, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

De bestelling, die ik ontving voldeed volledig aan mijn verwachtingen

Ik kon een prima keuze maken in de webshop, de bestelling verliep zonder problemen (heel duidelijk en vlot) en de dekbedovertrekken die ik ontving (de dag erna al) waren naar verwachting: mooi en van goede kwaliteit. Kortom: helemaal tevreden!

Goede prijs kwaliteit verhouding, ruim assortiment

Ouderwets goede kwaliteit badhanddoeken. Ruime keuze in artikelen en voor een acceptabele prijs. Website niet heel erg sexy maar functioneel. Bestelproces ging soepel. I 'll be back...

Heb 10 handdoeken besteld van 100x50. Deze zijn echt goed van kwaliteit en lekker dik. Ga er nog 10 bestellen zodat ik deze op voorraad heb liggen.

Geweldig dekbedovertrek

Een katoenen dekbed overtrek gekocht,mooie kwaliteit,mijn zoon van 11 vind het fijn,mama dit overtrek zweet helemaal niet!!!wij zijn er super blij mee!!

Mooie dekbedovertrekken, goede kwaliteit

Vlotte bezorging , fijne producten !

Prima website waar wat je nodig hebt makkelijk te vinden is. Goede omschrijvingen daar van de verschillende produkten. Makkelijk bestel en betaalproces. Goede communicatie over verzending. Zeer tevreden over mijn produkt.

Geachte Ik heb 1 grote bestelling geplaatst, en er waren 2 dingen verkeerd geleverd. Er was een verschil in kleur qua soft of remeade cotton en dit kleurverschil was niet te zien online. Daarnaast is het ook jammer, dat er geen gastendoekjes bestaan in het kleur koraal. Mvg

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven